گوشی گیمینگ
اگر شما هم از آن دسته از کاربرانی هستید که مدت زمان زیادی در روز را به انجام بازیهای موبایلی میپردازید؛ خرید گوشی گیمینگ مناسب برای شما از ضرورت بالایی برخوردار است. البته گفتنیست که برای این موضوع احتیاجی به صرف هزینههای هنگفت نیست، چرا که گوشی های گیمینگ ارزان قیمتی وارد بازار شدهاند که قدرت آنها در پردازش بازیهای سنگین و نیمهسنگین مثالزدنی است. در ادامه بیشتر با گوشی های مناسب بازی و تفاوتهای آنها با سایر گوشیها آشنا خواهیم شد.
گوشی گیمینگ چیست و چه تفاوتی با سایر گوشی ها دارد؟
تقریبا بازاری در حوزه دیجیتال وجود ندارد که تحت تاثیر گیمرها قرار نگرفته باشد. درواقع به قدری علاقه به خرید محصولات مرتبط با بازیهای ویدئویی فراوان است که شرکتهای سازنده محصولات دیجیتالی و گجتهای هوشمند به سمت تولید محصولی مرتبط با حوزه گیمینگ و بازیهای ویدئویی رفتهاند. یکی از این محصولات نیز گوشی گیمینگ است که تفاوتهای جالبی نیز چه از نظر طراحی و چه از نظر سخت افزاری با تلفن هوشمند معمولی دارد.
اگر بخواهیم تفاوت های میان گوشی گیمینگ و تلفن هوشمند معمولی را بسنجیم در چهار بخش خلاصه میشود که شامل سخت افزار، نرم افزار، طراحی ظاهری و لوازم جانبی هستند. در ادامه به توضیح کامل در مورد تمامی ویژگی های گوشی گیمینگ میپردازیم تا زمان خرید گوشی گیمینگ بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.
تفاوت سخت افزار گوشی موبایل گیمینگ با تلفن هوشمند معمولی
گوشی گیمینگ برای اجرای هرچه بهتر بازی های موبایل ساخته شده است؛ با این حساب باید از لحاظ سخت افزاری پاسخگوی نیاز کاربران باشد. اصولا شرکت های سازنده از بهترین تراشهها برای تلفن های هوشمند مخصوص بازی استفاده میکنند که شامل تراشههای بالارده سری 7 و 8 اسنپدراگون کوالکام یا دایمنسیتی مدیاتک میشود.
تا قبل از محبوبیت گوشی های مخصوص بازی، تراشههای پرچمدار شرکت کوالکام تنها در محصولات بالارده استفاده میشد، اما با حضور تلفن های هوشمند گیمینگ شاهدیم که شرکتهای سازنده از بهترین تراشههای موجود در بازار برای مشخصات گوشی های گیمینگ در نظر میگیرند.
البته برای هرچه بیشتر شدن توان پردازشی این مدل از تلفن های هوشمند تنها به تراشه اکتفا نمیشود. درواقع اگر به مشخصات گوشی های گیمینگ نگاهی داشته باشید شاهد ظرفیتهای عجیبی از حافظه رم خواهید بود؛ به طور مثال پرچمداران اخیر شرکتهای مطرح از ظرفیتهای حافظه رم بین 8 تا 12 گیگابایت استفاده میکنند، اما گوشی های گیمینگ با حافظه رم 16 گیگابایتی نیز به بازار عرضه شده است.
در این بین حافظه ذخیرهسازی نیز در مشخصات گوشی های گیمینگ اهمیت فراوانی دارد. البته منظورمان تنها میزان حافظه ذخیرهسازی نیست، بلکه نوع حافظه ذخیرهسازی نیز مهم است. در حال حاضر برای اینکه سرعت خواندن و نوشتن حافظه ذخیرهسازی افزایش یابد از حافظههای UFS استفاده میکنند.
در بین محصولات بالارده نیز حافظههای مدل UFS 3.1 استفاده میشود که البته انتظار میرود در سری گوشی های گیمینگ و پرچمداران نسل بعدی از حافظههای UFS 4.0 استفاده شود که علاوه بر سرعت خواندن و نوشتن از پهنای باند بهمراتب بیشتری نسبت به مدلهای فعلی برخوردار است.
با مواردی که توضیح دادیم شاید از خود بپرسید چرا با وجود تشابه مشخصات سخت افزار تلفن های هوشمند مخصوص بازی به پرچمدارها چرا قیمت گوشی گیمینگ نسبت به پرچمدارهای شرکت سازنده کمتر است؟ در پاسخ باید گفت این گوشی ها برای اجرای هرچه بهتر بازی ساخته شده و درنتیجه از برخی از امکانات گوشی های پرچمدار برخوردار نیست یا در سطح پایینتری استفاده میکند.
درواقع میتوان به قیمت گوشی گیمینگ شیائومی نسبت به پرچمداران این شرکت نگاهی کرد و سپس مشخصات سخت افزاری گوشی گیمینگ این شرکت را با پرچمداران نسل جدید شیائومی مقایسه کرد.
یکی از بزرگترین مولفههایی که مشخصات گوشی گیمینگ شیائومی یا سامسونگ یا هر شرکت دیگری را نسبت به پرچمدارها ضعیفتر میکند دوربین استفاده شده است. درواقع شرکتهای سازنده برای کاهش قیمت و درنتیجه افزایش فروش گوشی گیمینگ به سراغ استفاده از دوربینهایی با حسگرهای ارزانقیمت رفتهاند. در حقیقت کمتر میتوان گوشی گیمینگ را در بازار یافت که مشخصات دوربین آن برابر با پرچمداران موجود در بازار باشد یا حتی بتواند با کیفیت ثبت شده تصاویر یا ویدئوهای ضبط شده رقابت کند.
البته تضعیف سخت افزار گوشی گیمینگ به معنی استفاده از صفحه نمایش ارزان قیمت یا عدم برخورداری از نسل نوین ارتباطات برد کوتاه یا بلند نیست. درواقع اگر نگاهی به مشخصات سخت افزاری گوشی گیمینگ شیائومی، سامسونگ، هواوی، ریلمی و برندهای دیگر داشته باشید از بهترین پنلهای موجود برای صفحه نمایش استفاده میکنند که دارای تراکم پیکسلی، نرخ نوسازی و وضوح تصویر بسیار بالایی هستند.
برای ارتباطات برد بلند و برد کوتاه نیز جدیدترین نسل از نسخههای بلوتوث و Wi-Fi را میتوان در مشخصات گوشی های گیمینگ یافت. همچنین شاهدیم که شرکتهای سازنده برای کمک هرچه بیشتر به فروش گوشی گیمینگ از تراشههایی استفاده میکنند که دارای مودم 5G باشد. با این حساب کاربران و علاقهمندان به خرید گوشی گیمینگ میتوانند از برخورداری از آخرین امکانات و ویژگیهای ارتباطی بهره ببرند.
تفاوت نرم افزار گوشی گیمینگ با تلفن هوشمند معمولی
از نظر نرم افزار نیز میتوان تفاوتهای مهمی را میان محصولات گیمینگ و گوشی موبایل معمولی مشاهده کرد. شاید تمامی آنها مبتنی بر نسخههای مختلف سیستم عامل اندروید باشند، اما از پوسته شخصیسازی شده استفاده میکنند. اصولا گوشی های گیمینگ دارای پوستهای هستند که برای اجرای هرچه بهتر بازیهای اندرویدی توسعه یافتهاند.
این پوسته میتواند دارای نرم افزارها و برنامههای بیشتری نیز باشد که مخصوص برای اجرای هرچه بهتر بازیها توسعه یافتهاند. اصولا هر کدام از گوشی های گیمینگ دارای لانچر مخصوص به خود هستند؛ محلی که دسترسی به بازیهای نصب شده روی حافظه خواهید داشت یا میتوانید به تصاویر و ویدئوهای ضبط شده دسترسی داشته باشید.
از آنجایی که برخی از گیمرهای موبایل، تجربه بازی خود را بهصورت استریم در اختیار دیگران قرار میدهند، امکاناتی نیز برای آنها در نظر گرفته شده تا بدون نیاز به نصب نرم افزار دیگری از امکانات لانچر برای استریم محتوا استفاده کنند.
از ویژگیهای دیگری نیز که در نرم افزار گوشی های گیمینگ میتوان مشاهده کرد امکان شخصیسازی گسترده آن است. درواقع شما میتوانید علاوه بر شخصیسازیهای ابتدایی مانند ظاهر صفحه خانه یا لاک اسکرین، انیمیشنهای مخصوص رابط کاربری گوشی هوشمند را شخصیسازی کنید؛ برای مثال گوشی های گیمینگ جدید که دارای دکمههای فیزیکی مخصوص بازی هستند از انیمیشنها و افکتهای صوتی برخوردارند.
زمانی که دکمهها را از ضامن خارج کنید یا به حالت قفل ببرید، افکت صدایی پخش میشود و انیمیشنی را مشاهده خواهید کرد. پوسته اختصاصی آن گوشی هوشمند اصولا دارای قابلیت شخصیسازی افکتهای ذکر شده است؛ به این صورت که بتوانید انیمیشن یا افکت صوتی متفاوتی را انتخاب و استفاده کنید.
تفاوت طراحی ظاهری گوشی گیمینگ با گوشی موبایل معمولی
از آنجایی که شرکتهای سازنده به دنبال افزایش فروش گوشی گیمینگ هستند در طراحی این محصولات نیز وسواس بیشتری به خرج میدهند. به این صورت که گوشی گیمینگ چه از نظر زیبایی ظاهری و چه از نظر امکانات از گوشیهای معمولی بهتر ظاهر شود.
از نظر زیبایی ظاهری میتوان به محصولاتی در بازار اشاره کرد که الهام گرفته از بازیهای ویدئویی ساخته شدهاند. بیشترین تغییرات در این محصولات نیز در طراحی پنل پشتی مشاهده میشود. این تغییرات شامل استفاده از نوارهایی حساس به رنگ یا حتی استفاده از نورهای RGB میشوند.
آنچه در گوشی موبایل گیمینگ مشاهده میشود استفاده از دکمههای اختصاصی برای تجربه هرچه بهتر بازیهاست. این دکمهها اصولا در لبه سمت چپ گوشی قرار میگیرند و حداقل دو عدد هستند. برای هر دکمه نیز ضامنی در نظر گرفته میشود که کاربر در زمانی که با دکمهها کاری ندارد بتواند آنها را در حالت قفل بیاورد.
تفاوت دیگر در طراحی میتواند استفاده از میکروفونها و بلندگوهای بیشتری باشد. اصولا در گوشیهای گیمینگ تلاش میشود از بلندگوهای بهتری استفاده شود. حتی شاهدیم که شرکتهای سازنده از بلندگوهای متقارن در تلفن های هوشمند مخصوص بازی استفاده میکنند. این بلندگوها که جایگاهی یکسان در لبههای بالایی و پایینی گوشی هوشمند دارند از بلندگوهایی با خروجی صدای یکسان استفاده میکنند.
نکته دیگری که باید به آن توجه کرد استفاده از سیستم خنککننده به مراتب بهتر در گوشی موبایل مخصوص بازی است. از آنجایی که کاربران به مدت طولانی پای اجرای بازیهای اندرویدی مینشینند و مشخصات گوشی گیمینگ نیز شامل قطعاتی با توان پردازشی بالا میشود به سیستم خنککننده به مراتب بهتری نسبت به گوشیهای معمولی نیاز دارند. این سیستم خنککننده میتواند شامل بخشهایی ازجمله فن، لولههای حرارتی یا حتی سیستم خنککننده مایع میشود.
اگر فکر میکنید تفاوتهای موجود در طراحی گوشی گیمینگ نسبت به مدل معمولی به مواردی که ذکر کردیم خلاصه میشود باید اشاره کنیم که تفاوتهای ریز و درشت دیگری نیز وجود دارد. یکی از این تفاوتها در باتری و سرعت شارژ آنهاست. درواقع گیمرها میخواهند برای ساعات طولانی بازی کنند و به همین علت نیاز دارند مشخصات گوشی گیمینگ مدنظرشان شامل باتری با ظرفیت بالا باشد که به سرعت نیز شارژ شود.
در حال حاضر مدلهایی از گوشی گیمینگ در بازار عرضه شده که باتری تا 5000 میلیآمپرساعت یا حتی ظرفیتی بالاتر دارند و از فناوری شارژ تا 240 وات نیز استفاده میکنند؛ برای مثال میتوان به گوشی Realme GT 3 اشاره کرد که فناوری شارژ آن اجازه میدهد در کمتر از 10 دقیقه، باتری گوشی از صفر به صد درصد برسد.
تفاوت لوازم جانبی گوشی گیمینگ با تلفن هوشمند معمولی
حال که کمی توضیح دادیم گوشی گیمینگ چیست و همچنین به این موضوع پرداختیم که گوشی گیمینگ چه تفاوتی با سایر گوشی ها دارد کمی در مورد لوازم جانبی آنها صحبت کنیم.
لوازم جانبی محصولات گیمینگ همانطور که از نامشان مشخص است همگی مرتبط با بهتر شدن هرچه بیشتر تجربه بازیهای اندرویدی هستند. البته باید اشاره کنیم محصولاتی که اشاره خواهیم کرد برای گوشیهای معمولی نیز قابل استفاده هستند، اما هدف از ساخت آنها بهبود تجربه کار با گوشی گیمینگ بوده است.
دسته بازی یا کنترلر: برخی از گیمرها برای تسلط بیشتر به بازی از دسته های مخصوص بازی استفاده میکنند که خود دستهها نیز مدلهای مختلفی دارند.
دستهها شامل لیزری، مکانیکی، مغناطیسی و بلوتوثی میشوند. کارکرد هر یک از این دستهها نیز بسته به کیفیت ساختشان و مدلشان متفاوت است، اما باعث خواهند شد که لذت بیشتری از بازیهای اندرویدی ببرید و نتایج بهتری نیز کسب کنید.
ماوس و کیبورد: در حال حاضر علاوه بر دستههای بازی، ماوس و کیبورد نیز برای گوشیهای گیمینگ عرضه شده تا بتوانید از آنها برای تجربه بازیهای اندرویدی استفاده کنید. طبیعتا ماوس و کیبورد میتواند کنترل عمل بیشتری در بازیها به خصوص بازیهای سبک شوتر در اختیارتان قرار دهد.
پایه نگهدارنده: گوشیهای معمولی نیز دارای انواع پایه نگهدارنده هستند، اما شرکتهای سازنده برای گوشی های گیمینگ نیز پایههای مخصوصی ساختهاند که بتوان از آنها برای شرایط مختلف استفاده کرد. اصولا این پایهها از سیستم خنککننده نیز برخوردارند تا حرارت تولید شده توسط گوشی به نحو بهتری مدیریت شود.
برندهای مطرح سازنده گوشی گیمینگ
حال که کمی در مورد گوشی گیمینگ توضیح دادیم به سراغ برندهای مطرح سازنده تلفن های هوشمند مخصوص بازی میرویم. برندهایی که معرفی خواهیم کرد شامل برند اصلی یا زیرمجموعه شرکتهای مطرح میشوند.
در حال حاضر شرکتهای سازنده علاوه بر عرضه تلفنهای هوشمند مخصوص بازی، برندهایی را نیز حتی معرفی کردهاند که بهصورت انحصاری گوشی گیمینگ میسازند؛ برای مثال میتوان به شیائومی اشاره کرد که برند بلک شارک را برای تولید گوشی موبایل مخصوص بازی معرفی کرد.
گوشی گیمینگ بلک شارک
بلک شارک یکی از زیرمجموعههای شرکت شیائومی است که محصولات درخور توجهی نیز به بازار عرضه میکند. از آخرین محصولات این شرکت میتوان به بلک شارک 5 و بلک شارک 5 پرو اشاره کرد که هر یک از بهترین سخت افزار ممکن استفاده میکنند و انتظار میرود با استقبال بینظیری نیز در بازار مواجه شوند.
گوشی های سری بلک شارک علاوه بر داشتن طراحی ظاهری فوقالعاده جذاب از امکانات متنوعی نیز برخوردار هستند که شامل سیستم خنککننده حرفهای، دکمههای فیزیکی اضافه، بلندگوهای پرقدرت و موارد دیگر میشود. آنچه برند بلک شارک را جذاب میسازد پیروی از سیاستهای قدیمی شیائومی است.
اگر از کاربران و علاقهمندان به محصولات شیائومی باشید حتما آگاه هستید که شیائومی اصولا محصولات خود را با مشخصات سختافزاری و طراحی درخور توجه به بازار عرضه میکند، اما قیمتی برایشان در نظر میگیرد که کمتر محصولی از شرکتهای رقیب قادر به رقابت با گوشیهای هوشمند شیائومی باشند.
گوشی گیمینگ ایسوس
ایسوس یکی از قدیمیترین شرکتهای بازار است که فعالیت آن به ساخت گوشی هوشمند محدود نمیشود. درواقع شرکت تایوانی سابقه درخشانی در ساخت محصولات گیمینگ دارد. ایسوس در حال حاضر محصولاتی از سری ROG Phone را به بازار گوشی های گیمینگ عرضه میکند که دارای ارزش بالایی نیز هستند و از بهترین گوشی های گیمینگ در بازار محسوب میشوند.
شرکت ایسوس تلاش کرده تا علاوه بر اینکه توجه ویژهای به مشخصات گوشی های گیمینگ خود داشته باشد از نظر ظاهری نیز سری تلفن های هوشمند راگ فون از زیبایی خاصی برخوردار باشند و ارگونومی مناسبی را به کاربران ارائه دهند. از آخرین محصولات این شرکت میتوان به راگ فون 8 اشاره کرد که امکاناتی مانند نرخ نوسازی 165 هرتزی دارد.
البته ایسوس به دنبال آن است تا جدیدترین محصولات خود از سری راگ فون را به بازار عرضه کند که مجهز به تراشههای پرچمدار دو شرکت مدیاتک و کوالکام باشند. باید گفت قیمت محصولات ایسوس نیز منطقی است، البته نسبت به محصولات شیائومی کمی گرانتر هستند. با این حال برخورداری از سیستم خنککننده پیشرفته به همراه توان پردازشی قابل توجه باعث شده تا گوشی های گیمینگ ایسوس از محصولات پرفروش بازار باشند.
گوشی گیمینگ نوبیا ZTE
شرکت ZTE یکی دیگر از سازندگان گوشیهای هوشمند در کشور چین است که البته در بازار ایران فعالیت چندانی ندارد. با این حال علاقهمندان به گوشی های گیمینگ با محصولات ZTE آشنایی دارند. شرکت چینی از برندی به نام نوبیا رونمایی کرده که محصولات جالبی به خصوص در شاخه گیمینگ به بازار عرضه کرده است.
یکی از بهترین گوشیهای نوبیا را میتوان گوشی هوشمند رد مجیک 7 دانست که توانسته در بنچمارک انتوتو نیز طوفانی به پا کند و امتیازی فراتر از یک میلیون را به دست آورد. از ویژگیهای سخت افزاری رد مجیک میتوان به برخورداری از حافظه رم 16 گیگابایتی و باتری با ظرفیت 4500 میلیآمپرساعتی اشاره کرد.
گوشی گیمینگ لنوو لژیون
لنوو نیز به بازار گوشی های گیمینگ اضافه شده و برند معروف لژیون را به بازار تلفنهای هوشمند آورده است. اگر به دنبال گوشی گیمینگی با ویژگیهای متمایز نسبت به سایر محصولات موجود در بازار هستید حتما نگاهی نیز به محصولات سری لژیون لنوو داشته باشید.
گوشی گیمینگ سامسونگ
سامسونگ در حال حاضر فعالیت چندانی در بازار گوشی های گیمینگ ندارد؛ اما محصولاتی به بازار عرضه کرده که ارزش خرید بالایی دارند. درواقع سامسونگ در نظر دارد محصولاتی را بسازد که مناسب تمامی سلیقهها باشند و هر فردی با هر سلیقهای گوشی هوشمندی بخرد.
شاید همین امر سبب شده تا سامسونگ از بهترین قطعات سخت افزاری در محصولات خود استفاده کند. در صورتی که علاقهمند به برند سامسونگ هستید بهتر است برای خرید گوشی مناسب اجرای بازیهای اندرویدی به سراغ سری پرچمدار گلکسی اس (Galaxy S) بروید. اگر گوشی هوشمندی با صفحه نمایش بزرگ میخواهید گلکسی زد فولد 3 نیز گزینه مناسبی برایتان خواهد بود.
اگر به دنبال محصولی با قیمت کمتر از 20 میلیون تومان هستید به سراغ محصولات سری گلکسی A بروید. در این سری، محصولات جالبی وجود دارد که ارزش خرید بالایی دارند؛ برای مثال میتوان به گلکسی A55 و A35 اشاره کرد که اخیرا معرفی شدهاند و محصولات درخور توجهی هستند.
گوشی گیمینگ شیائومی، ردمی و پوکو
شیائومی با اینکه برند بلک شارک را دارد، اما همیشه تلاش کرده چندین گزینه را به کاربران ارائه دهد. به همین منظور میتوان در برند اصلی این شرکت یعنی سری می که اکنون به شیائومی تغییر نام داده و همچنین برندهای دیگر ازجمله پوکو و ردمی به گوشی های گیمینگی برخورد کرد که متناسب با نیاز گیمرها ساخته شدهاند و حتی در برخی از جنبهها بهتر از رقبای خود هستند.
از آخرین محصولات سری پوکو میتوان به پوکو X6 Pro و ردمی K70 اولترا اشاره نمود که بهترین تجربه را از اجرای بازیهای موبایل با این گوشیها خواهند داشت. با این حال شیائومی پرچمدارانی نیز دارد که نهتنها سخت افزار فوقالعاده قوی دارند، بلکه امکانات متعددی را در اختیار کاربران قرار میدهند.
قیمت گوشی گیمینگ چقدر است؟
قیمت گوشی گیمینگ میتواند متفاوت باشد. درواقع فرقی نمیکند در بازه قیمت گوشی گیمینگ تا 10 میلیون تومان به دنبال محصولی بگردید یا بازه قیمتی بالاتری را مدنظر داشته باشید، محصولات متعددی در بازار وجود دارد که میتوانید به سراغشان رفته و مدلی متناسب با نیازتان را خریداری کنید.
طبیعتا اگر در بازه قیمت گوشی گیمینگ تا 20 میلیون تومان و حتی بیشتر به دنبال محصولی بگردید با تلفنهای هوشمندی برخورد خواهید کرد که پردازنده بهتری دارند یا از طراحی ظاهری زیباتر و امکانات بیشتر بهره میبرند.
فاکتورهای موثر بر قیمت گوشی گیمینگ
سوالی که درباره خرید گوشی گیمینگ مطرح میشود، این است که چه عواملی بر قیمت آن اثر میگذارد؟ با توجه به تنوع برند و گوشیهای مخصوص گیمینگ، بررسی ویژگیهای مختلف آن از اهمیت بالایی برخوردار میشود. هدف این مدل گوشی، عملکرد عالی در اجرای بازی، ذخیرهسازی سریع و پردازنده پرقدرت است. در ادامه به فاکتورهای موثر بر قیمت گوشی گیمینگ اشاره میکنیم.
1. پردازنده، رم و فضای ذخیرهسازی
اولین فاکتوری که بر قیمت گوشی گیمینگ اثر میگذارد، پردازنده و سایر قطعات داخلی آن است. برای اینکه از سرعت گوشی موبایل مطمئن شوید، حداقل یک دستگاه با پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 2 یا بالاتر انتخاب کنید تا بهترین عملکرد را داشته باشد.
علاوه بر آن میتوانید گوشیهایی را انتخاب کنید که از پردازندههای رده بالاتری از سری Dimensity مثل Dimensity 8300 Ultra و Dimensity 9200 پشتیبانی میکنند. علاوه بر آن، رم و حافظه از دیگر ویژگیهای مهم در یک گوشی گیمینگ است. اگر یک گوشی با 8 گیگابایت رم انتخاب کنید، بازیهای جدید و سنگین را به خوبی اجرا میکند.
2. خنککننده
وقتی گوشی گیمینگ بازیهای سنگین را در مدت طولانی اجرا میکند، داغ میشود و در طولانی مدت به پردازنده آسیب میزند. یکی از نکاتی که بسیاری از گیمرها در زمان خرید گوشی به آن توجه میکنند، خنککننده است تا از آسیبهای احتمالی ناشی از داغ کردن گوشی جلوگیری کنند. وجود این خنککننده برای گوشی گیمینگ میتواند بر قیمت آن اثرگذار باشد.
در مشخصات گوشی گیمینگ به چه مواردی اهمیت بدهیم؟
طبیعتا برخورداری از تراشهای توانمند اولین موردی خواهد بود که باید در مشخصات گوشی گیمینگ به آن توجه کنید. در قدم بعدی به سراغ محصولی بروید که در مشخصات آن از صفحه نمایشی با تراکم پیکسلی بالا و پنل LED، OLED یا AMOLED استفاده شده باشد.
نکته دیگری که باید در مشخصات گوشی گیمینگ به آن توجه کنید؛ میزان حافظه رم است که اصولا این گوشی ها باید بین 12 الی 16 گیگابایت حافظه رم داشته باشند. توجه به میزان شارژدهی و ظرفیت باتری نیز موارد دیگری است که باید در مشخصات گوشی گیمینگ مدنظرتان در نظر بگیرید.
گوشی گیمینگ
اگر شما هم از آن دسته از کاربرانی هستید که مدت زمان زیادی در روز را به انجام بازیهای موبایلی میپردازید؛ خرید گوشی گیمینگ مناسب برای شما از ضرورت بالایی برخوردار است. البته گفتنیست که برای این موضوع احتیاجی به صرف هزینههای هنگفت نیست، چرا که گوشی های گیمینگ ارزان قیمتی وارد بازار شدهاند که قدرت آنها در پردازش بازیهای سنگین و نیمهسنگین مثالزدنی است. در ادامه بیشتر با گوشی های مناسب بازی آشنا خواهیم شد.
خرید گوشی گیمینگ
اگر عزم خود را برای خرید گوشی گیمینگ جزم کردهاید، پس از مطالعه و تحقیق در رابطه با ویژگیهای گوشی گیمینگ، توصیه میکنیم بودجه مورد نظر خود را تعیین کنید. چرا که در صورت تعیین سقف بودجه مورد نظرتان، واقعبینانهتر میتوانید در این زمینه تصمیم بگیرید. کالاتیک نیز بهعنوان یکی از بزرگترین فروشگاههای آنلاین لوازم دیجیتال سبدی متنوع از کالاهای پرطرفدار را با بهترین قیمت ارائه میدهد.
پرسشهای متداول
بهترین گوشی گیمینگ 2024 کدام است؟
از بهترین گوشی گیمینگ میتوان به پوکو X6 Pro، شیائومی Poco F6 Pro و OnePlus Ace 3V اشاره کرد.
قیمت گوشی گیمینگ شیائومی از چقدر شروع میشود؟
شیائومی در ردههای مختلف قیمتی، محصولاتی درخور توجه را به بازار عرضه کرده است. با این حساب میتوانید بدون در نظر گرفتن قیمت گوشی گیمینگ شیائومی به دستهبندی محصولات این شرکت در کالاتیک رفته و مدلی متناسب با نیازتان انتخاب کنید.
قیمت گوشی گیمینگ سامسونگ بیشتر است یا شیائومی؟
سامسونگ تلاش کرده تا محصولات این شرکت بتواند نظر تمامی کاربران را به خود جلب کند. به همین منظور محصولی مختص به بازار گیمینگ عرضه نکرده است. با این حساب میتوانید از شرکتی مانند شیائومی، محصولاتی را بخرید که قیمتشان به مراتب بهتر از قیمت گوشی گیمینگ سامسونگ باشد.
بهترین گوشی گیمینگ شیائومی کدام است؟
شیائومی گوشی های گیمینگ متعددی دارد که میتوان بهترین آنها را در حال حاضر پوکو X6 Pro و F6 Pro دانست. البته نباید از ارزش خرید بالای پرچمداران این شرکت غافل شد.
گوشی گیمینگ چه تفاوتی با سایر گوشی ها دارد؟
برای پاسخ به این پرسش که گوشی گیمینگ چه تفاوتی با سایر گوشی ها دارد باید گفت که این محصولات از سخت افزار به مراتب بهتر، طراحی ظاهری زیباتر و همچنین امکاناتی مانند دکمههای مخصوص بازی، سیستم خنککننده پیشرفتهتر و لوازم جانبی بیشتر برخوردار هستند.