جشنواره نوروزی کالای دیجیتال

14 کالا
  • قبلی
  • 1
  • بعدی

گوشی جی پلاس

تحریم‌های سال‌های اخیر، پای کمپانی‌های کم نام و نشان زیادی را به بازار موبایل ایران باز کرده که از غیبت برندهای معتبر برای بالا بردن فروش گوشی های خود بهره می‌برند. بسیاری از این شرکت‌ها، نه توان تولید محصولات باکیفیت را دارند و نه خدمات موردنیاز را به مشتریان ارائه می‌دهند؛ بنابراین حضور یک سازنده مطرح داخلی که توانایی تولید گوشی های باکیفیت و پشتیبانی از این دستگاه‌ها را داشته باشد، فرصت مغتنمی است که جی پلاس (GPlus) برای کاربران ایرانی فراهم کرده است.

گوشی جی پلاس

معرفی برند جی پلاس (GPlus)

برای آشنایی با برند جی پلاس، ابتدا لازم است با کمپانی مادر آن یعنی گلدیران (Goldiran) آشنا شوید. گلدیران یکی از شرکت‌های قدیمی و خوش‌نام حوزه لوازم‌خانگی است که سابقه فعالیتش در بازار ایران به بیش از سی سال می‌رسد.

اگر جزو مشتریان قدیمی ال جی (LG) باشید، حتما در زمان خرید یا نصب محصولات این برند، نام گلدیران را هم شنیده‌اید. این هلدینگ که سابقه درخشانی در همکاری با کمپانی‌های شناخته‌شده بین‌المللی دارد، در حال حاضر حدود 2800 نفر را مشغول به کار کرده تا از نظر اشتغال‌زایی هم مهره‌ای تأثیرگذار در اقتصاد کشور لقب بگیرد.

معرفی برند جی پلاس (GPlus)

گلدیران به پشتوانه سه دهه تجربه توأم با موفقیت، چند سال پیش تصمیم گرفت GPlus را به‌عنوان عضو جدید خانواده خود معرفی کند. حوزه فعالیت جی پلاس، بازارهای لوازم‌خانگی، کالاهای صنعتی و دیجیتال را در بر می‌گیرد. از یخچال و ماشین لباسشویی گرفته تا تلویزیون، اسپیکر و مانیتور، همه در سبد محصولات این شرکت قرار می‌گیرند. اما آنچه این روزها نام جی پلاس را بر سر زبان‌ها انداخته، تولید و عرضه گوشی های هوشمند باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه است. 

گوشی های جی پلاس با توجه به عملکردی که ارائه می‌کنند، قیمت مناسبی دارند و می‌توانند به انتخاب اول بسیاری از کاربران تبدیل شوند.

بهترین گوشی های جی پلاس

در عنوان تمام گوشی‌هایی که جی پلاس تاکنون به بازار عرضه کرده، عدد «10» دیده می‌شود و تفاوت آن‌ها را حرفی که پیش از این عدد می‌نشیند، تعیین می‌کند. البته برخی مدل‌ها با اضافه شدن «+» (پلاس) به عدد 10، شاهد ارتقای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بوده‌اند و به‌طور کلی به‌روزرسانی شده‌اند. به هر صورت، در حال حاضر گوشی‌هایی مانند P10، X10 و Z10 به محبوبیت خوبی بین کاربران رسیده‌اند و فروش رضایت‌بخشی را تجربه کرده‌اند که در ادامه بیش‌تر به آن‌ها می‌پردازیم.

بهترین گوشی های جی پلاس

گوشی Z10 را می‌توان پرچمدار جی پلاس معرفی کرد. این دستگاه از تراشه Unisoc T610، پردازنده 8 هسته‌ای و 6 گیگابایت رم بهره می‌برد و 128 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی را در اختیار کاربر می‌گذارد. مجهز شدن به دوربین اصلی چهارگانه، صفحه نمایش IPS و باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی، ویژگی‌های کلیدی دیگر این گوشی را تشکیل می‌دهند. ضمن اینکه در صورت انتخاب GPlus Z10، از امکاناتی مانند حسگر اثر انگشت جانبی و دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی بهره‌مند خواهید شد.

جی پلاس برای کاربران با بودجه محدودتر، گوشی X10 را تولید کرده که با در نظر گرفتن قیمت، مشخصات فنی قابل قبولی دارد. استفاده از پردازنده 8 هسته‌ای، دوربین اصلی چهارگانه و 64 گیگابایت حافظه داخلی، مهم‌ترین ویژگی‌های این مدل هستند. جی پلاس X10 در مقایسه با Z10، از زبان طراحی ساده‌تری پیروی می‌کند که این تفاوت، در قاب پشتی و ظاهر ماژول دوربین، بیش‌تر به چشم می‌آید. قیمت گوشی GPlus Z10 حدود 3 میلیون تومان است که با توجه به قابلیت‌هایی که ارائه می‌کند، کاملا منطقی به نظر می‌رسد.

بین گوشی های زیر 2.5 میلیون تومان موجود در بازار، P10 یکی از بهترین گزینه‌ها به‌شمار می‌آید. این محصول جی پلاس، به‌دلیل بهره‌گیری از پردازنده 8 هسته‌ای، دوربین اصلی سه‌گانه، نمایشگر 6.1 اینچی و 32 گیگابایت حافظه داخلی، برای اکثر کاربران عادی، گزینه‌ای ایده‌آل به‌شمار می‌آید. در ورژن پلاس این گوشی، مقدار رم از 2 به 3 گیگابایت و فضای ذخیره‌سازی از 32 به 64 گیگابایت افزایش پیدا کرده است.

قیمت گوشی های جی پلاس

اگر نگاهی به لیست ارزان‌ترین گوشی های اندرویدی موجود در بازار بیندازید، قطعا با چند مورد از محصولات جی پلاس مواجه خواهید شد. قیمت گوشی های جی پلاس از حدود دو میلیون و پانصد هزار تومان آغاز می‌شود و به بالای چهار میلیون تومان می‌رسد.

در این رنج قیمت، به‌ندرت می‌توان دستگاه قابل اطمینانی پیدا کرد که هم مشخصات فنی و هم کیفیت ساخت مناسبی داشته باشد. اما انتخاب GPlus تا حد زیادی خیال کاربران را از بابت داشتن یک گوشی استاندارد و خوش‌ساخت راحت می‌کند.

قیمت موبایل جی پلاس به نسبت قابلیتی که دارد، بسیار مناسب است. شما می‌توانید دو گوشی با سخت‌افزار و امکانات مشابه را با هم مقایسه کنید که اولی ساخته جی پلاس باشد و دومی محصول برندی دیگر. در این صورت، قطعا گوشی جی پلاس چند درصد ارزان‌تر از نمونه خارجی خواهد بود که این نکته، لزوم و مزایای داشتن یک برند داخلی را یادآوری می‌کند. بهره‌گیری از چیپست‌های ساخت شرکت Unisoc، یکی دیگر از عوامل پایین بودن قیمت گوشی های GPlus است.

خرید گوشی جی پلاس

با توجه به اینکه جی پلاس به‌تازگی وارد حوزه تولید موبایل شده، هنوز برای محصولات خود دسته‌بندی مشخصی تعیین نکرده و بنابراین فعلا خبری از سری‌های مختلف گوشی های جی پلاس نیست. با این حال، می‌توان نشانه‌هایی از رده‌بندی دستگاه‌ها بر اساس قیمت را مشاهده کرد.

مثلا مدل های سری T جی پلاس، در مقایسه با سری P قیمت مناسب‌تری دارند؛ یا گوشی های سری Z از نظر مشخصات سخت‌افزاری، از دیگر خانواده‌ها قوی‌تر به نظر می‌رسند. اگرچه باید منتظر ماند و دید GPlus در تولید موبایل‌های نسل بعدی چه سیاستی را در پیش می‌گیرد و آیا این رویکرد به رویه‌ای ثابت تبدیل خواهد شد یا خیر.

نکته جالب در مورد نام‌گذاری موبایل های جی پلاس این است که برخلاف اکثر برندهای شناخته‌شده که عنوان گوشی های آن‌ها، متشکل از یک حرف ثابت و یک عدد متغیر است (مانند سری S سامسونگ، سری Z سونی یا سری Mi شیائومی)، این برند عدد را ثابت فرض کرده و حروف را تغییر می‌دهد.