راهنمای خرید جارو شارژی ایستاده و خانگی
«تا نیاز احساس نشود، از پیشرفت علم خبری نیست» نارضایتی از وضع موجود همیشه هم بد نیست و درستی این جمله برای همه اثبات شده است. به طور مثال، اوایل دهه 1900 میلادی موری اسپنگلر (Murray Spangler) با اختراع جاروبرقی، تحول عظیمی را در دنیا ایجاد کرد و به دنبال آن، سالها بعد در سال 1993 جمیز دایسون بریتانیایی (James Dyson) با ناامیدی از جاروبرقی خود، جاروبرقی با باتری یا همان جارو شارژی را اختراع کرد. به مرور زمان انواع جارو شارژی ایستاده و خانگی به بازار عرضه شدند و به آسانتر شدن زندگی انسانها کمک به سزایی کردند. اگر شما هم به دنبال جایگزین یا وسیلهای کوچکتر برای نظافت منزل خود هستید و مایل به آشنایی با انواع جارو شارژی ایستاده و خانگی هستید، مطالعه راهنمای خرید جارو شارژی ایستاده و خانگی از کالاتیک میتواند به شما کمک ویژهای کند.
جاروبرقی بخریم یا جارو شارژی؟
با توجه به زندگی در سال 2022 یا همان 1401 شمسی، توضیح دقیق آنکه جاروبرقی چیست و چه مشکلی از ما را حل میکند کمی اضافهگویی است اما باتوجه به ترند شدن جارو شارژی در 10 سال اخیر، حرفهای بسیاری میتوان عنوان کرد؛ درواقع مشغله کاری و محدودیت فضا از دلایل روشن حضور جارو شارژی هستند.
مقاله مرتبط:
راهنمای خرید جارو شارژی دستی برای خودرو
تمیز نشدن تمامی گوشهها توسط جاروبرقی، سالهای سال است که به چالش انسانها در نقاط مختلف جهان تبدیل شده است؛ گذشته از این اگر شما بچه کوچک داشته باشید یا در مکانی کار کنید که تردد افراد در آن بیشتر از حد معمول باشد، قاعدتا استفاده روزانه از جاروبرقی برای هر نقطه کوچک و یا بزرگی، به مرور زمان به حذف احساس آرامش و افزایش خستگی شما کمک میکند.
این روزها با افزایش فشار کاری دیگر بیماریهای مفاصلی مانند دست درد و کمردرد سن خاصی ندارند و متاسفانه این عدد رو به افزایش است؛ به همین دلیل سبک کردن وزن وسایلی که در روز با آنها سروکار داریم باید در اولویت زندگی همه ما قرار گیرد. نکته اینجاست که کمپانیهای عرضه کننده با تعبیه رویه سبک و پلاستیکی برای جارو شارژی ایستاده و خانگی، توانستهاند در کاهش دردهای انسان تاثیر محسوسی داشته باشند. حذف دردسر پیداکردن پریز برق برای استفاده از جارو توسط جارو شارژی نیز از دیگر عوامل جایگزینی انواع جارو شارژی به جای جاروبرقی است. همچنین سرعت بالاتری که در هر فرد در استفاده از جارو شارژی به جای جاروبرقی میتواند داشته باشد به افزایش محبوبیت این وسیله کمک میکند.
نکات مهم پیش از خرید جارو شارژی
اگر فرهنگ تحقیق و مطالعه پیش از خرید هر وسیلهای در جامعه مورد استفاده قرار گیرد، به طور قطع افراد در هرزمینهای میتوانند خریدهای بهتری را تجربه کنند. با توجه به تعدادی از دلایل ذکر شده در تفاوت جاروبرقی و جارو شارژی، مایل به معرفی دلایلی دیگر برای خرید جارو شارژی برای افزایش علم شما در این حیطه هستیم.
1. قدرت موتور جارو شارژی
توان موتور هر جارو شارژی بر اساس ولت با نماد اختصاری (V) نشان داده میشود؛ بدیهی است که هرچقدر این عدد بالاتر باشد، قدرت تمیز کردن آن بالاتر است. موتور جارو شارژی به اندازه موتور جاروبرقی قدرت ندارد و استفاده طولانی مدت از جارو شارژی باعث سوختن موتور آن میشود به همین دلیل در استفاده از جارو شارژی باید دقت بیشتری داشت و عمر مفید آن را همانند جاروبرقی درنظر نگرفت.
جارو شارژیها به دلایل زیادی مانند سبکی بیشتر و امکان استفاده در مکانهای متفاوت، این روزها دارای طرفداران بیشتری هستند اما این دلیل نمیشود که از حساسیت قطعات آنان چشمپوشی کرد و در استفاده از آنان دقت بیشتری را به کار نبرد. جارو شارژی ها دارای مدلهای متفاوتی هستند که برخی از آنها دارای فرچههای متفاوتی هستند.
به طور مثال تعدادی از این برسها با اتصال به دهانه جارو به صورت دورانی یا انواع دیگری از چرخش، حرکت میکنند و همین امر به تمیز کردن نقاط کور کمک قابل ملاحظهای میکند. قطعا جارو شارژی با برس دورانی دارای ولتاژ بالاتر و قدرت موتور بیشتری است و به طبع زمان شارژ شدن و فشار وارده بر موتور آن نیز بیشتر است.
2. ظرفیت مخزن جارو شارژی
ظرفیت مخزن جارو شارژی براساس لیتر محاسبه میشود و اصولا این عدد برای جارو شارژی ایستاده و خانگی نسبت به جاروبرقی کمتر است. به دلیل کوچکتر بودن جارو شارژی ایستاده و خانگی و رعایت محدودیت وزن برای آن، محفظههای کوچکتری تعبیه شده است و این کار باعث افزایش طول عمر جارو در بلند مدت میشود؛ چون زودتر خالی کردن محفظه و عدم باقی ماندن آشغال به مدت طولانی در آن، باعث افزایش تعداد دفعات استفاده میشود.
3. عمر باتری جارو شارژی
پیش از خرید جارو شارژی حتما باید به مدت زمانی که میتواند این وسیله برای شما مفید واقع شود دقت کنید؛ به همین منظور تست کردن میزان نگهداری شارژ توسط جارو از نکات مهمی است که در هنگام خرید نباید فراموش شود. برای جارو شارژی معمولا دو نوع باتری معروف به نامهای نیکل متال و لیتیوم یون وجود دارد.
چگالی شارژ باتری لیتیوم یون از نیکل متال بیشتر است و برای شارژ پانزده دقیقهای جارو، به 2 پک 12 عددی باتری 1500 میلی آمپر از باتری نیکل متال لازم است؛ در صورتی که برای لیتیوم یون یک پک از آن کافی است. به همین دلیل استفاده از لیتیوم یون مقرونبهصرفهتر و کم حجمتر است. از دیگر مزایای این نوع باتری به کاهش مصرف برق در هنگام شارژ شدن میتوان اشاره کرد؛ چون این باتری به محض فول شارژ شدن، خاموش میشود و انرژی بیهوده از پریز برق نمیگیرد.
برای عمر باتری جارو شارژی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- زمان شارژ شدن باتری جارو شارژیها در هر نوع متفاوت است؛ پیش از خرید به این نکته توجه کنید.
- زمان نگهداری شارژ و جارو کردن به تنظیم درجه جارو بستگی دارد. اگر جارو در حالت (بیشترین قدرت مکش) باشد، قطعا شارژ زودتر به اتمام میرسد.
- استفاده مداوم از جارو و استفاده در زمانهای منقطع نیز در عمر باتری جارو شارژی تاثیر بسزایی دارد.
4. وزن جارو شارژی
یکی از بارزترین دلایل استفاده از جارو شارژی، وزن کمتر آن نسبت به جاروبرقی است. وزن جارو شارژی حدودا 3 کیلوگرم است و توانایی حمل آن باید برای افراد با وزن و قدرت متفاوت، به آسانی میسر باشد. وزن هر محصول حاصل جمع وزن تک تک قطعات آن است به همین دلیل کمپانیها در ساخت انواع جارو شارژی ایستاده یا دستی به حداقل بودن این عدد، اهمیت بسیاری میدهند.
5. لوازم جانبی جارو شارژی
لوازم جانبی هر جارو شارژی بسته به برند آن دارد؛ به همین دلیل پکی که تحویل خریدار داده میشود همیشه یکسان نیست. به عنوان مثال بعضی از کمپانیها باتری اضافه یا انواع برس برای دهانه جارو در پک خود قرار میدهند؛ همچنین بعضی از جارو شارژیها دارای چراغ LED برای تمیز کردن نقاط کور و بدون نور هستند.
6. میزان صدای جارو شارژی
محدوده شنوایی انسان حدود 60db (دسی بل) است که هنگام خرید جارو شارژی باید به آن توجه شود. اگر جارو مد نظر شما صدایی بالاتر از این محدوده تولید میکند؛ به طور قطع به مرور زمان شما آزار خواهید دید. گاهی اوقات صدای جارو شارژی به دلایل دیگری نظیر شکستگی قطعهای در داخل جارو (مثلا بلبرینگ)، کثیفی بیش از حد فیلتر و گرفتگی لولهها است که رفع هرکدام از موارد از اقدامات لازم و غیرقابل انکار است.
انواع جارو شارژی ایستاده و خانگی
در ادامه راهنمای خرید جارو شارژی ایستاده و خانگی به سراغ جارو شارژی ایستاده میرویم. در اصل جارو شارژی به دو دسته کلی جارو شارژی دستی و جارو شارژی ایستاده (پارویی یا عصایی) تقسیم میشود.
جارو شارژی ایستاده
قد بلند جارو شارژی ایستاده نباید شما را بترساند. این مدل با وزن متناسب و قیمت مقرونبهصرفه در بازار عرضه میشود. جابهجایی و حمل آسان جارو شارژی ایستاده از مزایای استفاده آن نسبت به جاروبرقی است. قدرت تمیز کردن جارو شارژی ایستاده و خانگی با باتری تامین میشود. اگر جارو شارژی ایستاده دارای 2 محفظه جدا برای آب و خاک باشد، مدل آن دو منظوره است و قابلیت جذب هر دو را دارد اما اگر یک محفظه داشته باشد، فقط میتوان گردوغبار و آشغال خشک را با آن جذب کرد.
جارو شارژی ایستاده و خانگی قیمت کمتری نسبت به جاروبرقی دارد و از این لحاظ برای خانوادهها و فضاهای کوچک بسیار مناسب است. دسته جارو شارژی ایستاده قابل تنظیم است و قابلیت بلند و کوتاه شدن را دارد؛ به همین دلیل دغدغه کمردرد بسیاری از افراد را به خوبی حذف میکند.
معرفی بهترین مدل های جارو شارژی ایستاده
با توجه به نرخ فروش و رتبهبندی در جستوجو مردم، 4 مدل زیر از برندهای بوش، بلک اند دکر و پارس خزر، در صدر لیست محبوبیت قرار دارند.
1. جارو شارژی بوش مدل BCH6ATH25
جارو شارژی ایستاده یا همان عصایی بوش مدل BCH6ATH25 از بهترین و پرفروشترین مدلهای طراحی شده برند Bosch است. BCH6ATH25 باتری 25.2 ولتی دارد و نزدیک به یک ساعت میتواند شارژ خود را نگه دارد. زمان شارژ این جارو شارژی ایستاده نسبت به مدلهای دیگر زیاد نیست (حدود 6 ساعت) و با این مدل بدون سیم، همراه با باتری لیتیومی میتوانید برای مدت قابل قبولی، فضا مورد نظر را جارو کنید. جدا شدن دسته جارو شارژی بوش مدل BCH6ATH25 و استفاده از آن به دو حالت عصایی و دستی، از عوامل محبوبیت جارو است.
2. جارو شارژی بوش مدل BCHF2MX20
جارو شارژی بوش مدل BCHF2MX20 دو منظوره محسوب میشود و قابلیت جمعآوری خاک و آب را با توجه مخزن تعبیه شده دارد و از حالت عصایی به دستی قابل تبدیل است. باتری این مدل میتواند پس از شارژ شدن، تا مدت 45 دقیقه کار کند. از دیگر عوامل محبوبیت جارو شارژی ایستاده BCHF2MX20 وزن مناسب و کم آن است. قطعا حمل 2.5 کیلوگرم برای افراد آسانتر از حمل جاروبرقی است. قطعات این مدل از هم جدا میشود و قابلیت شستوشو را دارد. شما میتوانید فیلتر ضدحساسیت این مدل را نیز بشورید. با توجه به بیسیم بودن این محصول، میتوانید به راحتی مکانهای مختلف را تمیز کنید.
3. جارو شارژی بلک اند دکر مدل SVA420B
جارو شارژی بلک اند دکر مدل SVA420B تنظیمات کوتاه و بلندی برای دسته دارد و میتوان از آن به هر دو صورت عصایی و دستی استفاده کرد. جارو شارژی ایستاده مدل SVA420B دو نوع سیستم چرخشی و مکشی دارد و همین قابلیت با استفاده از قسمت پارویی برس که در دهانه قرار میگیرد به جمع آوری آشغالهای درشتتر کمک ویژهای میکند.
مدت زمان لازم برای شارژ باتری 6 ساعت است و با استفاده مداوم میتوانید نزدیک به 20 دقیقه از آن استفاده کنید. وزن کمتر از 2.5 کیلوگرم جارو شارژی Black and Decker مدل SVA420B توانایی حمل آن را برای اکثر افراد مهیا کرده است. از دیگر عوامل محبوبیت جارو شارژی بلک اند دکر مدل SVA420B هوشمند بودن سیستم آن به هنگام شارژ شدن است. جارو پس از شارژ کامل در صورت اتصال به پریز به صورت خودکار خاموش میشود و مانع از کوتاهی عمر باتری میشود.
4. جارو شارژی عصایی مدل مرلین پارس خزر
جارو شارژی عصایی مدل مرلین پارس خزر دارای 500 وات قدرت به همراه مخزن شفاف 800 میلی لیتر است. وجود فیلتر HEPA (هپا) از ورود گردوغبار به منزل شما جلوگیری میکند. برای استفاده از جارو شارژی عصایی مدل مرلین پارس خزر میتوانید به وسیله سیم 6 متری آن تا شعاع 9 متر را به راحتی تمیز کنید؛ همچنین جدا شدن دسته بلند آن و تبدیل به مدل دستی باعث میشود تا دغدغه شما برای تمیز کردن فضایی مانند ماشین، حذف شود.
با توجه به محدوده شنوایی نرمال هر انسان که 60 تا 65 دسی بل است، جارو شارژی عصایی مدل مرلین با 80 دسی بل صدایی قابل قبول دارد که گوشهای شما را آزار نمیدهد. موتور جارو شارژی عصایی پارس خزر به سیستم فیوز حرارتی مجهز است و از داغ شدن آن به هنگام کار کردن جلوگیری میکند.
سخن آخر
در مقاله راهنمای خرید جارو شارژی ایستاده و خانگی تلاش شد تا شما با آگاهی از انواع عوامل موثر در طراحی و ساخت یک جارو شارژی ایستاده یا عصایی به صورت جامع آشنا شوید تا بتوانید خریدی بهتر را برای خود رقم بزنید. همچنین 4 مدل پرفروش دنیا نیز معرفی شد تا به ترندهای دنیا دسترسی داشته و بتوانید راحتتر انتخاب کنید. با این مقاله از کالاتیک شما میتوانید با اطلاعات بیشتری برای منزل خود خرید کنید. چنانچه سوالی در مورد خرید جارو برقی دارید میتوانید آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
پرسشهای متداول
بهترین برندها در جارو شارژی ایستاده و خانگی کدام هستند؟
در برندهای خارجی، بوش و بلک اند دکر حرف اول را میزنند و به دنبال آنها برند کنوود و فیلیپس؛ در برندهای ایرانی پارس خزر خوش درخشیده است؛ اما شما با توجه به نیاز خودتان میتوانید در برندها دیگر نیز جست و جو بیشتری کنید.
بهترین باتری برای جارو شارژی کدام است؟
طبق تحقیقات انجام شده، باتری لیتیومی بهترین نوع است.
بزرگ ترین مخزن طراحی شده جارو شارژی عصایی در حال حاضر کدام است؟
این روزها بزرگ ترین مخزن ارائه شده در بازار 900 میلی لیتر است.
وزن مناسب برای جارو شارژی عصایی چقدر است؟
وزن 3 تا 5 کیلوگرم مناسب است که جاروهای کمتر از 3 کیلوگرم در دسته سبک وزنها قرار دارد
به این مطلب امتیاز دهید!
مطالب مرتبط |