اپل آیدی چیست؟ (آشنایی با مزایا + کاربرد Apple ID)


کالاتیک
نظرات 0
content-main-img

آیدی اپل چیست؟ اگر یکی از محصولات کمپانی بزرگ اپل را دارید (مثلاً مک بوک یا آیفون) برای استفاده از سرویس های این گجت ها یا خدمات اپل به اپل آیدی نیاز خواهید داشت. اپل آیدی در اصل همان حساب کاربری اپل یا ایدی اپل مخصوص به شماست که از وارد شدن به حساب کاربری (لاگین کردن) در آیکلود گرفته تا دریافت پشتیبانی برای پیدا کردن لپ تاپ یا گوشی مفقود شده تان به کار خواهد آمد. در اصل اپل آیدی فرایند احراز هویت کاربر برای خود کمپانی اپل را طی چند مرحله انجام می دهد و در هر زمانیکه تمایل داشته باشید محتوای گجت های اپلیتان را طبق نیاز و علاقه شخصی با همدیگر یکی کنید به این آیدی نیاز دارید. ساختن اپل آیدی نه تنها کار سختی نیست بلکه بسیار ساده است و در این مطلب قرار است به شما این کار را طی چند مرحله آموزش دهیم.

 

اپل ایدی چیست؟

اپل آیدی چیست

آیدی اپل چیست؟ اپل آی دی به حساب کاربری فرد که تنها مختص به یک کاربر است، در پلتفرم اپل اطلاق می شود که برای ورود به سرویس آی کلاد (iCloud) و همچنین استفاده و بهره مندی از امکانات موجود در آن مورد استفاده قرار می گیرد. به عبارت دیگر، هویت دیجیتال کاربران اکوسیستم اپل را اپل آی دی مشخص می کند و برای همگام سازی داده ها میان دستگاه های گوناگون و متعدد مورد استفاده واقع می شود.

برای مشاهده محصولات اپل مثلا گوشی اپل به صفحه برند گوشی اپل مراجعه نمایید و در صورت نیاز، خرید خود را به ثبت برسانید.

چطور اپل آیدی بسازم؟

چطور اپل آیدی بسازم؟

حالا که فهمیدید اپل ایدی چیست و منظورمان از آن چیست باید بگوییم، وقتی گجت جدیدی از اپل خریداری می کنید، باید اپل آیدیتان را نیز بر روی آن بنا کنید. برای این منظور هم این توانایی را دارید تا از طریق مک بوک یا آیفون خود اقدام به ساخت اپل آیدی کنید علاوه بر این با مراجعه به سایت فروشگاه نرم افزاری اپل (همان اپل استور ) اقدام به ساخت اپل آیدی کنید.

بعد از ورود به سایت باید تا بر روی گزینه Sign In در بالا سمت راست صفحه که درون آیکونی شبیه به کیف قرار دارد کلیک کنید.

نکته: خوب است بدانید که حتی به صورت تحت وب و از طریق کامپیوتر های ویندوزی نیز خیلی راحت می توان اپل آیدی ساخت.


آیا واقعاً به اپل آیدی نیاز داریم؟

اگر از یک دستگاه اپل چه آیفون و چه مک بوک استفاده می کنید یا تمایل دارید تا از سرویس های ویژه این کمپانی مشهور مثل +TV یا اپل موزیک بهره ببرید، صد در صد به اپل آیدی نیاز خواهید داشت. برای مثال می توانید با داشتن اپل آی دی در یک دستگاه آیفون، وارد آی کلود شوید و از طریق سرویس Find My موقعیت موبایل خود را مشخص کنید.

همچنین در میان چندین دستگاه تنظیمات کاربر همگام سازی می شود و از طریق فروشگاه اپ استور امکان خرید فراهم می گردد. ذخیره و همگام سازی سایر داده ها در فضای ابری به کمک این سرویس ویژه یکی از دیگر مزیت های خوب و کاربردی داشتن اپل آیدی محسوب می شود.

در صورتی که دستگاه خود را گم کنید یا دستگاهتان مورد سرقت واقع شود، اپل آی دی این توانایی را دارد تا در چنین شرایطی بسیار مفید و کاربردی واقع شود؛ زیرا از طریق قابلیت Find My امکان مشخص کردن موقعیت مکانی آن وجود خواهد داشت. ویژگی دیگری به نام Activation Lock که خیلی کاربردی و دقیق طراحی شده است به اپل آیدی پیوند خورده است و این توانایی را دارد تا از دسترسی های غیر مجاز به دستگاه های مورد سرقت واقع شده جلوگیری نماید.

 برای مشاهده محصولات اپل مثلا تبلت اپل به صفحه تبلت برند اپل مراجعه نمایید و در صورت نیاز، خرید خود را به ثبت برسانید.

 


کاربرد اپل ایدی چیست؟


کاربرد های ریز و درشت خیلی زیادی را برای اپل آی دی می توان متصور شد؛ ولی به برخی از مهم ترین آن ها در لیست زیر اشاره شده است.

  • همگام سازی داده های گوناگون مثل فایل ها، تصاویر، پیام ها، مخاطبین، نسخه های پشتیبان و...
  •  پیدا کردن موقعیت مکانی دستگاه های دزدیده یا گم شده
  •  استفاده از امکانات اپ استور و خرید از این فروشگاه
  •  استفاده از سرویس های جانبی اپل مثل+TV، اپل موزیک و Arcade
  •  قفل کردن دستگاه های به سرقت رفته و همچنین جلوگیری از دسترسی به این دستگاه ها


محدودیت های apple id چیست؟

محدودیت های apple id چیست؟ محدودیت سنی یکی از مهم ترین و اساسی ترین مواردی است که در زمان ساخت اپل آی دی کاربران با آن روبه رو می شوند. برای ساخت حساب کاربری اپل یا همان اپل آیدی، حداقل سن مجاز در ایالات متحده 13 سال است.

البته افرادی که زیر 13 سال هستند نیز این توانایی را دارند تا صاحب اپل آیدی باشند؛ به شرط اینکه اکانت آن ها روی حالت Family Sharing باشد تا والدین این افراد توانایی یان را داشته باشند که بر فعالیت آن ها بر روی سیستم های خودشان نظارت داشته باشند. البته قانون کنترل والدین و محدودیت سنی در کشور های گوناگون، متمایز است.

برای خرید ساعت های هوشمند اگر مارک اپل را انتخاب گرده اید میتوانید به صفحه ساعت و بند هوشمند برند اپل مراجعه نمایید.


چطور برای آیفون اپل آیدی بسازیم؟

همان ابتدای تنظیم گوشی وقتی یک آیفون جدید خریداری می کنید از شما درخواست می شود تا اپل آیدی خود را وارد کنید و اگر این آیدی را نداشته باشید و پیشتر ثبت نام نکرده باشید، می توانید همانجا یک اپل آیدی جدید برای برقراری دسترسی هایتان بسازید.

چطور برای آیفون اپل آیدی بسازیم؟


1. در صفحه تنظیم اپل آیدی، گزینه Forgot password or don’t have an Apple ID را انتخاب نمایید.
2. سپس گزینه Create a Free Apple ID را بزنید.
3. تمامی اطلاعات خواسته شده در این بخش و دیتا های مورد نیاز را وارد کنید.
4. از شما خواسته می شود که نام و نام خانوادگی، کشور، تاریخ تولد و پسورد مورد نظرتان را در بخش های مربوطه بادقت وارد کنید و به تعدادی سؤال امنیتی که طراحی شده است پاسخ دهید تا در صورتی که اپل آیدی خود را فراموش کردید یا رمز ان را از یاد بردید، از طریق آن سؤالات وارد اکانت مخصوص به خود شوید.

مراحل ساخت اپل آیدی

5. اگر در ابتدای تنظیم گوشی جدیدتان علاقه ای به ایجاد اپل آیدی نداشتید این توانایی را دارید تا این کار را از روش اپلیکیشن Settings به سر انجام برسانید.


برای این کار:

  •  ابتدا اپ Settings را باز کنید
  • گزینه Forgot password or don’t have an Apple ID را انتخاب کنید
  • کلیه مراحلی که در بالا گفتیم را گام به گام انجام دهید.
  • گزینه Create an Apple ID را بزنید

حال که درباره اپل آیدی مطالبی را فرا گرفتید برای ساخت مرحله به مرحله اپل آیدی میتوانید به مقاله آموزش ساخت اپل ایدی مراجعه نمایید.


نتیجه گیری

برایتان گفتیم اپل آیدی چیست؟ همچنین گفتیم که در اصل اپل آیدی فرایند احراز هویت کاربر برای خود کمپانی اپل را طی چند مرحله انجام می دهد و در هر زمانیکه تمایل داشته باشید محتوای گجت های اپلیتان را طبق نیاز و علاقه شخصی با همدیگر یکی کنید به این آیدی نیاز دارید.

اپل آیدی در اصل همان حساب کاربری اپل یا ایدی اپل مخصوص به شماست که از وارد شدن به حساب کاربری (لاگین کردن) در آیکلود گرفته تا دریافت پشتیبانی برای پیدا کردن لپ تاپ یا گوشی مفقود شده تان به کار خواهد آمد. از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم.

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

نظرات (0)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.