تشخیص پاور بانک اصل از تقلبی


امیرمحمد جواهری زاده
نظرات 0
content-main-img

در مقاله پیش رو چند روش تشخیص پاوربانک تقلبی از اصل را شرح داده‌ایم. پاوربانک‌ها همراه همیشگی این روزهای اکثر افراد هستند. در بیرون از خانه یا محل کار حتی زمانی که به شارژر یا برق دسترسی نداریم، پاوربانک‌ها می‌توانند نیروی مورد نیاز دستگاه‌هایمان را تامین کنند؛ اما این وسیله ضروری و کاربردی توسط فروشندگان دوره‌گرد یا فروشگاه‌ها به فروش می‌رسند، ممکن است اصلی نباشند. تقلبی بودن پاور بانک می‌تواند روی سلامت باتری و عملکرد دستگاه‌های الکترونیکی تاثیر بگذارد. از این روی مقاله تشخیص پاوربانک اصل از تقلبی را تا انتها دنبال کنید.

نکاتی که قبل از خرید پاوربانک باید به آن توجه کنید

خرید پاوربانک بخش سخت ماجرا نیست، بلکه مهم‌ترین قسمت مطمئن بودن از کالا خریداری شده یعنی اصل بودن پاوربانک است. اگر قصد خرید پاوربانک اصل را با قیمت مناسب دارید، می‌توانید برای خرید پاوربانک قیمت مناسب به سایت کالاتیک مراجعه کنید. لازم به ذکر است پاوربانک‌های تقلبی یا اصطلاحا فیک، ظرفیت باتری‌های بالا همراه قیمت‌های پایین دارند؛ پس نباید گول قیمت ارزان یا ظرفیت‌های بالا آن‌ها را بخورید.

خرید و بهترین قیمت پاور بانک در فروشگاه اینترنتی کالاتیک

1. توجه به برند

پاوربانک‌ها عموما به دلیل نداشتن پیچیدگی سخت افزاری، توسط شرکت‌ها یا افراد شخص ثالث تولید می‌شوند. با این حال همیشه پیشنهاد می‌شود برای خرید پاوربانک سراغ برند‌های معتبر بروید. برند‌های سامسونگ، شیائومی، انرجایزر، انکر، باسئوس و چندین شرکت دیگر از کمپانی‌های معتبر در زمینه ساخت پاوربانک‌ها هستند که محصولاتی با کیفیت تولید کرده و روانه بازار می‌کنند.

2. ظرفیت پاوربانک‌

ظرفیت پاوربانک

تفاوت پاوربانک اصل از فیک به نام برد محدود نبوده، بلکه ظرفیت و مقدار ولتاژ ورودی و خروجی نیز می‌تواند به تشخیص پاوربانک فیک کمک کند. پاوربانک‌ها باید ظرفیتی حداقل سه برابر ظرفیت باتری‌ گوشیتان و حداقل شدت جریان خروجی 2 آمپر را داشته باشد. پاوربانک‌هایی با ورودی و خروجی شدت جریان 2.1 آمپر هم گوشیتان هم پاوربانک را سریع‌ شارژ می‌کند.

3. قابلیت حمل

قبل از خرید پاوربانک ابعاد و وزن آن را بررسی کنید. فرقی نمی‌کند داخل منزل، محیط کار یا بیرون از خانه باشید، خرید پاور بانکی با وزن و ابعاد بزرگ حمل کردن آن را سخت می‌کند و دلیل خاصی هم ندارد، دنبال پاور بانک بزرگ و سنگین باشید. داشتن پاور بانک جمع و جور کار شما را برای جابه‌جا کردن أن آسان‌تر کرده و می‌تواند از استرس نداشتن جا یا حمل کردن آن بکاهد.

4. درگاه‌های ورودی و خروجی

یکی از موارد مهم هنگام خرید پاور بانک، تعداد درگاه‌های آن است. اگر قصد شارژ کردن چندین دستگاه دارید، بهتر است سراغ شارژ همراهی بروید که حداقل دو درگاه خروجی داشته باشد. لازم به ذکر است در صورت شارژ کردن دو یا چند دستگاه‌ به صورت همزمان امکان دارد سرعت شارژ کمی کاهش یابد. البته این مورد را شرکت‌ها در مدل‌های جدید پاوربانک‌ها خصوصا گران قیمت‌ها تا حد زیادی برطرف کرده‌اند.

روش تشخیص پاوربانک اصل از تقلبی

خرید پاوربانک اصلی

شناسایی کردن پاور بانک اصلی از فیک بسیار راحت است و تنها نیاز دارید که چند نکته مهم را مد نظر خود قرار دهید.

1. برند‌های نامعتبر یا فاقد برند

پاور بانک‌های زیادی در بازار وجود دارند که نام‌های ناشناسی دارند یا برند ندارند. همانطور که مشخص است، نباید سراغ این پاور بانک‌ها بروید. اگر به این مورد برخورد کردید، احتمال تقلبی بودن آن افزایش می‌دهد.

2. ظرفیت‌های اغراق شده

بسیاری از شارژهای همراه که ظرفیت‌هایی بیشتر از 30000 میلی‌آمپرساعت دارند، تقلبی هستند. البته این موضوع برای برند‌های مطرح و شناخته شده‌ای مانند سامسونگ، شیائومی و دیگر برند‌ها صدق نمی‌کند.

3. وزن بسیار کم

وزن پاور بانک

پاوربانک‌های اصلی نسبت به ظرفیت باتریشان وزن مناسبی دارند. اگر پاوربانکی با ظرفیت بالا بر فرض مثال 50000 میلی‌آمپرساعتی خریداری کرده‌اید، ولی وزن کم یا ابعادی کوچک دارد، پاور بانک فیک است؛ زیرا پاوربانک 50000 میلی‌آمپرساعتی بسیار بزرگ و وزن نسبتا زیادی دارد.

4. قیمت ارزان‌تر نسبت به دیگر نمونه‌ها

شاید قیمت پایین در ازای ظرفیت بالا وسوسه کننده باشد؛ برای مثال، پاوربانک اصلی با ظرفیت 10000 میلی‌آمپرساعتی در محدوده قیمتی 500 هزار تومانی قرار می‌گیرد، اگر پاور بانک مد نظرتان قیمتی در محدوده 100 هزار تومان دارد، پاوربانک تقلبی است.

5. بررسی شارژ و دشارژ

پاور بانک‌های اورجینال با توجه به فناوری شارژ تعبیه شده، می‌توانند گوشی‌هایتان در مدت زمان خاصی شارژ کنند. اگر به پاور بانکی برخوردید که بسیار سریع شارژ می‌شود، ولی زمان زیادی می‌برد تا دستگاه‌ را شارژ کند به احتمال فراوان تقلبی است. وظیفه اصلی پاوربانک‌ها ذخیره انرژی است. اگر پاور بانکتان سریع شارژ خالی می‌کند یا قبل از پر شدن شارژ گوشی خاموش می‌شود، احتمال فیک بودن آن را افزایش می‌دهد.

6. بررسی ظاهر پاور بانک

بررسی کردن ظاهر پاور بانک

پاور بانک‌های فیک، اغلب از متریال بی‌کیفیت تولید می‌شوند. با کنار هم گذاشتن نمونه اصلی و تقلبی به راحتی می‌توان تفاوت‌هایشان را تشخیص داد. عمده تفاوت‌ها را می‌توان در لوگوی برند، کیفیت چاپ نوشته‌ها، نوع بسته بندی، محل قرارگیری پورت‌ها و کیفیت درگاه‌های شارژ مشاهده کرد. 

سخن آخر

خرید پاوربانک اصلی می‌تواند از فرسودگی باتری دستگاه و رساندن آسیب‌های گوناگون جلوگیری کند. با رعایت کردن موارد بالا می‌توانید پاوربانک اصلی از تقلبی را تشخیص دهید. در مقاله تشخیص پاور بانک اصلی از فیک چند نکته قبل از خرید پاور بانک که باید رعایت را شرح داده‌ایم. امیدواریم از این مطلب خوشتان آمده باشد. نظرات و پیشنهاد‌هایتان را برایمان بنویسید.

پرسش‌های متداول

برای خرید پاور بانک از کجا خرید کنم؟

شما می‌توانید برای خرید پاور بانک اصل با قیمت مناسب به سایت کالاتیک مراجعه کنید.

استفاده از پاور بانک فیک چه آسیبی به دستگاه‌ می‌رساند؟

پاور بانک‌های تقلبی به دلیل استفاده از باتری‌ها و مواد بی‌کیفیت، می‌تواند عمر دستگاه را کاهش دهد.

کدام برند، پاور بانک‌های خوبی دارد؟

به طور کلی نمی‌توان گفت کدام برند پاور بانک‌های بهتری دارد؛ اما می‌توانیم چند شرکت معتبر برای خرید پاور را معرفی کنیم. پاور بانک‌های شیائومی، سامسونگ، انکر، باسئوس، انرجایزر و چند مورد دیگر برند‌های معتبر در زمینه پاور بانک هستند.

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

خرید لوازم دیجیتال

نظرات (0)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.