راه های از بین بردن حباب زیر گلس گوشی


کالاتیک
نظرات 0
content-main-img

می‌خواهیم در این مقاله به روش ها و راه های از بین بردن حباب زیر گلس گوشی اشاره کنیم و بگوییم که چطور می‌توان حباب های به وجود آمده در زیر گلس محافظ گوشی را از بین برد.

در دسترس بودن لوازم جانبی، یکی از مهم‌ترین معیارها برای انتخاب موبایل است و اکثر کاربران ترجیح می‌دهند مدلی را انتخاب کنند که اکسسوری سازگار با آن در بازار موجود باشد. از این میان، گلس یا محافظ صفحه به دلیل مراقبت از نمایشگر، جزو اصلی‌ترین لوازم جانبی گوشی یا تبلت به‌شمار می‌آید. محافظ صفحه، پوششی شفاف و چسبناکی است که روی صفحه‌نمایش قرار می‌گیرد و استفاده از آن می‌تواند از آسیب دیدن این قطعه مهم جلوگیری کند.

ممکن است با خودتان فکر کنید تکنولوژی کورنینگ گوریلا گلس (Corning Gorilla Glass) در گوشی‌های موبایل به چه دردی می‌خورد؟ پس دیگر نیازی به استفاده از محافظ روی صفحه نمایش نیست. اگر به آزمایش‌های اخیر روی گوشی‌های پرچمدار دقت کنید، بعد از چند بار زمین خوردن موبایل، خبر از آسیب نمایشگر آن‌ها می‌دهند. اما موضوع مطرح این است که عموم جامعه ما از گوشی های میان‌رده استفاده می‌کنند پس انداختن گلس روی گوشی، یک امر واجب و ضروری است. گلس‌ها به‌شرط سالم ماندن، از پنل جلویی گوشی شما در برابر ضربه‌های احتمالی حفاظت کرده و شما را همراهی می‌کنند اما زمانی که دچار آسیب شوند وقت تعویض آن‌ها فرا می‌رسد.

تعویض محافظ نمایشگر گوشی پروسه‌ای است که حتی اگر در این کار حرفه‌ای هم باشید، گاهی ممکن است حین انجام آن اتفاقاتی از جمله موارد زیر رخ دهد:

  • افتادن حباب زیر گلس گوشی
  • افتادن پرز، مو و ... بین صفحه نمایش و گلس گوشی
  • بلند شدن لبه‌های اطراف محافظ صفحه نمایش گوشی
  • قرارگیری نامنظم گلس روی نمایشگر گوشی

با این حال حباب گرفتن زیر گلس، از جمله مواردی است که همه ما بعد از نصب با آن مواجه شده‌ایم. متاسفانه این حباب‌ها نه‌تنها جذاب نیستند، بلکه اگر از به وجود آمدن آن‌ها جلوگیری نشود، می‌توانند از حفاظت گلس نسبت به تلفن همراه و یا تبلت شما کم کنند. ما در این مقاله سعی داریم تا روش‌هایی آسان و کاربردی برای حل این مشکل را به شما ارائه دهیم تا بدون رخ دادن کوچک‌ترین اتفاق، بتوانید به‌ راحتی گلس گوشی‌ تان را تعویض کنید؛ همراه ما باشید.

برای خرید انواع گلس و محافظ نمایشگر به صفحه محافظ صفحه نمایش کالاتیک مراجعه کنید

چرا زیر گلس گوشی حباب می‌افتد؟

حباب‌ها به دلایل مختلفی زیر گلس ایجاد می‌شوند اما به طور معمول، از هوایی که حین نصب در فضای بین چسب گلس و نمایشگر به‌صورت حفره مانند باقی می‌ماند، تشکیل می‌شوند. پس باید به خالی کردن هوای بین محافظ صفحه و پنل جلویی موبایل توجه داشته باشید تا از آسیب به آن و تضعیف استقامت چسب، جلوگیری کنید. اغلب این نتیجه می‌تواند، از نصب نادرست و یا قرار گرفتن اجسام ریز خارجی مثل گردوغبار، مو، پرز و امثال آنها در زیر گلس نیز حاصل شود.

یکی دیگر از دلایلی که باعث تشکیل حباب می‌شود، خرید گلس از فروشگاه‌های نامعتبر و استفاده از جنس بی‌کیفیت و نامرغوب است. گلس‌های تقلبی به دلیل اینکه در ابعاد استاندارد گوشی طراحی نشده‌اند و به‌علاوه از چسب مرغوبی نیز برای تولیدشان استفاده نشده، هنگام قرار گرفتن روی صفحه نمایش به پستی و بلندی‌هایی برخورد می‌کنید که مانع نصب درست آنها می‌شوند. این مسئله باعث تجمع محفظه‌ های هوا زیر گلس شده و احتمال آسیب را افزایش می‌دهد.

استفاده از قاب گوشی لبه‌ دار یکی دیگر از عوامل هوا گرفتن گلس است. این مدل قاب‌ها، با فشار آوردن به اطراف گلس باعث بلند شدن آن از سطح نمایشگر شده و ایجاد حباب می‌کنند. بهتر است تا 48 ساعت بعد از انداختن گلس جدید، قاب‌هایی با پوشش 360 درجه استفاده نکنید تا از ثابت شدن محافظ روی صفحه‌نمایش اطمینان حاصل شود.

دلیل به وجود آمدن حباب زیر گلس

ویدیوی آموزش از بین بردن حباب زیر گلس گوشی

شما می‌توانید از ویدیوی آموزش از بین بردن حباب زیر گلس نیز استفاده کرده و راه مناسبی برای نصب هرچه بهتر گلس روی صفحه نمایش گوشی را بیاموزید.

راه های از بین بردن حباب زیر گلس گوشی

1. محافظ صفحه را از سطح گوشی بلند کنید.

حال به توضیح راه های از بین بردن حباب زیر گلس گوشی می‌پردازیم. اگر گلس سالمی دارید و فقط حباب‌ های زیر محافظ نمایشگر شما را آزرده خاطر می‌کند، یکی از ساده‌ترین راه‌ها استفاده دوباره از گلس خودتان است. با کمک کارت و یا شیء نوک تیز مانند تیغ، به‌صورت افقی و به آرامی گلس را از سطح صفحه نمایش بلند کنید.

  • مراقب باشید حین انجام این کار فشار وارد شده کم باشد تا گلس خم نشود، چراکه باعث شکستن آن خواهید شد.
  • اگر جنس گلسی که استفاده می‌کنید مرغوب باشد، چند بار می‌توانید آن را برداشته و دوباره استفاده کنید.

برداشتن گلس از روی گوشی

2. سطح نمایشگر را با یک پارچه و یا دستمال بدون پرز پاک کنید.

گردوغبار و یا زباله‌ها می‌توانند سطح صفحه‌نمایش را ناهموار کنند و باعث ایجاد حباب زیر گلس شوند. با کمک یک پارچه از جنس میکروفایبر (اگر از این نوع پارچه در دسترستان نیست، می‌توانید از دستمال عینک استفاده کنید.) و مرطوب کردن آن با الکل، روی نمایشگر دستگاه را پاک کنید. سپس با قسمت خشک پارچه، کاملا رطوبت آن را بگیرید. یادتان باشد حتما دست‌هایتان را بشویید و محیطی را انتخاب کنید که کمترین میزان گردوغبار در آن وجود داشته باشد. زیرا ممکن است هر گونه آلودگی (چربی یا گردوغبار) از دستان و یا محیط اطراف منتقل شده و باعث بروز دوباره مشکل شود.

نحوه از بین بردن حباب زیر گلس

3. به آرامی با کمک چسب نواری روی نمایشگر ضربه بزنید.

در این مرحله با کمک نوار چسب، به آرامی روی سطح صفحه نمایش ضربه بزنید تا تمام زباله‌های اضافی گرفته شود. (این کار را برای تمامی قسمت‌ها انجام دهید.)

چگونه پرز های زبر گلس را از بین ببریم؟

4. دوباره گلس را نصب کنید.

این دفعه گلس را با دقت بیشتری روی نمایشگر گوشی خود نصب کنید. ابتدا لبه‌های گلس را با لبه‌های گوشی هماهنگ کنید و وقتی از جای درست آن اطمینان حاصل کردید، به آرامی آن را روی صفحه فشار دهید. دقت کنید تا از بروز حباب‌های زیر گلس کاملا جلوگیری کنید.

نحوه نصب گلس روی گوشی

5. گرفتن حباب‌های زیر گلس با استفاده از کارت اعتباری.

بهتر است دقت کنید تا در همان بار اول نصب گلس به درستی انجام شود اما اگر باز هم حبابی ایجاد شد، به‌کمک قسمت صاف کارت اعتباری می‌توانید آن را رفع کنید. (توجه کنید که قسمت تیز کارت به سطح گلس اصابت نکند تا گوشی موبایل از خطر خط و خش و حتی آسیب در امان بماند.) از قسمت مرکز شروع کرده و با ملایمت به سمت گوشه‌ها حرکت کنید و آن قدر این کار را ادامه دهید تا دیگر هیچ حبابی باقی نماند.

چگونه حباب های زیر گلس را از بین ببریم؟

6. گرفتن حباب‌های زیر گلس با استفاده از دست.

یکی از بهترین و امن‌ترین راه‌ها برای از بین بردن حباب‌های زیر گلس، استفاده از انگشتان دست است. البته این روش بیشتر برای از بین بردن حباب‌های ریز پاسخگو است. با فشار کنترل شده‌ای می‌توانید حباب‌ها را به سمت گوشه‌ها هدایت کنید تا هوای داخل آن‌ها تخلیه شود.

7. از بین بردن حباب های اطراف گلس با استفاده از روغن.

یکی دیگر از راه های از بین بردن حباب زیر گلس گوشی استفاده از روغن است. اگر حباب‌ها به لبه‌های محافظ صفحه‌ نمایش نزدیک هستند می‌توانید از روغن (روغن پخت و پز، روغن زیتون و یا روغن‌های شفاف دیگر)، برای خارج کردن حباب‌ها از زیر گلس استفاده کنید. 1 الی 2 قاشق روغن را در یک ظرف ریخته و یک عدد گوش پاک کن را به روغن آغشته کنید. (حواستان باشد مقدار روغن در حدی باشد که چکه نکند زیرا اگر مقدار آن زیاد باشد، وارد دستگاه شده و باعث بروز آسیب می‌شود.)

از بین بردن حباب های زیر گلس با استفاده از روغن مایع

سپس یک لایه نازک از روغن را روی لبه‌های گلس بمالید تا به زیر محافظ نفوذ کند. این اتفاق، باعث خروج هوا از زیر گلس شده و همچنین دلیلی می‌شود تا گلس به‌خوبی به نمایشگر بچسبد.

گرفتن حباب زیر محافظ صفحه نمایش با روغن

اگر بازهم حباب‌ها از بین نرفتند، گوشه محافظ را به آرامی با یک شیء تیز و یا ناخن بالا بیاورید تا روغن به زیر گلس نفوذ کند. سپس با وارد کردن کمی فشار و هدایت حباب‌ها به نزدیک‌ترین راه خروج، آنها را بیرون بیاورید و با استفاده از پارچه بدون پرز روغن‌های اضافی را پاک کنید.

حباب های زیر گلس چرا به وجود می آیند؟

8. رفع حباب‌های زیر گلس با استفاده از سشوار.

برای اجرای این روش بهتر است اول تلفن همراه را خاموش کنید. در مرحله بعدی با کمک سشوار LCD گوشی را کمی حرارت دهید تا نرم شود سپس از یک کارت اعتباری کمک گرفته و حباب‌ها را برای تخلیه به سمت لبه‌های گلس حرکت دهید. (برای دریافت نتیجه بهتر کارت را به‌صورت زاویه‌دار بگیرید.)

اگر بازهم در این روش دچار مشکل شدید، داخل کاسه‌ای به مقدار مساوی آب و الکل را مخلوط کرده و یک قطره مایع شست و شو به آن اضافه کنید و گلس را داخل محلول نگه دارید. بعد از تکاندن و جدا کردن مایع اضافی، دوباره محافظ صفحه را نصب و با کارت سطح آن را صاف کنید و اجازه دهید تا کاملا خشک شود. پس از سی دقیقه، محلول کاملا بخار شده و یک گلس صاف و بدون حباب خواهید داشت.

نحوه انتخاب و تشخیص گلس خوب:

با توجه به اینکه این روزها آوازه بالا رفتن قیمت قطعات و تعمیرات گوشی موبایل پیچیده، بهترین کار برای رهایی از پرداخت هزینه‌های گزاف این است که از گلس خوب و باکیفیت استفاده کنیم. اما مسئله مهم‌تر، چگونگی تشخیص گلس خوب است که از بین تمامی مدل‌های موجود در بازار، انتخاب مناسب‌ترین محافظ نمایشگر موبایل می‌تواند کار دشواری باشد. پس با شناخت لازم درباره انواع آن‌ها و در نظر گرفتن برخی شاخص‌ها می‌توان نحوه گزینش را آسان و خریدی با رضایت بالا را تجربه کرد.

اولین قدم، انتخاب گلسی مناسب با ظاهر گوشی شماست چراکه هر محافظ نوعی برش داده شده تا با یک نوع گوشی مطابقت داشته باشد. همچنین فقط به اندازه صفحه‌نمایش محدود نمی‌شود بلکه به جای دوربین سلفی، بریدگی‌هایی مثل حسگر اثر انگشت و یا فلاش نیز بستگی دارد.

نحوه انتخاب و تشخیص گلس خوب

معیارهای انتخاب گلس مناسب:

اینکه یک گلس خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد و باید از چه نوع گلسی برای تلفن همراه خود استفاده کنیم، از مواردی است که باید هنگام خرید گلس به آن توجه شود پس یک محافظ نمایشگر باید:

  • از شفافیت خوبی برخوردار باشد تا به دید کاربر هنگام کار با موبایل آسیبی وارد نکند.
  • باعث انعکاس نور و اختلال صفحه نمایش در نور روز نشود.
  • از درجه سختی و مقاومت 9h بهره‌مند باشد.
  • از روکش‌های ضد آب و ضد چربی با تکنولوژی نانو در آن استفاده شده باشد.
  • دارای قابلیت تمام چسب باشد تا از بروز حباب زیر گلس جلوگیری شود.
  • طراحی لبه‌های آن به‌صورت گرد باشد تا هنگام کار با آن دست کاربر دچار آسیب نشود.
  • به‌صورت استاندارد برای سایز انواع گوشی‌ها تولید شده باشد.
  • فول کاور باشد و تمام قسمت‌های صفحه نمایش را تحت پوشش خود قرار دهد.

تشخیص گلس خوب

معرفی و شناخت انواع گلس‌های گوشی موبایل:

شناخت انواع گلس‌ها از مواردی است که تا حد زیادی به خرید مدل مد نظر شما کمک می‌کند. برای مثال آن‌ها به‌صورت عمده، به دو نوع شیشه‌ای و پلاستیکی تقسیم می‌شوند. محافظ‌های پلاستیکی ارزان‌تر بوده و مقاومت کمتری در برابر مدل‌های شیشه‌ای از خودشان نشان می‌دهند و بیشتر برای جلوگیری از خط و خش مورد استفاده قرار می‌گیرند. در نتیجه گلس‌های شیشه‌ای بهترین نوع محافظ صفحه نمایش بوده و می‌تواند به خوبی از گوشی شما در برابر خطرات احتمالی محافظت کنند.

علاوه بر این، گلس‌ها دارای جنس‌های مختلفی هستند که بعد از شناخت آن‌ها، بسته به نیازتان می‌توانید گلس موردنظرتان را انتخاب کنید. ما نیز در ادامه به بررسی کوتاهی درباره چند مدل از محافظ‌های صفحه می‌پردازیم:

گلس PET (پلی‌اتیلن تری فتالات):

این نوع گلس از همان پلاستیکی ساخته می‌شود که در بطری‌ها نیز آن را بکار می‌برند در نتیجه از مقاومت بسیار کمی در برابر خط‌وخش و ضربات احتمالی برخوردار است. اما به دلیل قیمت کم آن می‌تواند جزو گلس‌های اقتصادی به حساب بیاید.

گلس PET یا پلی‌اتیلن تریفتالات چیست؟

گلس TPU (پلی یورتان):

جنس گلس TPU از پلاستیک پلیمری یا همان موادی است که قاب‌های ژله‌ای را با آن می‌سازند پس از نرمی و قابلیت انعطاف‌پذیری نیز برخوردار است. همچنین دارای دو حالت دور چسب و تمام چسب بوده که بهترین حالت، استفاده از مدل تمام چسب برای محافظت بیشتر و ایجاد حباب کمتر است. اگر بخواهیم درباره‌ی معایب این نوع گلس صحبت کنیم می‌توانیم به حالت اصطکاک و بافتی که حین لمس، کاربر متوجه آن می‌شود اشاره کنیم. اما مقاومت قابل قبولی دارد که از نقاط مثبت آن است.

گلس tpu چیست؟

گلس پرایوسی (Privacy):

این گلس به درد کسانی می‌خورد که نگران حریم خصوصی خود هستند و نمی‌خواهند کسی به جز خودشان به صفحه نمایش تلفن همراهشان دید داشته باشد. استفاده از لایه Privacy layer روی محافظ این قابلیت را به وجود می‌آورد که در جهات مختلف به جز حالتی که روبروی خودتان قرار دارد صفحه تاریک دیده شود.

گلس پرایوسی چیست؟

گلس حرارت دیده یا گلس تمپرد:

محافظ نمایشگر تمپرد، از جنس شیشه آنیل در حرارت بسیار بالا ساخته شده و از مقاومت 5 الی 10 برابر بیشتر از گلس‌های معمولی برخوردار است. دوام بالا، مقاومت خوب در برابر ضربه و خط‌وخش و ضخامت کم، از نقاط مثبت این محافظ صفحه هستند.

گلس حرارت دیده یا تمپرد چیست؟

گلس سرامیکی:

گلسی شفاف با مقاومت قابل قبول در برابر ضربات است و با پوشش تمام صفحه‌ای که دارد کاملا نمایشگر را از خط‌وخش حفظ می‌کند. جنس این مدل گلس چیزی بین شیشه و پلاستیک بوده و جای چربی و اثر انگشت روی آن باقی نمی‌ماند.

گلس سرامیکی چیست؟

گلس نانو مایع:

استفاده از فناوری نانو در گلس‌ها باعث شد تا گلس‌هایی به وجود بیاید که نه‌تنها به‌خوبی از نمایشگر محافظت می‌کنند بلکه از ورود مایعات به داخل صفحه نمایش هم جلوگیری می‌کنند. همچنین با گلس‌های نانو خیال شما از بابت به وجود آمدن حباب زیر گلس راحت می‌شود. البته علاوه بر نقاط مثبت باید به معایب گلس نانو نیز اشاره‌ای داشته باشیم زیرا بعد از نصب قابلیت جدا شدن را ندارد و ممکن است اگر ضربه شدیدی به گوشی وارد شود آن را به نقاط دیگر گوشی انتقال دهد.

گلس نانو مایع چیست؟

چگونه گلس را از روی گوشی برداریم؟

برای برداشتن محافظ صفحه از روی گوشی راه‌های مختلفی وجود دارد که شما می‌توانید با توجه به مقدار چسبندگی گلس به سطح نمایشگر گوشی خود، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. اما قبل از شروع، با استفاده از سشوار سطح گوشی موبایل را کمی حرارت دهید. (توجه داشته باشید که در انجام این کار زیاده روی نکنید زیرا باعث به وجود آمدن آسیب خواهید شد.) در پایان کمی از چسبندگی گلس از دست می‌رود و راحت‌تر می‌توان آن را جدا کرد.

1. برداشتن گلس از روی گوشی با استفاده از دست:

یکی از آسان ترین راه های جدا کردن گلس از صفحه نمایش استفاده از ناخن است. از گوشه‌های آن شروع به بلند کردن گلس کنید و هنگامی که موفق به جداسازی یکی از گوشه های محافظ شدید، دقت کنید که آن را به سمت بالا نکشید و سعی کنید به صورت متقارن و آرام تمام لبه های گلس را جدا کنید. زیرا در غیر این صورت امکان دارد گلس بشکند و کار شما را سخت‌تر کند.

نحوه برداشتن گلس از روی گوشی

2. برداشتن گلس از روی گوشی با استفاده از خلال دندان و کارت اعتباری:

در این روش با استفاده از خلال دندان یکی از گوشه‌های گلس را بلند کنید. (مراقب باشید که نوک تیز خلال دندان به نمایشگر برخورد نکند.) بعد از جدا کردن یکی از گوشه‌ها به آرامی کارت اعتباری را زیر آن انداخته و به داخل هل دهید تا کاملا گلس از صفحه نمایش جدا شود.

برداشتن گلس از گوشی

نحوه نصب گلس یا محافظ صفحه نمایش روی گوشی :

انتخاب فضای مناسب:

برای شروع بهتر است مکانی را انتخاب کنید که فضایی بسته و با آب و هوای مرطوب داشته باشد تا گرد و غبار موجود در هوا، در کیفیت کار شما تاثیری نگذارد. قدم دوم، شستن دست‌ها است چراکه چربی موجود در آن‌ها می‌تواند باعث ایجاد لک شود، پس به خوبی دستانتان را با آب و مایع شسته و با پارچه‌ای بدون پرز خشک کنید.

تمیز کردن سطح نمایشگر:

معمولا وقتی بسته گلس را باز می‌کنید داخل آن دستمالی مخصوص برای تمیز کردن نمایشگر موبایل موجود است اما اگر نبود، می‌توانید از دستمال های بدون پرز مثل پارچه میکروفایبر و یا دستمال عینک استفاده کنید. به کمک آن به‌خوبی سطح نمایشگر را پاک کنید تا گرد و غبار، پرز و اثرات چربی روی آن از بین برود. (برای بالا رفتن کیفیت می‌توانید مقدار بسیار کمی صابون را به دستمال آغشته کنید و سپس با قسمت خشک کاملا روی ال سی دی را خشک کنید.)

انداختن گلس روی گوشی

تست کردن گلس روی گوشی:

گلس را بدون اینکه از جلد آن جدا کنید روی گوشی بگذارید. این کار به شما کمک می‌کند تا هنگام نصب، بدانید فاصله محافظ نمایشگر تا لبه‌ها چقدر باید باشد و محل قرارگیری دکمه‌ها و سنسورها به چه صورت خواهد بود تا بتوانید گلس را به بهترین شکل روی صفحه نمایش قرار دهید.

استفاده از چسب نواری یا کاغذهای چسب‌دار برای گرفتن پرزهای زیر گلس:

همان‌طور که پیش‌تر چند باری به آن اشاره شد، گردوغبار بر روی کیفیت نصب تاثیر بسزایی می‌گذارند پس بهتر است با کمک نوارچسب و یا کاغذهای چسب‌دار دوباره اقدام به گرفتن آن‌ها کنید. با گرفتن گوشی روبروی نور به آرامی با نوارچسب روی نمایشگر ضربه بزنید تا دیگر هیچ چیز روی آن باقی نماند.

روش انداختن محافظ صفحه نمایش

جدا کردن از جلد و نصب گلس روی گوشی موبایل:

جلد روی گلس را به آرامی جدا کنید و از قسمتی که چسب آن است به سمت صفحه نمایش بگیرید. گوشه‌های گلس را با کناره‌های نمایشگر تنظیم کرده و از یک گوشه به آن بچسبانید و با کمترین فشار دست این کار ادامه دهید. زیرا وارد کردن فشار کنترل نشده، باعث شکستن گلس خواهد شد. نکته‌ای که باید به آن اشاره کنیم این است که به محض قرار گرفتن گلس روی نمایشگر، به آن می چسبد و نیازی به همراهی با دست ندارد. اما پس از چسباندن با انگشت کاملا آن را صاف کنید تا کمک به نصب درست گلس و جلوگیری از بروز حباب کنید.

نصب گلس روی موبایل

پرسش‌های متداول

آیا روشی برای از بین بردن حباب زیر گلس وجود دارد؟

بله. در مقاله‌ای مرتبط با این موضوع در کالاتیک به تمامی روش‌های از بین بردن حباب زیر گلس و همچنین نحوهٔ نصب و جدا ساختن گلس اشاره کرده‌ایم.

آیا امکان دارد در زمان جدا ساختن گلس به صفحه‌نمایش آسیب برسد؟

بله. باید در زمان جدا ساختن گلس از صفحه‌نمایش دقت داشته باشید که آسیبی به صفحه‌نمایش مانند خط و خراش نرسد.

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

خرید لوازم دیجیتال

نظرات (0)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.