آموزش رفع مشکل ریست شدن مداوم گوشی هوشمند
یکی از مهمترین ابزارهایی که با آن میتوان در دنیای فناوری ارتباط برقرار کرد، گوشیهای هوشمند است. گوشیهای هوشمند به عنوان مغز دوم انسان شناخته شدهاند. برخی اوقات مشکلاتی برای گوشیهای هوشمند به وجود میآید که استفاده از آن را مختل میسازد. ریست شدن مداوم گوشی هوشمند میتواند یکی از مشکلات این نوع گوشیها باشد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با چند راه حلی که بتوانید با استفاده از آنها اقدام به رفع مشکل ریست شدن مداوم گوشی هوشمند کنید، آشنا میکنیم. تا انتهای این مقاله با کالاتیک همراه باشید.
6 روش رفع مشکل ریست شدن مداوم گوشی هوشمند
تلفن همراههای قدیمی امکانات زیادی نداشتند؛ تنها امکانات این نوع گوشیها ارسال و دریافت پیام و تماسهای تلفنی بود. امروزه گوشیهای هوشمند دارای امکانات زیادی هستند و همین موضوع باعث شده که بیشتر از پیش مورد استفاده قرار گیرند. استفاده بیش از حد از گوشی هوشمند احتمال خرابی آنها را تا حد زیادی افزایش میدهد. ریست شدن گوشی یکی از مشکلات جدی است که میتوان با استفاده از چند ترفند این مشکل را حل کرد. در ادامه 6 روش رفع مشکل ریست شدن گوشی را معرفی میکنیم.
خرید و مشاهده لیست قیمت گوشی در فروشگاه اینترنتی کالاتیک
1- حذف نرم افزارهای غیرضروری
وجود نرم افزارهای غیرضروری که در پس زمینه گوشی در حال فعالیت هستند، میتواند تا حدودی در عملکرد دستگاه اختلال ایجاد کرده و حتی در برخی از مواقع باعث ریست شدن گوشیهای هوشمند شود. برخی از نرم افزارهای متفرقه به دلیل داشتن ویروس میتوانند باعث ضعیف شدن عملکرد گوشی شوند. ضعیف شدن عملکرد گوشی بهمرورزمان باعث ریست شدن مداوم گوشی میشود. اگر در گوشی خود نرم افزاری دارید که استفاده از آن عملکرد گوشی را ضعیف میکند میتوانید نرم افزار را از گوشی خود حذف کنید. برای استفاده از این برنامهها میتوانید آنها را بهروزرسانی کنید.
2- متوقف کردن نرم افزارهای سیستمی
برخی از برنامههای سیستمی در گوشی وجود دارد که ممکن است مورد استفاده قرار نگیرد و افراد تصمیم بگیرند که آنها را حذف کنند. حذف کردن این برنامهها ممکن است حافظه گوشی را خالی کند؛ اما بهمرورزمان کارکرد گوشی ضعیف میشود. برای حل این مشکل میتوانید به قسمت تنظیمات بروید و این برنامهها را متوقف کنید.
3- استفاده نکردن بیش از حد از گوشی
اگر از گوشیهای هوشمند بیش از حد استفاده کنید موجب گرم شدن قطعات شده و بهمرورزمان به طور مداوم ریست میشود. زمانی که میخواهید از گوشی تا مدت زمان زیاد استفاده کنید میتوانید اینترنت خود را برای مدتی خاموش و غیر فعال کنید. داغ شدن گوشی باعث میشود که قطعات گوشی آسیب ببیند و خراب شود.
مقالات مرتبط:
آیا امکان هک گوشی از راه دور وجود دارد و چگونه باید جلوی آن را گرفت؟
حل مشکل عدم شناسایی کارت حافظه در گوشی
4- محکم بستن قاب پشت گوشی
باتری برخی از گوشیهای قدیمی قابلیت جدا شدن دارد و اگر هنگام باز و بسته کردن قاب پشت گوشی باتری از محل خود جابهجا شود ممکن است عمل ریست شدن گوشی اتفاق بیفتد. در این صورت میتوانید با استفاده از چسب یا فویل قاب پشت گوشی را محکم کنید. البته در محصولات جدیدتر از بدنهای یکپارچه استفاده میشود که امکان جداسازی باتری وجود ندارد.
5- نصب آنتی ویروس
یکی دیگر از روشهای رفع مشکل ریست شدن مداوم گوشی هوشمند میتواند نصب آنتی ویروس باشد. برخی از برنامهها ممکن است بدافزار یا ویروس داشته باشند و باعث ریست شدن گوشیهای هوشمند شوند، در این صورت میتوانید با نصب آنتی ویروس از برنامههای خود محافظت کنید.
6- چک کردن سخت افزار گوشی توسط متخصص
اگر با انجام روشهای بالا مشکل ریست شدن گوشی هوشمند حل نشود احتمال دارد که سخت افزار گوشی شما مشکل داشته باشد. برای رفع این مشکل میتوانید گوشی خود را به یک متخصص نشان دهید تا سخت افزار آن را چک کند. نکته مهم این روش، این است که به هیچ وجه خودتان اقدام به تعمیر گوشی نکنید؛ چون ممکن است در این زمینه تخصص نداشته باشید و مشکل ریست شدن را نتوانید حل کنید.
سخن آخر
در این مقاله تمام روشهای رفع مشکل ریست شدن مداوم گوشی هوشمند را بررسی کردیم. بعضی اوقات ممکن است دلیل ریست شدن گوشی، نصب نرم افزار و ویروسها باشد که در این صورت باید نرم افزارهای گوشی خود را بررسی کنید. اگر مشکل ریست شدن مداوم گوشی هوشمند شما سخت افزاری باشد میتوانید با مراجعه به متخصص مشکل گوشی خود را حل کنید.
پرسشهای متداول
برای رفع مشکل ریست شدن گوشی چه کارهایی باید انجام دهیم؟
اگر گوشی شما به طور مداوم ریست میشود میتوانید با استفاده از 6 روشی که در بالا ذکر کردیم مشکل ریست شدن گوشی خود را حل کنید.
اگر مشکل روشن و خاموش شدن گوشی نرم افزاری نباشد چه روشی را باید انجام دهیم؟
اگر مشکل نرم افزاری نباشد احتمال این را دارد که مشکل ریست شدن گوشی از نوع سخت افزار باشد در این صورت حتما گوشی خود را به یک متخصص نشان دهید.
به این مطلب امتیاز دهید!
مطالب مرتبط |