ارتباط ماهواره ای آیفون 14 اپل چگونه کار می‌ کند؟


امیرمحمد جواهری زاده
نظرات 0
content-main-img

گوشی‌های آیفون 14 پرو و آیفون 14 پرو مکس اپل از چندین سیستم هوشمند ایمنی استفاده می‌کنند. یکی از این قابلیت‌ها، استفاده از اتصال ماهواره‌ای برای برقراری ارتباط در شرایط اضطراری است. در ادامه به سوال ارتباط ماهواره ای آیفون 14 اپل چگونه کار می‌کند، پاسخ خواهیم داد. با کالاتیک همراه باشید.

غلبه کردن بر مشکلات ماهواره‌ها

ماهواره‌ها همیشه در خارج از جو زمین بر خلاف دکل‌های مخابراتی که محل ثابتی دارند، در حال حرکت هستند. ارتباطات ماهواره ای در مقیاس کوچک و قابل حمل، پهنای باند زیادی در دسترس ندارند. توجه داشته باشید؛ ارتباط از طریق ماهواره با اینترنت ماهواره ای متفاوت است؛ زیرا فرکانس‌های اینترنت ماهواره ای از طریق دکل‌های روی زمین تقویت می‌شود و پهنای باند بسیار بالایی به کاربران ارائه می‌دهد.

تماس ماهواره ای

اگر قبلا از طریق ماهواره تماس تلفنی برقرار کرده‌ باشید احتمالا متوجه ایرادات این نوع ارتباط خواهید شد. مشکلات تماس تلفنی ماهواره‌ای اغلب شامل کیفیت پایین، قطعی‌های مکرر و نبود پهنای باند است. اپل برای حل این مشکلات در آیفون 14 پرو و آیفون 14 پرو مکس دست به اقداماتی انجام داده که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. شرکت آمریکایی اعلام کرده برای اتصال دو گوشی iPhone 14 Pro و iPhone 14 Pro Max باید در فضای باز باشید و آسمان نیز دید واضحی داشته باشید. اپل برای آسان کردن این فرایند، از طریق نرم افزار تعریف شده در گوشی، جهت قرارگیری آیفون 14 پرو را به شما اطلاع می‌دهد.

خرید آیفون

غول تکنولوژی آمریکایی برای غلبه کردن بر مشکل محدودیت پهنا باند، اتصال اضطراری به ماهواره فقط برای ارسال و دریافت پیام قابل استفاده خواهد بود. همچنین این کمپانی الگوریتم فشرده سازی متنی توسعه داده که حجم پیام‌ها را تا سه برابر کاهش می‌دهد. هر پیامی که از طریق ماهواره ارسال می‌شود در شرایط مطلوب به 15 ثانیه نیاز دارد؛ اما در صورتی که فضای اطرافتان توسط پوشش گیاهی محاصره شده باشد، زمان بیشتری نیاز می‌برد.

استفاده از پیام‌های متنی نتایجی به همراه دارد که اپل باید بر آن غلبه کند. یکی از مشکلات، پشتیبانی نکردن برخی سرویس‌های اضطراری از پیام متنی است. شرکت کوپرتینویی برای حل این مشکل، زیرساختی برای هدایت پیام‌ها از طریق مراکز انتقال اضطراری با متخصصان آموزش دیده توسط اپل که از طرف شخص ارسال کننده پیام اضطراری درخواست کمک را اعلام می‌کند؛ حالتی که بسیار مشابه Emergency SOS اپل واچ‌ها است.

نحوه کارکرد اتصال ماهواره‌ای آیفون 14 پرو و آیفون 14 پرو مکس

پیدا کردن ماهواره

قبل از وصل شدن به اپراتور تماس اضطراری آیفون 14 پرو و 14 پرو مکس چند سوال می‌پرسد تا از شرایط دقیق شما مطلع شود. بعد از متصل شدن به اپراتور سوال‌هایی مانند موقعیت مکانی، شناسه پزشکیتان و میزان درصد باتری گوشیتان را پاسخ دهید. هدف از پاسخ دادن به سوالات متوالی کمک به سرویس‌های اورژانس برای پیدا کردن موقعیتتان است. توجه داشته باشید برای حفظ اتصال به ماهواره باید آیفون 14 پرومکس و آیفون 14 پرو را به سمت ماهواره نگه دارید و اعلانی روی صفحه نمایش ظاهر می‌شود که به شما امکان می‌دهد در صورت نیاز مکالمه خود را با اپراتورها ادامه دهید.

در حال حاضر میزان مصرف باتری هنگام مکالمه ماهواره‌ای مشخص نشده است؛ اما انتظار می‌رود از مصرف انرژی در حالت نرمال (از طریق دکل‌های مخابراتی) بیشتر باشد. آیفون برای موقعیت یابی و پایش ماهواره از GPS نیز کمک می‌گیرد که مصرف باتری را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

پیام اضطراری آیفون 14

ارتباط با ماهواره فقط برای برقراری تماس با خدمات اضطراری نیست. بلکه می‌توانید از آن در سرویس Find My نیز استفاده کنید تا به دوستان یا افراد خانواده موقعیت مکانی خود را اطلاع دهید. Find My برنامه مکان یابی اپل است که برای یافتن افراد، دستگاه‌ها و اشیا متصل شده به AirTags استفاده می‌شود. توجه داشته باشید، این سرویس در مراحل اولیه قرار دارد و سرویس Find My فقط برای کاربرانی که اپل آیدی دارند، کار خواهد کرد. مطابق اطلاعاتی در دست ما قرار گرفته است، سرویس اتصال ماهواره‌ای در پس زمینه کار نمی‌کند و فقط در برنامه به‌روزرسانی می‌شود.

هزینه تماس اضطراری ماهواره‌ای آیفون

هزینه تماس ماهواره ای ایفون 14

یکی از گیج کننده‌ترین بخش عملکرد ماهواره‌ای آیفون 14 پرو مکس و 14 پرو، سوالاتی بابت هزینه تماس‌ها پرسیده می‌شود. اپل در جریان رویداد آیفون 14 اعلام کرده این سرویس به مدت 2 سال با دستگاه‌های سازگار رایگان خواهد بود؛ اما بابت هزینه‌های طولانی مدت اشاره‌ای نشده است. گوشی‌های ماهواره‌ای هزینه‌ای حدودا 50 دلار در ماه که شامل مکالمه و پیام‌های متنی دارند. از آنجایی که سرویس اپل مبتنی بر پیام‌های متنی است، احتمالا هزینه کمتری داشته باشد.

همانطور که پیش‌تر نیز اشاره کرده‌ایم، اپل برای ترجمه پیام‌های اضطراری کاربران از افراد حقیقی استفاده می‌کند؛ در نتیجه ممکن است استفاده از سرویس‌های ماهواره‌ای هزینه بیشتری برای کاربران داشته باشد.اپل سرویس اتصال ماهواره‌ای را می‌تواند به سرویس +iCloud تبدیل کند؛ همانطور که قبلا با سرویس‌های Private Relay و Hide My Email انجام داده است. تلفن‌های ماهواره‌ای پوشش آنتن دهی جهانی دارند؛ اما اپل در حاضر قادر به انجام این کار نیست و سعی دارد که در ابتدا بر اساس منطقه بندی، سرویس خود را فعال کند.

ارتباط ماهواره آیفون ۱۵

یکی دیگر از گوشی های آیفون که امکان اتصال ماهواره ای را دارد، آیفون ۱۵ است. برای اتصال ماهواره ای با گوشی آیفون ۱۵ باید در مکانی با دید واضح به سوی آسمان باشید، همچنین هیچ یک از عناصر طبیعی مثل کوه یا درختان اتصال را مسدود نکنند. شرط دیگر برای اینکه این اتصال ماهواره‌ای صورت بگیرد، باید سیستم‌عامل iOS را به آخرین نسخه‌اش ارتقا دهید.

سخن آخر

آیفون‌های 14 در سپتامبر 2022 معرفی و عرضه شدند؛ اما سرویس ماهواره‌ای تا ماه نوامبر در دسترس نخواهد بود. ابتدا این سرویس در آمریکا و کانادا در دسترسی کاربران قرار می‌گیرد. گرچه مدل‌های جدید آیفون از سرویس ماهواره‌ای پشتیبانی می‌کند؛ اما همچنان بسیاری از گوشی‌های قدیمی آیفون از iOS 16 پشتیبانی می‌کنند و تمامی ویژگی‌های جدید این رابط کاربری دریافت می‌کنند. اگر زیاد اهل کوهنوردی و پیاده‌روی در طبیعت نیستید پس سرویس اتصال ماهواره‌ای برای شما کارآمد نخواهد بود. نظر شما درباره سرویس ارتباط ماهواره‌ای آیفون 14 چیست؟ برایمان در بخش کامنت بنویسید.

پرسش‌های متداول

هزینه ارتباط ماهواره‌ای آیفون 14 چقدر است؟

اپل هزینه ارتباط ماهواره‌ای آیفون‌های 14 و 14 پرو را به مدت دو سال اول رایگان اعلام کرده است.

ارتباط ماهواره‌ای آیفون چگونه کار می‌کند؟

گوشی‌های آیفون 14 به فناوری اتصال به ماهواره برای تماس‌های اضطراری مجهز شده است. از طریق نرم افزار به ماهواره مورد نظر متصل می‌شود.

آیا اتصال به ماهواره‌ای آیفون 14 قابلیت برقراری تماس دارد؟

خیر. اپل برای برطرف کردن مشکل پهنای باند کم ماهواره‌ها، آیفون 14 فقط قابلیت ارسال و دریافت پیام از ماهواره‌ها دارد.

خرید گوشی موبایل و لوازم جانبی

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

خرید لوازم دیجیتال

نظرات (0)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.