معرفی بهترین برنامه های رایگان و پولی اندروید


کالاتیک
نظرات 0
content-main-img

می‌خواهیم به معرفی بهترین برنامه های رایگان و پولی اندروید پرداخته و اپلیکیشن های محبوب در دسته‌بندی‌های مختلف را به شما معرفی کنیم. در صورتی که از دارندگان محصولات اپل هستید، می‌توانید از مقاله‌ای با مضمون مشابه برای iOS استفاده کنید.

از زمانی که موبایل‌های اندروید، این گجت‌های کوچک همه فن حریف، جا در دل همگان باز کرده‌اند، زندگی انسان‌ها تغییرات زیادی کرده است. از تغییرات مثبت آن می‌توانیم به بهبود کسب‌وکار، یافتن توانایی‌های طلایی خود و همچنین داشتن سرگرمی‌های متنوع اشاره کنیم.

کم پیش می‌آید که با در دسترس بودن گوشی‌های هوشمند حوصله افراد به طرز غیرقابل تحملی سر برود، اما اگر این شرایط برای شما مکررا رخ می‌دهد کافی است تا همین یک بار تا آخر مقاله با ما همراه باشید. پیدا و دانلود کردن تک تک برنامه‌ های رایگان و پولی اندروید در تمامی زمینه‌ها، کار وقت‌گیری است که شما امروز تنها با چند دقیقه زمان گذاشتن روی این مقاله می‌توانید به فهرستی جامع از آن‌ها دست بیابید.

دانلود بهترین برنامه های حوزه برنامه نویسی

1. اپلیکیشن آموزش کدنویسی Sololearn

برنامه ‌س

اگر تجربه‌ای در برنامه نویسی ندارید، اما مشتاق و مجهز به دستگاه اندرویدی هستید، جالب است بدانید که برنامه Sololearn برای شما به توسعه یافته است. برنامه Sololearn به شما اجازه می‌دهد زبان برنامه‌نویسی دلخواهتان را یاد بگیرید و اجباری برای انتخاب زبان خاصی وجود ندارد. 

شما می‌توانید یکی از زبان‌های موجود را انتخاب کنید و پس از مطالعه هر درس به آزمون آن پاسخ داده و سپس به درس بعدی مراجعه کنید. شما می‌توانید این اپلیکیشن را از گوگل پلی یا سرویس‌های دانلود اپ ایرانی دریافت کنید. همچنین استفاده از سایت سولولرن برای یادگیری آنلاین پیشنهاد می‌شود.

دانلود برنامه Sololearn از پلی استور

2. اپلیکیشن آموزش برنامه نویسی Decoder

برنامه Decoder

Decoder یک اپلیکیشن دارای محیط کدنویسی است که به پیشرفت برنامه نویسان مجهز به سیستم اندروید کمک شایانی می‌‌‌‌‌‌کند. فرقی نمی‌کند که علاقه‌مند به کدنویسی با چه زبانی باشید، در این برنامه رایگان می‌توانید به هرزبانی که می‌پسندید، در مسیر سبز ترقی قدم بردارید.

با این برنامه نه تنها می‌توانید کدهای مدنظر خود را به عرصه خلق برسانید بلکه می‌توانید در صورت بروز هر خطایی آن را دیباگ کنید و نتیجه اجرا را روی همان صفحه مشاهده کنید. اگر به فول امکانات بودن این برنامه علاقه وافری دارید، می‌توانید با خرید درون برنامه‌ای از دیگر امکانات و آپدیت‌های آن استفاده کنید.

دانلود برنامه Decoder از پلی استور

3. برنامه آموزش برنامه نویسی Quick Edit

برنامه Quick

یکی از بهترین و کامل‌ترین اپلیکیشن‌های ویرایش متن در حوزه برنامه نویسی، اپلیکیشن Quick Edit است که با پرداخت 2.99 دلار می‌توانید آن را از گوگل پلی به دست آورید. تنها با داشتن دستگاه اندروید و پرداخت کمی پول می‌توانید به ذخیره سازی و ویرایش متن هایی مانند جاوا، سی شارپ، سی پلاس پلاس، پی اچ پی، جاوا اسکریپت و غیره بپردازید.

برنامه Quick Edit از نظر ساختاری بسیار بهینه است و همچنین شما را با انبوهی از تبلیغات مواجه نمی‌کند. نکته جالبی نیز وجود دارد که اگر گوشی یا تبلت خود را روت کرده باشید دسترسی بیشتری به امکانات اپلیکیشن Quick Edit خواهید داشت.

دانلود برنامه Quick Edit از پلی استور

4. اپلیکیشن آموزش برنامه نویسی Mimo 

برنامه Mimo

برنامه Mimo به شما اجازه می‌دهد 13 زبان زنده‌ برنامه نویسی دنیا را به آسانی یاد بگیرید. این اپلیکیشن به حالتی طراحی شده که کاربران با سطوح مختلف بتوانند از برنامه‌های آموزشی آن استفاده کنند. علاوه بر دروس و آزمون‌های مرتبط، اپلیکیشن Mimo به شما تمرینات بسیاری را ارائه می‌دهد که مهارت‌های برنامه‌نویسیتان را افزایش دهید. دانلود میمو رایگان است، اما می‌توانید با خرید اشتراک پریمیوم آن به امکانات بیشتری دسترسی پیدا کنید.

دانلود برنامه Mimo از پلی استور

دانلود بهترین برنامه های حوزه مدیریت زمان

1. برنامه Google Calendar تقویمی همه فن حریف

برنامه Google

اجازه دهید تا گوگل کلندر دست راست شما باشد و تسک‌ها را با تنظیماتی مطابق میل خودتان، به شما یادآوری کرده و سازمان‌دهی کند. با این خدمت هوشمندانه گوگل، زندگی منظم‌تری از قبل را به راحتی در گوشی‌های اندروید خود تجربه کنید.

از ویژگی‌های برنامه گوگل کلندر می‌توان به ایجاد وقایع در روزهای هفته و تنظیم نوتیف با زمان دلخواه اشاره کرد. همچنین می‌توانید برنامه خود را در اختیار دیگران نیز قرار دهید تا نسبت به قرارها و رویدادهایی که تنظیم کرده‌اید مطلع باشند.

دانلود برنامه Google Calendar از پلی استور

2. برنامه Todoist

برنامه Todoist

یک رابطه دوستانه با تسک‌هایتان حق شماست! برنامه Todoist چنین ویژگی را در اختیارتان قرار می‌دهد. این برنامه با مرتب کردن و فرستادن نوتیف برای شما از طریق پیامک، ایمیل و آلارم، به انجام شدن تک تک کارها با نظمی مثال زدنی کمک می‌کند. شما برای ایجاد برنامه ها محدودیتی ندارید و به کمک فیلترهای مختلف این اپلیکیشن مانند فیلتر جستجو به آسانی به آن‌ها دسترسی پیدا خواهید کرد. با رایگان بودن این اپ دیگر دغدغه‌ای نخواهید داشت و می‌توانید مانند میلیون‌ها کاربر از قابلیت اشتراک‌گذاری پروژه‌ها و فایل‌های متنوع به راحتی استفاده کنید.

دانلود برنامه Todoist از پلی استور

3. برنامه Timely

برنامه Timely

با Timely به راحتی به کامل‌ترین گزارش زندگی حرفه‌ای خود دست پیدا کنید. این گزارش‌ های ساعتی، روزانه و هفتگی تنها با نصب این اپلیکیشن کم حجم روی سیستم‌های اندروید به دست می‌آید. همچنین می‌توانید از رابط کاربری آسان آن به بهترین نحو برای خود استفاده کنید. از تحلیل روزانه‌ای که در جهت پیشرفت خود می‌توانید به دست بیاورید نیز هرگز غافل نشوید.

دانلود برنامه Timely از پلی استور

4. اپلیکیشن همه کاره Notion

برنامه Notion

اپلیکیشن Notion برای یادداشت‌نویسی، برنامه‌ریزی و مدیریت زمان استفاده می‌شود و کاربردهای متنوعی دارد. شما می‌توانید به‌صورت انفرادی یا گروهی از این برنامه استفاده کنید. شما می‌توانید با توجه به نوع فعالیت تیمتان از قالب خاصی برخوردار باشید و فعالیت‌های اعضای تیم را به شکل دقیق‌تری نظارت کنید.

همچنین می‌توانید در برنامه Notion شیت گروهی طراحی کنید و از ایجاد هماهنگی در جلو بردن پروژه‌ها لذت ببرید. از ویژگی‌های فوق العاده نوشن می‌توان به ذخیره کردن صفحه وب مورد نظرتان اشاره کرد. با استفاده از قابلیت اکستنشن نوشن، این قابلیت دیگر رویایی دست نیافتنی نخواهد بود.

دانلود برنامه Notion از پلی استور

دریافت بهترین برنامه های حوزه ویرایش محتوای بصری

1. اپلیکیشن ویرایش عکس و ویدئو PicsArt

برنامه PicsArt

برنامه PicsArt اجازه می‌دهد خلاقیت خود را به شکل شگفت‌آوری شکوفا کنید. اگر گوشی یا تبلتی مبتنی بر اندروید دارید و در رویای خلق و ویرایش محتوای تصویری زندگی می‌کنید هرگز نباید در داشتن این برنامه کوتاهی کنید. رتوش و اضافه کردن متن از آسان‌ترین کارهایی است که می‌توانید در استفاده از این اپ تجربه کنید. همچنین از تجربه‌ تدوین، اتصال چندین ویدئو و اضافه کردن آهنگ دلخواه در قالب مدنظر نیز غافل نشوید. در هنگام استفاده از این اپلیکیشن متوجه بعضی از بخش‌های طلایی می‌شوید که برای آنان باید اشتراک طلایی خریداری کنید.

دانلود برنامه picsart از پلی استور

2. برنامه ویرایش عکس Snapseed

برنامه Snapseed

اگر دستی بر ادیت و ویرایش عکس دارید، پس به طور قطع تا به الان نام اپلیکیشن پرطرفدار ویرایش عکس اسنپ سید را شنیده‌اید. این برنامه توسط کمپانی طراز اول گوگل به جهانیان معرفی شده است. برنامه اسنپ سید تاکنون میلیون‌ها بار دانلود شده و مورد تشویق کاربران در سراسر جهان قرار گرفته است. رابط کاربری ساده و فوق العاده روان، وجود فیلترهای مربوط به زیبایی چهره، تنظیم روشنایی، نور محیط و سایه‌ها همه و همه از عوامل محبوبیت این برنامه هستند.

دانلود برنامه Snapseed از پلی استور

3. برنامه ادوبی لایت روم Adobe Lightroom

برنامه Adobe

تجربه کار با محصول یکه‌تاز ادوبی در هرجا بدون نیاز به دستگاهی غول پیکر می‌تواند جذاب باشد. حتی اگر در محتوای بصری تجربه بسیاری نداشته باشید، حتما تا به حال نام نرم افزارهای منحصربه فرد کمپانی ادوبی را شنیده‌اید. نکته جالب‌تر اینجاست که بدانید با در دست داشتن یک گوشی اندروید هم می‌توانید از محصول ادوبی به کیفیت سیستم‌های بزرگ‌تر استفاده کنید. هوش مصنوعی به کار رفته در این برنامه، رضایت همه جانبه را برای شما به ارمغان می‌آورد.

دانلود برنامه Adobe Lightroom از پلی استور

4. اپلیکیشن Facetune2

برنامه Facetune2

دندان‌های سفید خود را درخشان‌تر و پوست صاف خود را با برنامه Facetune2 بی‌نقص‌تر از قبل کنید. فیس تون اپلیکیشن رتوش عکس‌های سلفی شماست و کار کردن با آن به حدی راحت است که از نصب آن هیچگاه پشیمان نخواهید شد.‌‎ برنامه فیس تون کاملا رایگان است و نیازی به پرداخت هزینه‌ای برای استفاده از خدمات و امکانات آن نخواهید داشت.

دانلود برنامه Facetune2 از پلی استور

5. برنامه ادیت ویدیو Inshot

برنامه Inshot

یکی از ویژگی‌های کاربردی Inshot برای کاربران فارسی زبان، پشتیبانی از زبان فارسی در نسخه اندروید آن است. طبق آمار جهانی، بیشتر از 100 میلیون بار این برنامه دانلود و مورد استفاده قرار گرفته است. ابزاری فوق العاده که در طی کار کردن با آن واقعا بیخیال خرید سیستم های گران برای تولید محتواهای خود می‌شوید.

از عوض کردن بک‌گراند گرفته تا گرد کردن لبه‌های تصویر، تغییر نور و صداگذاری به صورت رکورد در لحظه و همچنین استفاده از موزیک‌های داخل حافظه، همه و همه گوشه‌ای از فعالیت‌هایی است که می‌توانید با این برنامه انجام دهید. اینشات دقیقا از همان دسته برنامه‌های پرکاربردی است که کیفیت کار شما را بالا می‌برد و تصور این‌همه زیبایی صرفا به دست یک برنامه اندرویدی را از ذهن مشاهده‌گران دور نگه می‌دارد.

دانلود برنامه Inshot از پلی استور

6. اپلیکیشن تدوین ویوا ویدیو VivaVideo

برنامه VivaVideo

یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های حوزه تدوین ویدیو، ویواویدیو است که حتما تا به امروز آوای قدرت آن به گوش شما رسیده است. این روزها که گرانی سیستم، شروع کردن را برای علاقه‌مندان به تولید محتوا سخت کرده است، VivaVideo‎ دلگرمی دوستان اندرویدگرا است و با ارائه خدماتی نظیر اضافه کردن صدا و تصویر دلخواه به ویدیوهای از پیش تولید شده یا تولید ویدیو از صفر، تغییر قالب‌ها، فیلترها و کپشن‌های متفاوت و همچنین کم یا زیاد کردن سرعت ویدیو و اشتراک مستقیم آن از طریق پلتفرم‌های مجازی، احساس تکمیل بودن را به کاربران خود القا می‌کند. زیاد نگران پرداخت‌های درون برنامه‎‌ای نباشید، ویواویدیو امکانات زیادی را به صورت رایگان در اختیار شما خواهد گذاشت و پرداخت به صورت کاملا دلخواه است.

دانلود برنامه VivaVideo از پلی استور

دریافت بهترین برنامه های حوزه پادکست و صدانوازی

1. اپلیکیشن Anchor

برنامه Anchor

انکر آوای شما را به گوش همه خواهد رساند، حال می‌خواهد در مرکز شهر زندگی کنید یا از فضای سرسبز محیط خارج از شهر لذت ببرید. انکر، برنامه‌ی کاملا رایگانی که ذوق پادکست سازی را در شما و دوستان دور و نزدیکتان افزایش می‌دهد.

شما پس از نصب این برنامه با 3 گزینه مواجه خواهید شد که شامل موارد زیر می‌شوند:

1. ساخت پادکست
2. آشنایی و آموزش بیشتر با پادکست
3. گوش سپردن به پادکست‌های ساخته شده

شما می‌توانید طبق نیازتان به هرکدام از قسمت‌های برنامه که خواستید دسترسی پیدا کنید.

دانلود برنامه Anchor از پلی استور

2. برنامه کست باکس CastBox

برنامه CastBox

اگر گوش دادن به پادکست از علاقه‌مندی‌های شماست، پس قطعا نصب کست باکس در الویت‌های خود قرار دهید. کست باکس شما را تنها نخواهد گذاشت و بدون دریافت مبلغی به شما در ساخت و شنیدن پادکست‌ها کمک می‌کند. شما می‌توانید پادکست‌ها را دسته بندی کنید و پلی لیستی از موارد دلخواهتان بسازید. از ویژگی‌های چشمگیر این برنامه می‌توان به ذخیره فایل‌ها و گوش دادن به آن‌ها در مواقع نبود اینترنت و همچنین فعال کردن حالت راننده اشاره کرد.

دانلود برنامه CastBox از پلی استور

4. پادکست Pro Tools

برنامه Pro

برنامه Pro Tools به شما اجازه می‌دهد در مسیر حرفه‌ای شدن در زمینه تولید پادکست قدم بردارید. درواقع از ضبط صدا گرفته تا میکس و ویرایش، همه و همه در برنامه پولی Pro Tools نکته‌ای که باید برای اجرای این برنامه رعایت کرد، دارا بودن سخت افزارهای خاصی نظیر Pro Hardware است.

قالب‌های گرافیکی جذاب، کیفیت صدای بالا، حذف نویز و افکت‌های ویژه از دلایل عدم تعلل شما برای دانلود این برنامه است.

دانلود برنامه Pro Tools از پلی استور

لیست بهترین برنامه های حوزه ذخیره سازی

1. فضای ذخیره ساز مگا Mega

برنامه Mega

سرویس ابری مگا ابزاری رایگان برای ذخیره و اشتراک گذاری اطلاعات کاربران است. شما می‌توانید اطلاعات و فایل‌های خود را در این سرویس، آپلود کرده و لینک دانلودشان را در اختیار دوستانتان قرار دهید. فضای اختصاصی این نرم افزار به شما 30 گیگابایت است که در مقایسه با دیگر سرویس دهندگان عددی قابل ملاحظه به نظر می‌رسد.

دانلود برنامه Mega از پلی استور

2. گوگل کیپ بهترین برنامه ثبت اطلاعات

برنامه Keep

Google Keep به شما اجازه می‌دهد داده‌ها و اطلاعات حساستان را در آن ذخیره کرده و هرگز فراموششان نکنید. گوگل کیپ کاملا رایگان است و به شما اجازه می‌دهد در هر لحظه هر آنچه را که می‌خواهید ثبت و ذخیره کنید؛ حال این اطلاعات می‌توانند شامل فایل صوتی و تصویری نیز بشوند. 

دانلود برنامه Google Keep از پلی استور

3. برنامه حفظ اطلاعات Microsoft one drive

برنامه Microsoft one drive

برنامه مایکروسافت وان درایور به شما اجازه می‌دهد از 5 گیگابایت فضای ابری برخوردار شوید و دیگر نیاز به دستگاه‌هایی مانند حافظه فلش برای جابه‌جایی اطلاعاتتان نداشته باشید. 

دانلود برنامه Microsoft one drive از پلی استور

4. برنامه گوگل درایو

گوگل درایو

با Google Drive از روش‌های سنتی ذخیره‌سازی خداحافظی کنید. دیگر نیازی به حمل فلش، مموری و هارد نیست؛ زیرا گوگل از تمام مشکلات این اتفاق‌ها باخبر بوده و روشی رایگان و آسان برای شما به میدان آورده است. این فضا، فضایی ابری است که تنها با دسترسی به اینترنت می‌توانید در آن فایل‌های خود را ذخیره و ارسال لینک برای دیگر افراد به اشتراک بگذارید.

دانلود برنامه Google Drive از پلی استور

5. اپلیکیشن جعبه

برنامه box

برنامه‌ی جعبه را ابتدا می‌توانید به صورت رایگان دریافت کرده و با استفاده از فضای 10 گیگابایتی آن، فایل‌های مدنظرتان را ذخیره کرده و پس از گذشت مدتی با پرداخت مبلغی، از دیگر بسته‌های پیشنهادی این برنامه، نهایت بهره را ببرید.

دانلود برنامه BOX از پلی استور

6. برنامه Tresorit

برنامه tresorit

اگر عادت به گذاشتن رمز روی تک تک فایل‌های ذخیره خود دارید، استفاده از این برنامه به شما پیشنهاد می‌شود. Tresorit برنامه‌ای پولی است که البته در حالت تست به کاربر فضایی بالغ بر یک گیگابایت ارائه می‌دهد؛ اما برای استفاده از امکانات دیگر آن یا برخورداری از فضای بیشتر باید اشتراک پریمیوم آن را خریداری کنید. 

دانلود برنامه Tresorit از پلی استور

بهترین برنامه های دسترسی از راه دور

1. برنامه Anydesk

برنامه anydesk

Anydesk کمک دست اول شما در رفع مشکل کار به‌صورت ریموت یا از راه دور با دستگاه‌های دیگر است؛ به طور مثال اگر در هنگام جلو بردن فعالیت‌های خود با سیستم، دچار مشکل شده‌اید، اما از لحاظ فیزیکی کسی در کنار شما نیست تا کمک کند می‌توانید با ارسال کد مخصوص و ثابت سیستم (پس از نصب در صفحه اول برنامه به شما نشان می‌دهد) دسترسی سیستم خود را به دیگران بدهید. سازگاری با همه نوع سیستم، سرعت بالا، رایگان بودن، توانایی انتقال فایل‌ها بین 2 سیستم، اجازه از افراد جهت دسترسی و حفظ امنیت آن‌ها از ویژگی‌های دست اول این برنامه است.

دانلود برنامه Anydesk از پلی استور

2. نرم افزار رایگان دسترسی Airdroid

برنامه Airdroid

با برنامه Airdroid از شر سیم‌های زیاد و انتقال اطلاعات دستی و قدیمی با این برنامه خلاص می‌شوید؛ برای مثال می‌توانید با گوشی خود وارد محیط نرم افزار شوید و پس از اتصال به اینترنت، آدرس دریافتی از برنامه را در مرورگر سیستم دیگر خود وارد کنید، پس از انجام این کار شما توانایی مدیریت گوشی از طریق سیستم خود را خواهید داشت.

دانلود برنامه Airdroid از پلی استور

3. برنامه Teamviewer

برنامه Teamviewer

از تنظیمات پیچیده‌ این برنامه نترسید چون استفاده از آن خیلی آسان است. از ویژگی‌های منحصر به فرد این برنامه می‌توان به انتقال فایل 2 طرفه، پخش فیلم و صدا به همراه انتقال آن با حالت real-time و همچنین سیستم محافظتی به صورت رمزگذاری شده اشاره کرد.

دانلود برنامه Teamviewer از پلی استور

سخن آخر

کاربر عزیز، مهمترین هدف مقاله‌ بالا، افزایش اطلاعات شما برای نصب برنامه‌های متفاوت در 7 حوزه‌ ازجمله برنامه نویسی، مدیریت زمان، ویرایش محتوای بصری، پادکست و صداسازی، ذخیره سازی، حفظ اطلاعات و دسترسی از راه دور است. رهایی شما از حس سردرگمی برای پیدا کردن بهترین اپلیکیشن‌ها اولین انگیزه ما جهت تهیه این مقاله بوده است. امیدواریم که با مطالعه آن بار خوبی از دوش شما برداشته باشیم. از دیدن نظرات و همکاری شما مشعوف خواهیم شد. 

پرسش‌های متداول

آیا برای استفاده از بهترین برنامه‌ های معرفی شده در حوزه برنامه نویسی نیازمند داشتن سطح بالایی از دانش هستیم؟

خیر. اپلیکیشن‌های معرفی شده برای تمامی سطوح مبتدی تا حرفه‌ای قابل استفاده هستند.

آیا می‌توانم گوگل کلندر را روی گوشی و سیستم دیگر خود به صورت همزمان داشته باشم؟

بله. شما می‌توانید با sync کردن گوگل اکانت خود به صورت همزمان روی هر تعدادی از سیستمی که بخواهید به صورت همزمان از برنامه‌ خود آگاه شوید.

سیستم اندروید من برای اجرای برنامه های معرفی شده قسمت تدوین و ویرایش تصاویر و ویدیو به چه امکاناتی نیاز دارد؟

برای اجرای برنامه‌های معرفی شده، شما با کمترین ورژن اندروید هم می‌توانید به تعدادی از برنامه‌ها دسترسی کامل و بی‌دغدغه‌ای داشته باشید.

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

نظرات (0)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.