مقایسه آنر مجیک 5 پرو با شیائومی 13 پرو


امیرمحمد جواهری زاده
نظرات 0
content-main-img

رقابت میان شرکت‌های تولید کننده گوشی های اندرویدی برای کسب عنوان بهترین دوربین گوشی های موبایل روزبه‌روز در حال افزایش است. شرکت آنر توانسته بعد از جدایی از شرکت هواوی در مسیر پیشرفت قرار بگیرد و تمامی محصولات این شرکت از آخرین فناوری ارتباطی یعنی شبکه 5G و خدمات گوگل پشتیبانی می‌کنند. مجیک 5 پرو آنر با ارتقا و بهبودهای چشمگیری نسبت به نسل قبلی خود روانه بازار شده است که کمتر گوشی توان رقابت با این دستگاه را دارد. در طرف دیگر شیائومی 13 پرو یکی از گوشی های با ارزش بازار به حساب می‌آید که در کنار سخت افزار قدرتمند از دوربین‌های توانمندی نیز بهره می‌برد و یکی از جدی‌ترین رقبای Magic5 Pro به‌شمار می‌رود. در این مطلب قصد داریم دو گوشی پرچمدار شیائومی و آنر را باهم مقایسه و برتری‌های هر کدام را اعلام کنیم. با کالاتیک همراه باشید.

مشاهده لیست قیمت و خرید گوشی موبایل آنر در فروشگاه اینترنتی کالاتیک

مقایسه مشخصات فنی گوشی آنر مجیک 5 پرو با شیائومی 13 پرو

مشخصات

Honor Magic5 Pro

Xiaomi 13 Pro

صفحه نمایش

6.81 اینچ LTPO OLED

+HDR10

120 هرتز

1 میلیارد رنگ

حداکثر روشنایی 1800 نیت

رزولوشن 2848 × 1312 پیکسل

6.73 اینچ LTPO AMOLED

+HDR10

دالبی ویژن

120 هرتز

1 میلیارد رنگ

حداکثر روشنایی 1900 نیت

رزولوشن 3200 × 144 پیکسل

محافظت با گوریلا گلس ویکتوس

ابعاد و وزن

8.8 × 76.7 × 162.9 میلی‌متر

219 گرم

8.4 × 74.6 × 162.9 میلی‌متر

210 گرم

رم

8/12/16 گیگابایت

8/12 گیگابایت

حافظه ذخیره‌سازی

256/512 گیگابایت

UFS 4.0

128/256/512 گیگابایت

UFS 3.1 (نسخه 128 گیگابایت)
UFS 4.0 (نسخه 256 و 512 گیگابایت)

دوربین سلفی

12 مگاپیکسل اولتراواید با دریچه دیافراگم f/2.4، میدان دید 100 درجه‌ای، سایز پیکسل 1.22 میکرومتر

قابلیت‌های دوربین سلفی: عکاسی HDR

حداکثر کیفیت ویدئو: 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه

 32 مگاپیکسل عریض

حداکثر کیفیت ویدئو: 1080p با سرعت 30 فریم بر ثانیه

دوربین اصلی

50 مگاپیکسل عریض با دریچه دیافراگم f/1.6، فاصله کانونی 23 میلی‌متر، سایز سنسور 1/1.12 اینچ، سایز پیکسل 1.4 میکرومتر، فوکوس خودکار تشخیص فاز چند جهته، فوکوس خودکار لیزری، OIS

50 مگاپیکسل پریسکوپ تله‌فوتو با دریچه دیافراگم f/3.0، فوکوس خودکار تشخیص فاز، OIS، زوم اپتیکال 3.5 برابری

50 مگاپیکسل اولتراواید 122 درجه با دریچه دیافراگم f/2.4، فاصله کانونی 13 میلی‌متر، سایز سنسور 1/2.76 اینچ

قابلیت‌های دوربین: فلش LED، پانوراما، HDR

حداکثر کیفیت ویدئو: 4K با 60 فریم بر ثانیه

50.3 مگاپیکسل عریض با دریچه دیافراگم f/1.9، فاصله کانونی 23 میلی‌متر، سایز سنسور 1.0 اینچ، سایز پیکسل 1.6 میکرومتر، فوکوس خودکار تشخیص فاز دوآل پیکسل، فوکوس خودکار لیزری، OIS

50 مگاپیکسل تله‌فوتو با دریچه دیافراگم f/2.0، فاصله کانونی 75 میلی‌متر، فوکوس خودکار تشخیص فاز، زوم اپتیکال 3.2 برابری

50مگاپیکسل اولتراواید 115 درجه با دریچه دیافراگم f/2.2، فاصله کانونی 14 میلی‌متر، فوکوس خودکار 

قابلیت‌های دوربین: مجهز به لنزهای لایکا، فلش LED دوگانه دوال تون، عکاسی HDR و پانوراما

حداکثر کیفیت ویدئو: 8K با سرعت 24 فریم بر ثانیه

تراشه

Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2
(4 نانومتری)

 GPU: Adreno 740

Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2
(4 نانومتری)

 GPU: Adreno 740

سیستم عامل

اندروید 13

MagicOS 7.1

اندروید 13

MIUI 14

باتری 5100 میلی‌آمپر ساعت 4820 میلی‌آمپر ساعت
سرعت شارژ شارژ سیمی 66 وات شارژ سیمی 120 وات با فناوری PD3.0
گواهی IP

IP68

IP68

مقایسه طراحی و کیفیت ساخت مجیک 5 پرو آنر و 13 پرو شیائومی

طراحی گوشی موبایل شیائومی 13 پرو با مجیک 5 پرو

پرچمداران، محصولات لوکس و با کیفیت هر برند محسوب می‌شوند و مجیک 5 پرو نیز از متریال با کیفیتی تولید شده است و کار کردن با آن احساس لوکس و خاص بودن را به کاربر انتقال می‌دهد. جنس پنل پشتی این گوشی در دو مدل چرم مصنوعی و شیشه‌ای به دست مشتریان می‌رسد و فریم کناری دستگاه نیز جنس آلومینیومی دارد. در پنل پشتی مجیک 5 پرو فقط ماژول بزرگ دوربین سه‌گانه این گوشی به چشم می‌خورد که بیشتر قسمت پشتی دستگاه را خود اختصاص داده است؛ ولی امکان دارد این نوع طراحی به مذاق بسیاری از کاربران خوش نیاید. در بخش جلویی دستگاه نیز شاهد پنل شیشه‌ای و خمیده‌ای هستیم که باعث بهبود زیبایی و ارگونومی محصول می‌شود و در مجموع گوشی موبایل آنر مجیک 5 پرو امتیاز قابل قبولی در بخش طراحی و کیفیت ساخت دریافت می‌کند؛ البته این نکته را در نظر داشته باشید که ماژول دوربین این گوشی ممکن است برای برخی خوشایند نباشد.

گوشی موبایل شیائومی 13 پرو را می‌توان یکی از محصولات زیبا و چشم نواز بازار دانست. شرکت چینی در ساخت این گوشی از سرامیک، شیشه و فلز استفاده کرده است تا کاربران کمبودی در بخش کیفیت ساخت احساس نکنند. در پشت این گوشی شاهد ماژول دوربین سه‌گانه هستیم که بیرون زدگی آن ممکن است باعث شود دستگاه روی سطوح صاف به درستی قرار نگیرد. پنل جلویی شیائومی 1‍3 پرو طراحی خمیده‌ای دارد که در کنار بهبود ارگونومی، زیبایی گوشی را افزایش می‌دهد. این پنل خمیده توسط لایه محافظ گوریلا گلس ویکتوس محافظت می‌شود؛ به‌نظر می‌رسد شیائومی برای کاهش هزینه‌های ساخت از نسخه دوم ویکتوس استفاده نکرده است، با این حال گوریلا گلس ویکتوس مقاومت خوبی از خود در برابر ضربه و خط و خش نشان می‌دهد و جای نگرانی وجود ندارد.

معرفی بهترین گوشی‌های پرچمدار آنر 2024:
بررسی گوشی موبایل آنر مجیک 6 پرو

بخش طراحی و کیفیت ساخت، گوشی های موبایل شیائومی 13 پرو و آنر مجیک 5 پرو کیفیت یکسانی دارند و نمی‌توان ایرادی از آن‌ها گرفت. با این حال طراحی Xiaomi 13 Pro به دلیل سادگی در طراحی پنل پشتی می‌تواند نظرهای بیشتری را به خود جذب کند؛ به همین دلیل می‌توانیم برنده بخش طراحی را 13 پرو شیائومی بدانیم. البته این نکته را در نظر بگیرید که طراحی گوشی رابطه مستقیمی با سلیقه دارد و ممکن است برخی طراحی Magic 5 Pro را به 13 Pro شیائومی ترجیح دهند.

مقایسه صفحه نمایش گوشی شیائومی 13 پرو با آنر مجیک 5 پرو

مقایسه صفحه نمایش Magic 5 Pro با Xiaomi 13 Pro

گوشی موبایل آنر مجیک 5 پرو به صفحه نمایشی LTPO OLED با ابعاد 6.81 اینچی مجهز شده است و از نرخ نوسازی 120 هرتز پشتیبانی می‌کند و می‌تواند تا 1800 نیت روشن شود. از دیگر نکات این صفحه نمایش می‌توانیم به رزولوشن +QHD اشاره کنیم که قادر است تا 1 میلیارد رنگ را نمایش دهد. تراکم 460 پیکسل در هر اینچی این صفحه نمایش می‌تواند محتوای به نمایش آمده را بسیار با جزئیات و واضح نشان دهد. صفحه نمایش مجیک 5 پرو از دقت رنگ بسیار خوبی برخوردار است و می‌تواند طیف رنگی sRGB را با دقت بسیار بالایی نمایش دهد. همچنین این صفحه نمایش به علت برخورداری از فناوری LTPO از نرخ نوسازی متغیر بهره می‌برد که می‌تواند با توجه به سرعت و نوع محتوای به نمایش آمده، نرخ نوسازی را از 1 هرتز تا 120 هرتز تنظیم کند؛ در واقع LTPO بودن پنل صفحه نمایش در مصرف و مدیریت باتری کمک شایانی می‌کند. البته اگر علاقه‌ای به استفاده از این حالت ندارید می‌توانید نرخ نوسازی را بین سه حالت 60، 90 یا 120 هرتز به‌صورت جداگانه تنظیم کنید. در کل با صفحه نمایشی با کیفیت، واضح و روشن سروکار داریم که قابلیت پاسخ به تمامی نیازهای کاربران را دارد.

در طرف دیگر شیائومی 13 پرو نیز به صفحه نمایشی 1440p با ابعاد 6.73 اینچی مجهز شده که حداکثر نرخ نوسازی آن 120 هرتز است. این صفحه نمایش با کیفیت، پنلی از نوع LTPO دارد و می‌تواند یک میلیارد رنگ را به نمایش درآورد. صفحه نمایش 13 پرو نسبت به نسل قبلی خود پیشرفت‌هایی در زمینه روشنایی و تراکم پیکسلی داشته است؛ اکنون این صفحه نمایش می‌تواند تا 1900 نیت روشن شود که برای کار کردن در محیط‌های روشن و روزهای آفتابی کاملا مناسب خواهد بود. در بخش مدیریت نرخ نوسازی نیز این گوشی عملکرد بسیار خوبی از خود به‌جا می‌گذارد و به لطف فناوری LTPO نرخ نوسازی می‌تواند تا 1 هرتز کاهش یابد تا در مصرف باتری صرفه جویی شود. از دیگر نکات مثبت این صفحه نمایش می‌توانیم به دقت رنگ بالای آن اشاره کنیم.

در مجموع شیائومی و آنر برای صفحه نمایش پرچمداران خود سنگ تمام گذاشتند و ایرادی خاصی نمی‌توان به این دو دستگاه گرفت و هر دو گوشی صفحه نمایش‌هایی با کیفیت و روشنی دارند که لذت تماشا کردن فیلم و سریال را برای کاربران به ارمغان می‌آورند.

مقایسه نرم افزار و حسگرهای Magic5 Pro با Mi 13 Pro

نرم افزارهای شیائومی 13 پرو و مجیک 5 پرو

مدتی است که شرکت آنر فعالیت‌های خود را به‌صورت مستقل از هواوی انجام می‌دهد و همین مسئله مسیر پیشرفت این شرکت چینی را بسیار هموارتر از قبل کرده است. گوشی‌های آنر از تمامی سرویس‌های گوگل پشتیبانی و به‌صورت منظم آپدیت‌های اندروید را دریافت می‌کنند. آنر مجیک 5 پرو با اندروید 13 و نسخه 7.1 رابط کاربری MagicOS عرضه شده است و طبق ادعای آنر، این گوشی تا 4 سال به‌روزرسانی‌های اندروید و رابط کاربری را دریافت می‌کند. اگر قبلا از یکی از محصولات هواوی استفاده کرده باشید، احتمالا شباهت‌های زیادی میان MagicOS و EMUI پیدا خواهید کرد.

نسخه 7.1 مجیک او اس امکانات و قابلیت‌های فراوانی دارد که شامل شخصی‌سازی‌های متنوع، ویجت‌های فراوان و جدید که باعث پویایی بیشتر رابط کاربری می‌شود. همانطور که محصولات آنر و هواوی انتظار می‌رود، کار کردن با این رابط کاربری بسیار لذت بخش است و با مشکلات نرم افزاری مانند باگ‌ها آزار دهنده مواجه نخواهید شد. مجیک 5 پرو برای افزایش ضریب امنیتی گوشی به حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر صفحه نمایش مجهز شده است که دقت و سرعت بسیار بالایی در خواندن و تشخیص اثر انگشت کاربر دارد.

گوشی های شیائومی از رابط کاربری MIUI بهره می‌برند که یکی از رابط کاربری‌هایی است که قابلیت‌های شخصی‌سازی فراوانی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این رابط کاربری در ابتدا مشکلات نرم افزاری بسیاری را به همراه داشت، ولی با گذشت زمان و ارائه‌ آپدیت‌های منظم، اکنون در وضعیت مناسب و پایداری قرار دارد. شیائومی 13 پرو از MIUI 14 بر پایه اندروید 13 بهره می‌برد که این شرکت تا 4 سال آن را پشتیبانی خواهد کرد. یکی از نکات منفی رابط کاربری MIUI را می‌توان به محدود شدن قابلیت‌ها و امکانات آن به بازار چین دانست.

این گوشی به دلیل برخورداری از پنل OLED به حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش مجهز شده است. این حسگر اپتیکال در تشخیص و خواندن اثر انگشت کاربر عملکرد بسیاری خوبی دارد و می‌تواند قفل صفحه در کسری از ثانیه باز کند. هر دو گوشی Magic 5 Pro آنر و 13 Pro شیائومی در بخش نرم افزار عملکرد تقریبا یکسان و پایاپایی دارند و به سختی می‌توان میان این دو دستگاه برنده‌ای را انتخاب کرد و تجربه کاربری بسیار لذت بخشی را به کاربر ارائه می‌دهند.

مقایسه سخت افزار دو گوشی آنر مجیک 5 پرو با 13 پرو شیائومی

مقایسه سخت افزارهای آنر مجیک 5 پرو با شیائومی 13 پرو

اکثر شرکت‌های تولید کننده گوشی موبایل، پرچمداران خود را با قوی‌ترین سخت افزار موجود روانه بازار می‌کنند. شرکت آنر نیز برای مجیک 5 پرو آخرین تراشه شرکت کوالکام یعنی اسنپدراگون 8 نسل 2 را در نظر گرفته است. این تراشه از لیتوگرافی 4 نانومتری شرکت TSMC بهره می‌برد که بسیار نسبت به نسل قبلی خود در کنار بهینه شدن، قدرت پردازشی بالاتری نیز دارد. نکته جالب توجه اسنپدراگون 8 نسل 2 پشتیبانی از قابلیت رهگیری پرتوهای نور یا همان Ray Tracing است که باعث لذت بخش‌تر شدن تجربه بازی با این گوشی و سایر دستگاه‌هایی که از این تراشه استفاده می‌کنند، می‌شود. مجیک 5 پرو قادر است تمامی برنامه‌ها و بازی‌های سنگینی را که نیاز به پردازش بالا دارند، اجرا کند. سیستم خنک کننده این گوشی نیز عملکرد بسیار خوبی در مهار حرارت تولید شده توسط تراشه دارد و دستگاه فقط در پردازش‌های سنگین کمی گرم می‌شود که نکته مثبتی به‌حساب می‌آید.

شیائومی 13 پرو نیز مانند دیگر پرچمداران سال 2023 به تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 مجهز شده است که قدرت کافی در اختیار کاربران می‌گذارد. یکی از عمده‌ترین مشکل‌های سری شیائومی 12، نبود خنک کننده مناسب بود که عملکرد دستگاه را در استفاده‌های سنگین تحت شعاع قرار می‌داد. خوشبختانه این مشکل به‌طور کامل برطرف شده است و این گوشی هنگام استفاده‌های طولانی به‌ندرت داغ و گرم می‌شود که نکته‌ای مثبت محسوب می‌شود. برای جمع‌بندی بخش سخت افزار می‌توانیم برنده این بخش را شیائومی 13 پرو بدانیم؛ این گوشی به دلیل برخورداری از سیستم خنک کننده بهتر، عملکرد مطلوب‌تری نیز ارائه می‌دهد که در حال حاضر یکی از بهترین گوشی‌های موبایل بازار به‌شمار می‌رود و در بنچمارک آنتوتو نیز رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

مقایسه دوربین Honor Magic 5 Pro و Xiaomi 13 Pro

دوربین های 13 پرو شیائومی و مجیک 5 پرو آنر

اگر به یاد داشته باشید، آنر Magic4 Ultimate برای مدت طولانی در صدر جدول بهترین دوربین گوشی موبایل قرار داشت و این شرکت تمام تلاش خود را کرده تا این موفقیت را دوباره به‌دست آورد. از این رو مجیک 5 پرو به سه دوربین مجهز شده است که شامل دوربین‌های 50 مگاپیکسلی با لنزهای عریض، پریسکوپ تله‌فوتو و اولتراواید می‌شود. دوربین اصلی برای ثبت هرچه بهتر تصاویر به لرزشگیر اپتیکال، فوکوس خودکار لیزری و فوکوس خودکار تشخیص فاز چند جهته مجهز شده است که باعث می‌شود عکاسی از سوژه‌های در حال حرکت بدون نویز صورت بگیرد.

عکس‌های گرفته شده با دوربین اصلی مجیک 5 پرو از کیفیت و وضوح بسیار خوبی برخوردارند و از نکات مثبت این تصاویر می‌توان به جزئیات بالا، مقدار شارپی و مدیریت نویز مناسب اشاره کرد. همچنین رنگ‌ها بسیار نزدیک به واقعیت ثبت می‌شوند و دامنه دینامیکی نیز سطح قابل قبولی دارد. این عملکرد خوب به دوربین اصلی محدود نمی‌شود و دوربین اولتراواید نیز می‌تواند تصاویر با کیفیتی ثبت کند؛ گستره دینامیکی عریض، جزئیات کافی و وضوح بالا از نکات برجسته این عکس‌های گرفته شده با دوربین اولتراواید هستند. به لطف مجهز شدن این دوربین به فوکوس خودکار، شما می‌توانید عکس‌های ماکرو نیز ثبت کنید که تصاویر ماکرو ثبت شده نیز مانند نمونه‌های دیگر کیفیت قابل قبولی دارند.

در آخر، دوربین پریسکوپ تله‌فوتو وظیفه بزرگنمایی‌ یا همان زوم را بر عهده دارد که این دوربین قادر است زوم‌هایی از 3.5 برابر تا 100 برابر انجام دهد. البته این نکته را در نظر داشته باشید که هر چه مقدار زوم را افزایش دهید از کیفیت عکس خروجی نیز کاسته می‌شود. دوربین سلفی مجیک 5 پرو وضوحی 12 مگاپیکسلی دارد و سنسور تشخیص عمق نیز آن را همراهی می‌کند. سلفی‌های این گوشی از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند و از نکات مثبت آن می‌توانیم به جزئیات کافی، شارپی مناسب و ثبت سوژه نزدیک به واقعیت اشاره کرد و خبری از پردازش‌ بیش از اندازه نیست.

مشاهده لیست قیمت گوشی موبایل شیائومی در فروشگاه اینترنتی کالاتیک

در طرف دیگر رقابت، شیائومی 13 پرو از دوربین‌هایی بهره می‌برد که قبل‌تر نیز در گوشی 12 اس اولترا استفاده شده است. دوربین‌های سه‌گانه این گوشی شامل دوربین اصلی 50.3 مگاپیکسلی با لنز واید، دوربین 50 مگاپیکسلی با لنز تله‌فوتو و دوربین 50 مگاپیکسلی با لنز اولتراواید می‌شود. دوربین سلفی این گوشی نیز سنسوری 32 مگاپیکسلی با لنز عریض دارد. تصاویر خروجی این دوربین از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند و عکس‌ها به‌صورت 12.5 مگاپیکسلی ثبت می‌شوند و از نکات مثبت این تصاویر می‌توانیم به جزئیات کافی، شارپی مناسب، رنگ‌های نزدیک به واقعیت و کنتراست مطلوب اشاره کنیم. البته با روشن کردن حالت Leica کنتراست و مقدار غلظت رنگ مشکی در سایه‌ها افزایش پیدا می‌کند.

دوربین تله‌فوتو نیز مانند دوربین اصلی عکس‌هایی با وضوح 12.5 مگاپیکسلی می‌گیرد و همانطور که از گوشی پرچمدار شیائومی انتظار می‌رود، دوربین تله‌فوتو 13 پرو نیز عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می‌دهد. در عکس‌های گرفته شده با دوربین تله‌فوتو این گوشی می‌توان جزئیات کافی، مقدار شارپی مناسب و مدیریت نویز مطلوبی را مشاهده کرد. همچنین با دوربین تله‌فوتو می‌توانید برای عکاسی ماکرو هم استفاده کنید که در بخش ماکرو گرافی نیز این گوشی عملکرد خوبی از خود به‌جای می‌گذارد. دوربین اولتراواید استفاده شده در شیائومی 13 پرو توانایی بسیار خوبی در ثبت عکس‌هایی با کیفیت دارد و در این عکس‌ها می‌توان جزئیات کافی، کنتراست مناسب، مدیریت نویز و اعوجاج، دامنه دینامیکی مناسب و رنگ‌های نزدیک به واقعیت مشاهده کرد.

همانطور که بالاتر گفتیم، گوشی شیائومی 13 پرو برای عکاسی سلفی به دوربینی 32 مگاپیکسلی اتکا می‌کند و این گوشی می‌تواند سلفی‌های بسیار با کیفیتی را ثبت کند. در مجموع هر دو گوشی موبایل Honor Magic 5 Pro و Xiaomi 13 Pro به دوربین‌های توانمندی مجهز شده‌اند که قادر هستند عکس‌های بسیار با کیفیتی را ثبت کنند؛ با این حال آنر مجیک 5 پرو پردازش تصویر بهتری دارد و می‌تواند تصاویر با کیفیت‌تری را به ثبت برساند. در نظر داشته باشید که هر دو گوشی می‌توانند تمامی نیازهای کاربران عادی و کاربران حرفه‌ای را برطرف سازند.

مقایسه باتری و شارژر می 13 پرو و مجیک 5 پرو

مقایسه شارژ و باتری Magic 5 Pro آنر با 13 Pro شیائومی

شرکت آنر در مدیریت و بهینه‌سازی باتری، عملکرد بهتری نسبت به رقبای دیگر خود دارد. Magic 5 Pro از باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5100 میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که ظرفیت باتری مطلوبی برای گوشی پرچمدار محسوب می‌شود؛ به‌لطف تراشه کم مصرف اسنپدراگون 8 نسل 2 و نرم افزار بهینه آنر، این گوشی شارژدهی مطلوبی دارد. همچنین مجیک 5 پرو از شارژ سریع 66 واتی پشتیبانی می‌کند و می‌تواند در 30 دقیقه 75 درصد شارژ شود که برای دستگاهی با ظرفیت باتری 5100 میلی‌آمپر ساعتی، زمان مطلوبی به حساب می‌آید.

شیائومی 13 پرو به باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4820 میلی‌آمپر ساعت مجهز شده است که بر اساس ادعا شرکت چینی، این گوشی می‌تواند با استفاده‌های روزمره‌ و سبک تا یک روز دوام بیاورد. این باتری بزرگ به‌لطف آداپتور شارژ 120 واتی برای شارژ شدن فقط به 19 دقیقه زمان دارد که بسیار سریع‌تر از مجیک 5 پرو است. شیائومی 13 پرو در بخش باتری و شارژر عملکرد بهتری نسبت به آنر مجیک 5 پرو دارد که می‌تواند برای افرادی که یکی از ملاک‌هایشان برای خرید گوشی موبایل، دوام باتری و سرعت شارژ باشد، خرید شیائومی 13 پرو می‌تواند انتخاب معقول‌تری باشد.

آنر مجیک 5 پرو بهتر است یا شیائومی 13 پرو؟

با مطالعه مقاله مقایسه آنر مجیک 5 پرو با شیائومی 13 پرو می‌توانیم وجه اشتراک‌های فراوانی را میان این دو گوشی مشاهده کنیم. شیائومی Mi 13 Pro در بخش‌های صفحه نمایش، طراحی، سخت افزار و باتری عملکرد بهتری نسبت به مجیک 5 پرو دارد و در طرف دیگر Magic 5 Pro نیز از دوربین‌هایی مجهز‌تر و نرم افزاری پایدارتر بهره می‌برد که ممکن است بسیاری از کاربران خرید مجیک 5 پرو در اولویت خود قرار دهند.

در مجموع هر دو گوشی به‌طور نسبی در یک سطح قرار دارند و نمی‌توان با قطعیت اعلام کرد که کدام گوشی بهتر است و ما نیز اعلام برنده را برعهده کاربران می‌گذاریم تا بر اساس سلیقه، گوشی مورد نظر خود را انتخاب کنند. امیدواریم که مقاله مقایسه آنر مجیک 5 پرو با شیائومی 13 پرو برایتان مفید واقع شده و توانسته باشد به سوال‌هایتان پاسخ دهد. 

پرسش‌های متداول

قیمت گوشی موبایل آنر مجیک 5 پرو چقدر است؟

آنر Magic 5 Pro از محصولات پرچمدار بازار به حساب می‌آید و قیمت نسبتا بالاتری نسبت به گوشی‌های میان‌رده دارد و این گوشی با قیمت پایه 1270 دلار روانه بازار می‌شود و به محض موجود شدن در بازار ایران می‌توانید آن را از فروشگاه اینترنتی کالاتیک خریداری کنید.

دوربین مجیک 5 پرو بهتر است یا شیائومی 13 پرو؟

هر دو گوشی به سه دوربین مجهز شده‌اند که توانایی بسیار خوبی در ثبت عکس‌های با کیفیت و واضح دارند؛ در صورتی که به عکاسی در شب علاقه‌مند هستید، خرید Xiaomi 13 Pro به دلیل سنسور 1 اینچی انتخاب بهتری است؛ ولی در سایر زمینه‌ها Magic 5 Pro عملکرد مطلوب‌تری را ارائه می‌دهد.

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

خرید لوازم دیجیتال

نظرات (0)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.