ترفند انتقال مالکیت گوشی در سامانه همتا | سامسونگ و سایر برند ها
انتقال مالکیت گوشی بعد از خرید تلفن همراه از شخص غیر، یکی از مهمترین مواردی است که باید جدی بگیرید. در این مقاله قرار است به مراحل انتقال مالکیت گوشی سامسونگ و... در سامانه همتا بپردازیم و گام به گام شما را با مهمترین ترفند انتقال مالکیت گوشی آشنا کنیم. پس از شما دعوت می کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
ضرورت انتقال مالکیت موبایل زمان خرید و فروش
اگر می خواهید دستگاه کارکرده (یا به اصطلاح دست دوم) خریداری کنید، حتماً باید از شخص فروشنده تلفن همراه، کد انتقال مالکیت موبایل را بگیرید و در حضور خود فروشنده، دستگاه را برای سیم کارت جدیدتان، به صورت موفقیت آمیزی فعال کنید. در غیر این صورت، معامله تلفن همراه خریداری شده، بدون سند انجام شده است و در صورت ایجاد مشکلات احتمالی که ممکن است در آینده پیش آید و سوء استفاده از شناسه (IMEI) تلفن همراه، مالک اصلی تلفن همراه، مالک قبلی شناخته شده و کلیه حقوق قانونی از جمله حق استفاده از تلفن همراه، برای ایشان در نظر گرفته خواهد شد. در این حالت، شما که موبایل را خریداری کرده اید ولی انتقال مالکیت گوشی در سامانه همتا نگرفته اید، متضرر اصلی خواهید بود.
با وجود توصیهها و تأکیدهای متعدد سامانه همتا در زمینه ضرورت انتقال مالکیت گوشی هنگام خرید و فروش تلفن همراه، متأسفانه در این زمینه تعداد بسیار فراوانی شکایت به مرکز پاسخ گویی سامانه همتا، ارسال شده است. این شکایت ها عبارتند از:
1. دستگاه را بدون انتقال مالکیت گوشی خریده ام. به شماره همراه فروشنده تلفن همراه هیچگونه دسترسی ندارم که از ایشان درخواست انتقال مالکیت موبایل نمایم.
2. دستگاه را بدون انتقال مالکیت گوشی نو خریداری کرده ام. به شماره همراه فروشنده نیاز دارم ولی خاموش است و این توانایی را ندارم درخواست انتقال مالکیت کنم.
3. دستگاه را بدون انتقال مالکیت گوشی سامسونگ، اپل و... خریداری کردهام. از شناسه (IMEI) تلفن همراهم توسط فروشنده، سوء استفاده شد و هم اکنون موبایل قطع شده است.
سامانه همتا علاوهبر تأکید موکد و مجدد در زمینه ضرورت فعالسازی دستگاه برای سیم کارت و انتقال مالکیت خریدار در حضور فروشنده در زمان خرید و فروش، اعلام کرده است که در صورت تأیید بعضی از شرایط و احتمالات، امکان ارائه راهنمایی در سامانه همتا برای شماره سیم کارت خریدار ایجاد شده است.
اگر قصد خرید گوشی شیائومی را دارید میتوانید در سایت ما از قیمت ها آگاهی پیدا کنید و ثبت سفارش خود را انجام دهید فقط کافی است به لینک برند گوشی شیائومی مراجعه نمایید.
حالت های مختلف نمایش شماره مالک
1. در صورتی که از شناسه دستگاه سوء استفاده نشده باشد و دستگاه دارای مالک باشد، در پیام هشدار انتقال مالکیت ارسالی از سوی سامانه اعتبارسنج همتا، شماره مالک گوشی تلفن همراه با چند رقم پنهان نمایش داده می شود.
2.در صورتی که دستگاه دارای مالک نباشد ( سرقتی نباشد، یا در همتا اصلاً عضو نشده باشد) و در پیام هشدار انتقال مالکیت ارسالی از همتا، شماره مالک ذکر نشده باشد و یا بنا بر هر علتی دیگر، از شناسه دستگاه به صورت مسلم و بارز سوء استفاده نشده باشد، به عنوان این خریدار این حق را دارید تا با استفاده از آموزش زیر شماره ای که امکان دریافت مالکیت دارد را رؤیت کنید. توجه کنید که در صورتی که این شماره واگذار یا منقضی شده باشد، شماره دستگاه با چند رقم پنهان یا مخفی شده نمایش داده می شود.
3. در حالتی که از شناسه های دستگاه تلفن همراه خریداری شده، سوء استفاده شده باشد، شماره مالک دستگاه تلفن همراه، در هیچکدام از حالت ها نمایش داده نمی شود.
راهنمای کامل طرح رجیستری و آموزش آن را در مقاله رجیستری گوشی بخوانید.
توجه: در کلیه حالت ها، سامانه همتا این توانایی را ندارد تا پاسخگویی بیشتری داشته باشد.
در ادامه مراحل یا ترفند انتقال مالکیت گوشی، آورده شده است.
مرحله یک:
در مرحله اول بایستی وارد کارتابل شماره تلفن همراه خود در سامانه همتا به نشانی www.hamta. ntsw.ir شوید.
مرحله دو:
بعد از وارد کردن شماره سیم کارتی که به اسم شما ثبت شده است، رمز عبور موقت برایتان ارسال می شود. با استفاده از رمز عبوری که به شماره تلفن همراه شما ارسال شده است و وارد کردن کد امنیتی، این توانایی را خواهید داشت تا وارد سامانه شوید.
مرحله سه:
در ادامه برای تکمیل فراید انتقال مالکیت گوشی نو و دست دوم، بایستی تا وارد قسمت» وضعیت شناسه دستگاه« (IMEI) بشوید.
مرحله چهار:
در مرحله بعد حالا بایستی تا یکی از شناسه های دستگاه مربوطه (IMEI) را با دقت کافی وارد کنید.
مرحله پنج:
درصورتیکه این شناسه (IMEI) تحت مالکیت قطعی هیچ سیمکارتی نباشد (به این معنی که پیشتر توسط هیچ فردی وارد کارتابل نشده باشد) و از این شماره تلفن همراه، به نوعی سوء استفاده نشده باشد، پیغامی مبنی بر موفقیت آمیز بودن فرآیند نقل و انتقال مالکیت گوشی نمایش داده می شود.با کلیک برروی گزینه OK اطلاعاتی که پس از امجام این فرایند طی کرده اید، به صورت محدود نمایش داده می شود.شما همچنین این توانایی را خواهید داشت تا در صورت در اختیار داشتن سیم کارت نمایش داده شده، به افزودن دستگاه اقدام کنید.
اگر قصد خرید گوشی هوآوی را دارید میتوانید در سایت ما از قیمت ها آگاهی پیدا کنید و ثبت سفارش خود را انجام دهید فقط کافی است به لینک برند گوشی هوآوی مراجعه نمایید.
انتقال مالکیت گوشی رجیستر شده از طریق کد دستور USSD
با کد دستور USSD میتوانید انتقال مالکیت در سامانه همتا را انجام دهید. این روش به مراتب بی دردسرتر و ساده تر از روش قبل (استفاده از سایت سامانه همتا) محسوب میشود. کافیست مراحل زیر را طی کنید:
1. کد *7777# را در گوشی شماره گیری کنید.
2. شماره مربوط به گزینه (انتقال مالکیت) را زده و گزینه ارسال را بزنید.
3. در این مرحله لیستی از کدهای IMEI نمایان میشود که باید عدد کنار کد IMEI گوشی را بزنید که قصد انتقال مالکیتش را دارید، برای پیدا کردن کد IMEI، کد دستور *#06# را از دایلر گوشی شماره گیری کنید.
4. حالا باید شماره تلفن خریدار گوشی را وارد کنید.
5. انتقال مالکیت گوشی درسامانه همتا را تأیید کنید. بدین منظور از شما خواسته می شود برای تأیید این پروسه یک عدد مثل 1 را وارد و ارسال کنید.
6. پس از تأیید اطلاعات وارد شده و ارسال عدد مربوط به تأیید آن ها، پیغامی که تأیید کننده انتقال موفقیت آمیز مالکیت گوشی است ارسال می شود و تمام.
گوشی نوکیا از برند های قدیمی موجود در بازار است، اگر قصد خرید این گوشی را دارید و به دنبال مدل ها و قیمت های آن میگردید میتوانید به برند گوشی نوکیا مراجعه نمایید و ثبت سفارش خود را انجام دهید.
نتیجه گیری
همانطور که دید، انتقال مالکیت گوشی مراحل مختلفی دارد که باید طی شود. اگر این مراحل به درستی طی نشود، ممکن است گوشی تلفن همراه خواموش شود و دیگر روشن نشود، به همین خاطر خوب است این مورد را جدی بگیرید و حتماً انجام بدهید. از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم و امیدواریم اطلاعاتی که در این مقاله گفته شد برای شما مفید بوده باشد.
به این مطلب امتیاز دهید!
مطالب مرتبط |
نظرات (4)
سلام من یک گوشی داشتم که فروختم وبنام همسرم بود زمانی که میخواستم بفروشم خریدار هر کاری کرد نشد مالکیت آن را بزن بنام خودش چیکار کنم
سلام میشه گوشی که قبلا ریجستر شده رو ازش استفاده کنی و یه گوشی دیگر را ریجستر کنی یجورایی اون گوشی قدیمی رو از ریجستری خارج کنی و یه گوشی دیگه ریجستر کنی ممنون میشم دوستان کسی راهنمایی کنه
با سلام
من گوشی ای خریدم که دو سه دست چرخیده، هیچ کس هم انتقال مالکیت براش مهم نبوده این وسط.
حالا من گوشی رو که خریداری کردم متوجه این شدم که گوشی مسافری وارد شده و در سامانه همتا فعال نشده!
بعد از چندین تماس با سامانه همتا شماره وارد کننده به صورت مبهم دریافت کردم، اما باز هم دسترسی به شخص اول رو ندارم!
نمیدونم دیگ چکاری باید انجام بدم
کسی نیست راهنمایی ای بکنه به بنده؟
سلام من خط همراه اولم سلب مالکیت کردم خودم که گوشیم روبا آن خط ریجستری کردم الان تخلیه شده الانم خط جدیدگرفتم روگوشی انداختم چطورمیتونم گوشی روباخط جدیدریجستری کنم