همه آنچه درباره گوشی Nothing Phone 1 باید بدانیم
گوشی Nothing Phone 1 یکی از پرفروشترین گوشیهای میانرده است که شرکت ناتینگ آنرا در جولای 2022 معرفی کرد. گوشی ناتینگ فون وان از زمان عرضه تا به الان توانست به یکی از بهترین گوشیهای اندرویدی تبدیل شود و به محبوبیت بالایی برسد. با اینکه گوشی ناتینگ فون 1 معایبی دارد؛ اما Phone 1 یک دستگاه قوی است که با توجه به قیمت 480 دلاری اش، توانسته تمامی انتظارات را از یک گوشی میانرده برآورده کند. در این مطلب، هرچه درباره گوشی Nothing Phone 1 باید بدانیم را به شما خواهیم گفت و شما را با این گوشی فوقالعاده بیشتر آشنا میکنیم. پس با کالاتیک همراه باشید.
نگاه اولیه و بررسی گوشی ناتینگ فون 1
در این بخش قصد داریم به بررسی کامل این گوشی جذاب بپردازیم و مزایا و معایب ناتینگ فون 1 را به طور کامل بررسی نماییم:
مشخصات گوشی Nothing Phone 1
مشخصات | Nothing Phone 1 |
صفحه نمایش | 6.55 اینچ OLED 120 هرتز +HDR10 1 میلیارد رنگ 2400 × 1080 پیکسل حداکثر روشنایی 1500 نیت محافظت با گوریلا گلس 5 |
ابعاد و وزن | 8.3 × 75.8 × 159.2 میلیمتر 193.5 گرم |
رم | 8/12 گیگابایت |
حافظه ذخیرهسازی | 128/256 گیگابایت |
دوربین سلفی | 16 مگاپیکسل عریض با f/2.5 حداکثر کیفیت ویدئو: 1080p با 30 فریم بر ثانیه |
دوربین اصلی | 50 مگاپیکسل دوربین اصلی با f/1.9، فوکوس خودکار تشخیص فاز و OIS 50 مگاپیکسل دوربین اولتراواید 114 درجه با f/2.2 و فوکوس خودکار حداکثر کیفیت ویدئو: 4K با 30 فریم بر ثانیه |
تراشه | کوالکام اسنپدراگون 778G+ 5G GPU: آدرنو 642L |
سیستم عامل | اندروید 12 Nothing OS |
سرعت شارژ |
شارژ سریع سیمی 33 وات شارژ وایرلس 12 وات شارژ وایرلس معکوس 5 وات |
گواهی IP | IP53 |
مزایا | معایب |
طراحی پریمیوم و خاص | لوازم جانبی محدود داخل جعبه در مقایسه با رقبا |
تجربه اندروید خالص بدون برنامههای اضافی | موتور ویبره ضعیف و پر سروصدا |
عکاسی خوب در نور روز | اسپیکرهای استریو نامتوازن |
عملکرد نسبتا خوب | عکسهای نامناسب در شب |
خرید و قیمت گوشی Nothing Phone 1
همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم، Nothing Phone 1 در 12 جولای 2022 معرفی شد و از تاریخ 21 جولای 2022 در اکثر بازارهای معین شده در دسترس قرار گرفت. این گوشی در بیش از 30 کشور از جمله بریتانیا، هند، آلمان، فرانسه و غیره به فروش میرسد و به آمریکای شمالی وارد نخواهد شد.
گوشی Nothing Phone 1 در سه نسخه 8 گیگابایت رم با 128 گیگابایت حافظه داخلی، 8 گیگابایت رم با 256 گیگابایت حافظه داخلی و یک نسخه پریمیوم با 12 گیگابایت رم با 256 گیگابایت حافظه داخلی قابل خریداری است. قیمت این مدلها در بازار به شرح زیر است:
نسخه 8/128: 399 پوند یا 469 یورو
نسخه 8/256: 449 پوند یا 499 یورو
نسخه 12/256: 499 پوند یا 549 یورو
طراحی گوشی Nothing Phone 1
طراحی پنل پشتی Nothing Phone 1 نظرات زیادی را به خود جلب کرده و مخالفان و موافقان زیادی دارد. با این حال، طراحان این شرکت تلاش زیادی برای این بخش کردهاند تا گوشی آنها متمایز از تمام گوشیهای بازار باشد.
طراحی ظاهری ناتینگ فون 1 یکی از جالبترین طرحهایی است که در چند سال گذشته در دنیای گوشی دیدهایم و LED-های آن بسیار سرگرمکننده و جالب است. چهار ناحیه نوار LED در پشت گوشی قابل مشاهده است: یکی اطراف نوار دوربین، نوار بعدی نوعی خط رو به بالا به نظر میرسد که در سمت راست دوربین کار گذاشته شده است. نوار سوم یک حلقه بزرگ است که سیم پیچ شارژ بیسیم را احاطه کرده و نوار چهارم نیز یک خط عمودی است که در پایین دستگاه میبینیم و به عنوان شاخصی برای اندازهگیری سطح باتری در حین شارژ گوشی مورد استفاده قرار میگیرد.
مقاله مرتبط:
هر آنچه باید درباره ناتینگ فون 2 بدانید
مطمئنا ناتینگ برای استفاده از LED سفید به جای مدلهای RGB دلایل محکمی داشته است؛ چون اگر به طراحی گوشی (در هر دو رنگ سفید و مشکی) نگاه کنید، متوجه خواهید شد که این رنگ با طراحی کلی گوشی هماهنگی بیشتری دارد. ناتینگ این LED-ها را Glyph نامگذاری کرده است. این نوارهای نوری با تماسها و اعلانها و هنگام شارژ کردن گوشی روشن میشوند و میتوانند به عنوان سایه پر کن یا fill light هنگام عکس گرفتن مفید باشند.
بهتر بود ناتینگ قابلیتی تعبیه میکرد که بتوان الگوی روشن شدن LED-ها را برای نوتیفیکیشنها و آهنگهای زنگ تغییر داد. در این گوشی یک الگوی تعیین شده برای یک آهنگ زنگ وجود دارد و نمیتوان آن را تغییر داد و این مسئله برای آهنگهای زنگ سفارشی نیز صادق است. تنها قابلیت شخصی سازی، امکان تنظیم آهنگهای تنظیم زنگ مختلف برای مخاطبین است و عملا نمیتوان از روی الگوی روشنایی فرد تماسگیرنده را تشخیص داد.
همچنین راهی وجود ندارد که نوارهای نوری همیشه فعال باشند. این چراغها فقط برای اعلان، تماس تصویری، هنگام شارژ شدن و هنگامی که از گزینه fill light در برنامه دوربین استفاده میکنید، روشن میشوند.
طبق گفته ناتینگ، LED-ها در روشنایی کامل حدود 0.5 درصد در هر 10 دقیقه باتری مصرف میکنند و در کل، در هر یک ساعت 3 درصد باتری و در 15 ساعت، 45 درصد مصرف باتری دارند. حالت ایدهآل این است که در آن LED-ها هر زمان که صفحه روشن است فعال باشند.
البته همه این موارد زمانی قابل استفاده هستند که بخواهید از Glyph استفاده کنید که نیاز است برای استفاده از آن گوشی را برعکس روی میز بگذارید که اغلب افراد چنین کاری را نمیکنند.
با این حال، اگر قصد استفاده از LED-ها را داشته باشید، ناتینگ حالت Flip to Glyph را در اختیار شما قرار میدهد که به شما اجازه میدهد صدای اعلانها را هنگام قرار دادن گوشی به صورت برعکس خاموش کنید. ناتینگ سعی دارد با این کار به کاربر بفهماند که به جای استفاده از هشدارهای صوتی، به LED-های پشتی تکیه کند.
در مورد بدنه، ناتینگ فون (1) دارای هندسه مستطیلی شبیه به آیفون 13 است. این گوشی با وزن 193.5 گرمی که دارد جزء گوشیهای سبک وزن بهحساب میآید و استفاده از آن با یک دست کار دشواری نیست.
در رابطه با رنگبندی این گوشی باید گفت، ناتینگ فون 1 فعلا در نسخههای سفید و مشکی به فروش میرسد.ناتینگ فون 1 با ارتفاع 159.2 میلیمتر، عرض 75.8 میلیمتر و وزن 193 گرم، ابعادی شبیه به گلکسی A53 دارد؛ اما با توجه به اینکه Phone 1 از شاسی آلومینیومی بازیافتی استفاده میکند که هنگام در دست گرفتن آن حس بهتری به شما القا میشود.
دوربینهای ناتینگ فون1 برآمدگی زیادی ندارند و هنگام استفاده از گوشی روی سطح صاف، فقط لرزش خفیفی احساس میشود و اگر گوشی داخل قاب باشد، این مسئله به طور کامل حل میشود. ناتینگ فون 1 قاب شفافی دارد که از گوشی به خوبی محافظت میکند و شفاف بودن آن باعث میشود تا طراحی جالب پنل پشتی قابل مشاهده باشد. با این حال باید توجه داشته باشید که این قاب همراه با گوشی به فروش نمیرسد.
شرکت ناتینگ تلاش زیادی کرده تا اولین گوشی آنها ماندگاری بالایی داشته باشد. بیش از 50 درصد از قطعات پلاستیکی استفاده شده Phone 1 از منابع زیستی و بازیافتی تهیه شدهاند و این شرکت اعلام کرده که مواد اضافی استفاده شده در ساخت گوشی را به در محل دفن زباله دفن نمیکند.
صفحه نمایش ناتینگ فون 1
ناتینگ فون 1 از صفحه نمایش 6.55 اینچی اولد و رزولوشن +FHD یا 1080 × 2400 پیکسل و نرخ نوسازی 120 هرتز استفاده میکند. اکثر گوشیهای میانرده 2022، از پنل امولد سامسونگ استفاده میکنند اما در اینجا داستان متفاوت است. ناتینگ قادر به سفارش پنلهای سامسونگ نبوده و مجبور شده تا به شرکت دیگری اعتماد کند. Phone 1 از یک پنل اولد منعطف چینی استفاده میکند و با لایهای از کورنینگ گوریلا گلس 5 نیز محافظت می شود.
ناتینگ توانسته با استفاده از اولد منعطف، حاشیههایی منعطف در بالا و پایین ایجاد کند و همین امر طراحی این گوشی را جذابتر کرده است. با اینکه پنل صفحه نمایش این گوشی ساخت سامسونگ نیست؛ اما رنگها و زوایای مناسبی از تصویر را ارائه میدهد.
صفحه نمایش این گوشی فقط دو حالت رنگی Alive و Standard دارد و امکان تنظیم دستی گرمای رنگ نیز در اختیار شما قرار دارد. در این گوشی حالت همیشه روشن به کار نرفته که ضعف آشکاری به نظر میرسد؛ چون تقریبا تمام گوشیهای امولد موجود در بازار این قابلیت را دارند.
با این حال، مشکل بزرگتری نیز در این گوشی وجود دارد آن هم سنسور نور محیط است. این سنسور به خوبی کار نمیکند و حتی در بعضی مواقع به طور ناگهانی و بدون هیچ دلیلی روشنایی را کاهش میدهد. این اتفاق هنگام استفاده از دوربین و داخل بازیها قابل ملموستر است. مشخص نیست که این مشکل به دلیل ماژول معیوب است یا ناتینگ آن را از طریق بهروزسانی نرمافزاری برطرف میکند.
ناتینگ فون 1 از دو بلندگوی استریو استفاده میکند که صدای بلند را با کیفیت بالایی ارائه میکند. صفحه نمایش این گوشی در حالتهای مختلف بین نرخ نوسازی 60 و 120 هرتز سوییچ میکند. البته متاسفانه در اینجا نرخ نوسازی داینامیک وجود ندارد. به طور پیش فرض، در اکثر امور روزمره مانند وبگردی، جابجایی در رابط کاربری و جستجو در رسانههای اجتماعی نرخ نوسازی 120 هرتز خواهد بود و هنگام بازی به 60 هرتز کاهش پیدا میکند.
در مجموع، پنل اولد گوشی ناتینگ فون (1) مناسب است؛ اما جزء بهترینهای بازار نیست و ناتینگ میتواند برخی مشکلات آن را از طریق بهروزرسانی نرمافزاری برطرف کند.
مشکلات صفحه نمایش گوشی ناتینگ فون 1
گوشی ناتینگ فون 1 با تمام قابلیتهای هیجانانگیزش مشکلاتی نیز با خود به همراه دارد. خریداران اولیه این گوشی مشکلاتی مربوط به صفحه نمایش گوشی، مخصوصا مشکل رنگ سبز و پیکسلهای مرده اطراف دوربین سلفی گزارش دادهاند.
یکی از خریداران فون 1 که از فروشگاه Flipkart گوشی را تهیه کرده در توییتر فیلمی منتشر کرده که نشان از رنگ سبز در صفحه نمایش گوشی او دارد. حتی گوشی جایگزینی که برای این شخص ارسال شده نیز همین مشکل را دارد. دیگر کاربران در توییتر و ردیت نیز مشکل رنگ سبز در صفحه نمایش ناتینگ فون را گزارش دادهاند.
در همین حال، افرادی از رسانه خبری Beebom گزارش دادهاند که پس از سه ساعت استفاده از گوشی ناتینگ فون وان خود پیکسلهای مرده در اطراف دوربین سلفی مشاهده کردهاند. این مشکل توسط کاربر دیگری در توییتر نیز گزارش شده است.
پس از این اتفاق ناتینگ پس ارتباط با سایت Android Authority بیانیه زیر را منتشر کرده است:
«تمام صفحههای اولد زمانی که سطح روشنایی آنها خیلی پایین تنظیم میشود در معرض مشکل رنگ سبز قرار میگیرند که مقیاس این اتفاق بسیار پایین است. استانداردهای ما بسیار بالاست و ما نمیخواهیم هیچ کاربری چنین تجربهای داشته باشد. ما سخت کار خواهیم کرد تا این مشکل را بهبود ببخشیم و صفحه نمایش را در یک بهروزرسانی در آینده کالیبره کنیم. در عین حال، از کاربرانی که گوشی آنها آسیب دیده درخواست میکنیم تا با پشتیبانی مشتری ما تماس بگیرند و درخواست تعویض کنند.»
سخت و افزار و عملکرد گوشی Nothing Phone 1
ناتینگ فون 1 از نظر سختافزاری تفاوت زیادی با رقبای همرده خود ندارد. ناتینگ قصد ندارد در مشخصات با دیگر شرکتها رقابت کند؛ بنابراین در این گوشی از یک تراشه میانرده استفاده کرده است. به همین دلیل، ناتینگ فون 1 از تراشه اسنپدراگون +778G استفاده میکند. یکی از دستگاههایی که از این تراشه استفاده میکنند، شیائومی 12 لایت که عملکردی مشابه ناتینگ فون 1 از خود نشان میدهد.
اسنپدراگون +778G در اصل نسخهای ارتقا یافته از 778G است که همان مجموعه هستههای Cortex A78 و Cortex A55 استفاده میکند. تنها تفاوت این دو تراشه در این است که فرکانس یکی هستههای A78 اسنپدراگون +778G تا 2.5 گیگاهرتز میرود. سه هسته دیگر A78 فرکانس 2.4 گیگاهرتز و هستههای A55 تا 1.8 گیگاهرتز فرکانس دارد. این تراشه با همان فرایند 6 نانومتری TSMC اسنپدراگون 778G تولید میشود.
در ادامه امتیازهای بنچمارک ناتینگ فون 1 را با دو گوشی سامسونگ گلکسی A53 و وان پلاس Nord 2T مقایسه میکنیم:
بنچمارک |
Galaxy A53 | Nothing Phone (1) | OnePlus Nord 2T |
Geekbench 5.1 (تک هستهای) | 744 | 821 | 534 |
Geekbench 5.1 (چند هستهای) | 1929 | 2915 | 2826 |
3DMark Wild Life (امتیاز کلی) | 2335 | 2579 | 4627 |
3DMark Wild Life (FPS) | 14.02 | 15.4 | 27.7 |
3DMark Wild Life Extreme (امتیاز کلی) | 641 | 698 | 1318 |
3DMark Wild Life Extreme (FPS) | 3.8 | 4.2 | 7.9 |
فون 1 در امور تک هستهای عملکرد خوبی دارد و امتیازهای بهتری نسبت به دو رقیب خود به دست میآورد. البته تراشه اگزینوس 1280 گلکسی A53 و دایمنسیتی 1300 نورد 2T نیز از همان هستههای Cortex A78 استفاده میکنند اما سریع داغ میشوند و در فواصل کوتاهتری کار میکنند؛ به همین دلیل در امتیازهای تک هستهای تفاوت زیادی وجود دارد.
امتیازهای چند هستهای گیکبنچ برای ناتینگ فون (1) و نورد 2T تقریبا یکسان است و A53 به دلیل مشکل داغ شدن، دوباره امتیاز کمتری کسب میکند. ناتینگ فون 1 در مدیریت گرما نیز عملکرد مناسبی دارد و تا حدود 15 دقیقه اصلا داغ نمیشود اما برای بازیهای گرافیکی سنگین، باید گرافیک بازی پایین بیاورید تا نرخ فریم مناسب را به دست آورید؛ حتی در این حالت هم گاهی اوقات بازی با تاخیر در اجرا مواجه خواهد شد. در حال حاضر گوشیهایی تراشه دایمنسیتی دارند در این مورد بهتر عمل میکند.
در استفاده روزمره، Phone 1 گاهی اوقات در انجام کارهای روزمره با مشکلاتی مواجه میشود. این مشکل در گوشیهای دارای تراشه مشابه دیده نمیشود و ممکن است دلیل آن عدم بهینهسازی گوشی باشد.
تاتینگ فون با 8 یا 12 گیگابایت رم LPDDR5 در دسترس است و میتوان آن را در مدلهای 128 و 256 گیگابایتی تهیه کرد و هر دو مدل حافظه UFS 3.1 دارند. در بخش اتصالات، وای فای 6، بلوتوث 5.2 و NFC را داریم و پشتیبانی از فناوری 5G نیز در این گوشی دیده میشود.
حسگر اثر انگشت درون صفحه نمایش جای گرفته که اغلب موارد به خوبی کار میکند اما معمولا نسبت به دیگر گوشیهای همرده، احراز هویت دز Phone 1 سرعت پایینتری دارد. یکی از نکات منفی این حسگر محل قرارگیری آن است: چون به قدری پایین صفحه قرار دارد که استفاده از آن با یک دست امکانپذیر نیست. تشخیص چهره نیز در این گوشی دیده میشود که عملکرد کندی دارد، اغلب اوقات کار نمیکند و تنظیم آن بسیار سخت است.
ناتینگ فون 1 دارای گواهی IP53 برای نفوذ گردوغبار و آب است. درست است که این رتبه به اندازه گواهی IP67 در گوشیهای میانرده سامسونگ نیست؛ اما حداقل کمی خیال کاربر از نفوذ آب و گردوغبار راحت میشود. در کنار قدرت سختافزار، موتور لرزشی نیز قدرت بالایی دارد و بازخوردی عالی ارائه میدهد؛ اما هیچ راهی برای تنظیم الگوی ویبره یا حتی شدت آن وجود ندارد و فقط میتوان آن را خاموش یا روشن کرد.
ناتینگ فون 1 برای کارهای روزمره و بازیهای معمولی عملکرد خوبی دارد؛ اما اگر فشار زیادی به سختافزار آن وارد کنید متوجه خواهید شد که برای کارهای سنگین ساخته نشده است.
عمر باتری گوشی ناتینگ فون (1)
عمر بالای باتری یکی از مواردی است که Nothing Phone 1 را در برابر رقبایی مانند گلکسی A53 سربلند کرده است. این گوشی یک باتری 4500 میلیآمپر ساعتی دارد که به راحتی تا یک روز دوام میآورد و حتی با استفاده زیاد نیز باتری در طول یک روز به 20 درصد میرسد. ناتینگ فون هیچ نگرانی در مورد باتری به کاربرش تحمیل نمیکند و مانند A53 عملکرد خوبی از خوب به نمایش میگذارد.
موردی که فون 1 را از دیگر رقبا متمایز میکند، شارژ بیسیم و شارژ بیسیم معکوس آن است. سیم پیچ شارژ در پشت گوشی از استاندارد Qi استفاده میکند و تا 15 وات سرعت شارژ دارد و شارژ معکوس آن نیز 5 وات است. در این بازه قیمتی به نظر نمیرسد که هیچ دستگاه دیگری چنین قابلیتهایی داشته باشد.
یکی دیگر ویژگیهای جالب ناتینگ فون 1، نشانگر شارژ است که از LED قرار گرفته در پایین گوشی استفاده میکند تا زمانی که گوشی به شارژ وصل است، نشانگری میزان شارژ فعلی دستگاه را به شما نشان دهد.
در بخش شارژ سیمی، سرعت شارژ این گوشی از طریق پروتکل USB PD 3.0 به 33 وات میرسد و شارژ کامل آن بیش از یک ساعت طول میکشد. شارژ 50 درصدی آن بیش از 30 دقیقه زمان نیاز دارد. درست است که این سرعت شارژ به اندازه رقبای چینی که شارژ 65 یا 150 واتی ارائه میدهند نیست؛ اما برای اکثر کاربران کافی خواهد بود.
مسئله آزاردهنده این است که ناتینگ مانند سامسونگ، شارژر را از جعبه دستگاه حذف کرده است. به غیر از این مشکل، باتری بدون هیچ مشکلی تا یک روز دوام میآورد و ویژگیهای اضافی دارد که در هیچ کدام از گوشیهای میانرده مشابه آن را نخواهید دید.
دوربین گوشی Nothing Phone 1
ناتینگ فون 1 از سنسور شناخته شده 50 مگاپیکسلی IMX766 با f/1.8 برای دوربین استفاده کرده و لنز 50 مگاپیکسلی Samsung JN1 با f/2.2 و زاویه 114 درجه برای تصاویر اولتراواید به آن اضافه شده است. لنز اصلی به OIS مجهز شده است و در جلو ماژول 16 مگاپیکسلی IMX471 سونی با فوکوس ثابت دیده میشود. لازم به ذکر است که ناتینگ دوربینهای اضافی که هیچ کاربردی ندارند را به این گوشی اضافه نکرده است و دوربینهای مهم و اصلی را در این گوشی میبینیم.
رابط کاربری دوربین شبیه چیزی است که در دوربین اکثر برندهای میبینیم و رنگ قرمز به آن اضافه شده کمی جذابیت به برنامه دوربین افزوده شود. حالتهای استفاده از دوربین به صورت نواری در پایین قرار گرفتهاند که شامل کلیدهای فلش، تایمر، فیلترهای زیبایی، حالت 50 مگاپیکسلی با وضوح کامل، حالت شب و گوگل لنز هستند. میتوان از طریق دکمههای اختصاصی بین لنزهای موجود جابجا شد و دوربین اصلی نیز تا 5 برابر زوم دیجیتالی در اختیار کاربر قرار میدهد. همچنین، دوربین اولتراواید دارای زوم 2 برابری است و میتواند به عنوان دوربین ماکرو نیز مورد استفاده قرار گیرد. این دوربین به شرط داشتن نور مناسب، میتواند عکسهای قابل قبولی ثبت کند.
ناتینگ فون 1 مانند اکثر گوشیهای میانرده، ضبط ویدئوی 4K با سرعت 60 فریم بر ثانیه ندارد. این گوشی قابلیت استفاده از حالت شب در فیلمبرداری را دارد. این حالت با هر دو لنز برای عکس و لنز اصلی برای فیلمبرداری کار میکند.
ناتینگ برای اولین گوشی خود باید دوربین را در نور کم بهینه کند؛ اما به طور کلی میتواند در رقبای خود به خوبی مقاومت کند. دوربینهای گوشیهای میانرده به نقطهای رسیدهاند که میتوانند در هر سناریویی عکسهای خوبی ثبت کنند و ناتینگ فون 1 نیز از این قاعده مستثنی نیست.
نرم افزار گوشی Nothing Phone 1
با توجه به اینکه اکثر گوشیهای میانرده سختافزار مشابهی دارند، نرمافزار نقش مهمی در تصمیمگیری برای خرید یک دستگاه ایفا میکند. خوشبختانه Nothing از یک رابط اندروید خالص و بدون سفارشیسازی آشکار استفاده میکند. فون (1) از رابط کاربری Nothing OS 1.0.2 بر پایه اندروید 12 استفاده میکند که آن را برای استفاده لذتبخش میکند.
رابط کاربری مشابه گوشیهای پیکسل است. زیبایی material You در سراسر رابط کاربری قابل مشاهده است و این یعنی رنگهای جذاب و ویجتهای مختلفی را با توجه به رنگ پسزمینه خواهید دید. متریال یو موافقان و موافقان خود را دارد؛ اما دیدن این رابط کاربری سفارشی نشده در ناتینگ فون 1 حس خوبی به کاربر میدهد.
البته این رابط کاربری چند تغییر دارد. کلیدهای پنل اعلان در فون (1) متفاوت است و دو گزینه غیرقابل جابجایی اینترنت و بلوتوث به آن اضافه میشود. کاربر میتواند بقیه کاشیها را به دلخواه خود تنظیم کند؛ اما این دو گزینه همیشه در بالا قرار دارند و تغییر نمیکنند. در سایر دستگاههای اندرویدی، فشار دادن دکمه اینترنت یا بلوتوث به عنوان کلیدی برای فعال یا غیرفعال کردن آنها عمل میکند. انجام این کار در ناتینگ فون 1 باعث میشود تا منویی در پایین صفحه باز شود تا کاربر بتواند مستقیما به ویژگیهای کاشی دسترسی داشته باشد.
رابط کاربری ناتینگ فون 1 زیباییهای دیگری نیز دارد. صداهای اعلان و آهنگهای زنگ در این گوشی حس دهه 80 میلادی به کاربر میدهند. هیچ نرمافزار اضافی در پوسته اندرویدی ناتینگ دیده نمیشود و فقط مجموعهای معمولی از سرویسهای از پیش نصب شده گوگل در آن دیده میشود.
در حال حاضر ناتینگ امکان زیادی برای سفارشیسازی به کاربر نمیدهد. فقط میتوان آیکونها را سفارشی کرد و از انتخاب رنگهای پویا برای انتخاب رنگهای برنامهها براساس پسزمینه گوشی استفاده کرد. ناتینگ فون 1 دارای یک ویجت آبوهوا با فونت ماتریس نقطه دارد؛ اما چون سرویس آبوهوای بومی دارد از دادههای مکان Accuweather بهره میبرد. این فونت در منوهای فرعی تنظیمات و ساعت دیجیتال صفحه قفل نیز دیده میشود. به غیر از این موارد، همهچیز اندروید خام است.
سایر موارد مرتبط با گوشی Nothing Phone (1)
به تازگی ناتینگ نسخه 1.1.2 از رابط کاربری Nothing OS را برای Phone (1) عرضه کرده که بهروزرسانی جزئی محسوب میشود اما باعث بهبود این گوشی میشود. در این بهروزرسانی قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن به صورت پیشفرض در حالت زمانبندی سفارشی فعال میشود. این بدان معنی است که قابلیت مذکور به طور خودکار در شب خاموش میشود.
تغییر بعدی این است که حالا گزینهای اضافه شده که در زمان خاموش بودن گوشی با کمی تکان دادن دستگاه، نماد اثر انگشت ظاهر میشود و به نظر میرسد که سرعت حسگر نیز در این آپدیت بهتر شده است. در این بهرورزسانی ادعا شده که عملکرد شارژ و سازگاری با شارژرهای شخص ثالث بهبود یافته است. مشکل کدک بلوتوث نیز در این بهروزرسانی حل میشود. همچنین، جزئیات کمی در رابط کاربری بهینه شده و اشکالات پایداری عمومی نیز رفع شدهاند.
آیا گوشی Nothing Phone 1 ارزش خرید دارد؟
در کل، ناتینگ فون 1 یک گوشی میانرده خوب است. طراحی منحصربهفرد آن باعث شده تا دستگاه زیبا شود، صفحه نمایش با تمام مشکلاتش مناسب است، دوربینهای عکسهای خوبی میگیرند، هیچ برنامه اضافی در گوشی دیده نمیشود، رابط کاربری تمیز و سر راست است و باتری به راحتی تا یک روز دوام میآورد.
البته این گوشی مشکلات خاص خودش را نیز دارد. حسگر نور محیط به خوبی کار نمیکند، رابط کاربری باگ دارد، حسگر اثر انگشت عملکرد کندی دارد و صفحه نمایش مشکلاتی دارد که در بالا به آنها اشاره کردیم. با تمام این موارد، مزایای ناتینگ فون 1 بیشتر از معایب آن هستند.
با اینکه ناتینگ از استراتژی قدیمی وان پلاس پیروی میکند اما کاملا از آن تقلید نمیکند. چیزی که وان پلاس را مورد علاقه کاربران کرد وسواس آنها نسبت به عملکرد بود. از وان پلاس 3 تا وان پلاس 7 هیچ دستگاهی در بازه قیمتی مشابه نمیتوانست از نظر عملکرد با گوشیهای وان پلاس رقابت کند.
در طرف دیگر ناتینگ سعی نمیکند قویترین گوشی ممکن را ارائه دهد؛ بلکه فون 1 قرار است طراحی عالی و ویژگیهایی سرگرمکننده دارد. ناتینگ فون 1 مناسب کسانی است که یک گوشی میانرده با اندروید خالص، بدون نرمافزار اضافی و طراحی منحصربهفرد میخواهند.
ناتینگ فون 1 یک گوشی انقلابی نیست و اتفاق عجیب و غریبی در آن رخ نمیدهد تا باعث شود که آن را انقلابی بنامیم. با این حال، این گوشی میتواند شعار ناتینگ در مورد سرگرمکننده بودن فناوری برای مردم را کاملا جامه عمل بپوشاند.
پرسشهای متداول
آیا Nothing Phone 1 در ایران به فروش میرسد؟
بله در حال حاضر این گوشی در بازار ایران به فروش میرسد. خبر خوشی که وجود دارد این است که به زودی ناتینگ فون 2 هم قرار است در بازار عرضه شود.
آیا ناتینگ فون 1 یک گوشی پرچمدار است؟
خیر. این گوشی از سختافزار و قابلیتهای میانرده دارد و ناتینگ نیز هیچوقت تلاش نکرده تا فون (1) را به عنوان بین افراد بشناساند.
به این مطلب امتیاز دهید!
مطالب مرتبط |
نظرات (13)
سلام .من رمز گوشی رو یادم رفته
چطوری باید ریست کنم
سیم کارتم هنوز رو گوشی نگذاشتم
تازه خریدمش
یه سوال من خریدم و کلگی شارژر گفتن3 میلون خورده ای اصلی ؟؟!!من از بقیه همکار ها پرسیدم گفتن با کله شارژر سامسونگ 25 وات یا 33 شیاومی میتونم شارژ کنم اون اقا هی میگفت خراب میشه میخوام بدونم میخواستم آپی بزنن یعنی بره تو پاچم یا میشه با وات بالا 25 یا بالاتر 33 شیاموی هم شارژ کنم
شارژa72هست 25 وات و قویی دو س تایپسی مثل خود کابل گووشی ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام ببخشید گوشی ریجستر میشود؟
بله. ناتینگ فون 1 ریجستر شده و قابل خریداری هستش.
سلام وقت بخیر از شارژر 20 واتی ایفون میشه برای این گوشی استفادهکرد
سلام زبان این گوشی فارسی میشه ؟
سلام تا ورژن چند اندروید براش آپدیت میاد؟
سلام وقتتون بخیر
قیمت گوشی در ایران چقدره ؟
الان قیمت رام 8 17الی 17/500هستش و رام 12 حدودا 18/500-19
با سلام و عرض خسته نباشید به سایت خوبتون.
آیا گوشی nothing موجود شده ؟ اگه موجود بشه قیمتش چقدره ؟
- قبلی
- 1
- 2
- بعدی
مثل باتری یا صفحه نمایش یا شیشه پشت ؟
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه