چگونه نسخه اندروید گوشی خود را ارتقا دهیم


کالاتیک
نظرات 5
content-main-img

در چند سال گذشته، سیستم عامل اندروید با بیش از 86 درصد سهم بازار از سال 2019 بر بازار گوشی‌های هوشمند مسلط شده است. این سیستم عامل امکانات بسیاری را به کاربران ارائه می‌دهد و با هر به‌روزرسانی  نیز ویژگی‌های بیشتری معرفی می‌شود. به همین دلیل، بسیاری از کاربران اندروید می‌خواهند بدانند که چگونه نسخه اندروید فعلی خود را بررسی کرده و آن را به آخرین نسخه به روز کنند. بنابراین در این مقاله از کالاتیک به سوال چگونه نسخه اندروید گوشی خود را ارتقا دهیم پاسخ می‌دهیم و نکات و مشکلات پیرامون روش ارتقا نسخه اندروید گوشی را بررسی می‌کنیم.

مراحل آپدیت کردن نسخه اندروید به صورت دستی

گام اول: گوشی اندروید خود را باز کنید و مطمئن شوید که به وای فای متصل هستید. گاهی اوقات به روز رسانی‌ها سنگین هستند و ممکن است مقدار زیادی از داده‌های شما را مصرف کنند، بنابراین استفاده از Wi-Fi توصیه می‌شود.
گام دوم: به قسمت «Setting» خود بروید و روی آن کلیک کنید. در منوی «Setting»، به پایین بروید تا گزینه «About phone» را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.

آپدیت دستی اندروید

گام سوم: روی گزینه « System Update» بروید سپس «Check for Updates» را انتخاب کنید و در آخر روی گزینه «Update to Download and Install the Latest Version Android » کلیک کنید.

نحوه آپدیت کردن نسخه اندروید به صورت اتوماتیک

اندروید معمولاً به‌روزرسانی‌ها را به‌طور خودکار به دستگاه شما ارسال می‌کند. با این حال، گاهی اوقات ممکن است این به‌روزرسانی‌ها را دریافت نکنید، زیرا باید تنظیماتی را فعال کنید. این مراحل به شما نشان می‌دهد که چگونه به روز رسانی خودکار را فعال کنید:

گام اول: دستگاه اندروید خود را باز کنید و به «تنظیمات» بروید.
گام دوم: منوی «تنظیمات» را به پایین اسکرول کنید تا «به‌روزرسانی نرم ‌افزار» را پیدا کنید.
گام سوم: در اینجا، گزینه ای برای «دانلود خودکار از طریقWi-Fi » را مشاهده خواهید کرد. اسلایدر را به سمت راست بکشید تا فعال شود و به رنگ سبز در آید.
گام چهارم: منو را ببندید. دستگاه Android شما اکنون به طور خودکار به‌روزرسانی می‌شود، مشروط بر اینکه در محدوده Wi-Fi باشید.

نکات مهم قبل از آپدیت کردن نسخه اندروید

اگر تصمیم دارید سیستم عامل خود را به صورت دستی به روز کنید، در اینجا چند نکته وجود دارد که قبل از ارتقا نسخه اندروید باید در نظر داشته باشید:

از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید

 باید به طور مرتب از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. قبل از ارتقاء سیستم عامل همیشه به فکر تهیه نسخه پشتیبان باشید. شما هرگز نمی‌دانید چه اتفاقی ممکن است بیفتد پس بهتر است اطلاعات مهمی که در گوشی خود درید را به خطر نیندازید. برنامه‌های پشتیبان گیری زیادی در دسترس هستند که می‌توانید یکی از آن‌ها را دانلود کرده و استفاده کنید.

فضای کافی اختصاص دهید

هنگامی که می‌خ.اهید گوشی خود را به روز رسانی کنید فضای لازم برای ارتقا نسخه اندروید را با جزئیات مشخص می‌کند. مطمئن شوید فضای کافی دارید یا برخی از موارد را از دستگاه خارج کنید تا به اندازه کافی فضا برای به‌روزرسانی آزاد شود.

به روز رسانی سیستم عامل

اگر یک اعلان از طریق OTA  دریافت کرده‌اید، می‌توانید به سادگی آن را باز کنید و روی دکمه به روز رسانی ضربه بزنید. همچنین می‌توانید برای شروع ارتقا، به بررسی به ‌روز رسانی‌ ها در تنظیمات بروید.

چرا نمی توانم نسخه اندروید خود را به روز کنم؟

دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است دستگاه اندرویدی شما به روز نشود. از جمله این دلایل می‌توان به کم بودن باتری، کمبود فضای ذخیره‌سازی کافی یا مواردی که به راحتی قابل تعمیر نیستند مانند قدیمی بودن گوشی اشاره کرد. ابتدا سعی کنید تلفن خود را شارژ کنید و با حذف برنامه‌هایی که استفاده نمی‌کنید یا انتقال عکس‌ها و فیلم‌ها به رایانه شخصی، فضای ذخیره سازی را آزاد کنید. اگر این روش برای شما کار نکرد، در گوگل جستجو کنید تا ببینید چه نسخه‌هایی از سیستم عامل اندروید با دستگاه خاص شما سازگار است. اگر دستگاه شما با آخرین نسخه سازگار نیست، به روز رسانی یک گوشی قدیمی با سیستم عامل اندروید جدیدتر را امتحان کنید.

نحوه آپدیت کردن اندروید گوشی های قدیمی

گام اول: تلفن همراه خود را روت کنید، برای روت کردن می‌‌توانید از نرم افزارهای مختلف روت استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم Kingo Root را امتحان کنید. این نرم افزار شما را در مراحل لازم برای دستگاه اندرویدی خاص خود راهنمایی می‌کند.

روت کردن گوشی اندرویدی

گام دوم: باید یک ابزار بازیابی سفارشی روی گوشی خود نصب کنید. TWRP ابزاری عالی برای استفاده است و مراحل دقیقی را که باید برای دستگاه خاص خود دنبال کنید در اختیار شما قرار می‌دهد.
گام سوم: در مرحله بعد، آخرین نسخه Lineage OS را برای گوشی خود دانلود و نصب کنید.

نصب lineage os

گام چهارم: همچنین باید Gapps، برنامه‌های Google را برای تلفنی که شامل Maps، Play Store و Search می‌شود، نصب کنید. برای یافتن نسخه صحیح Open Gapps برای دستگاه خود، ابتدا باید مشخص کنید که دستگاه شما و نسخه جدید اندروید از چه معماری استفاده می‌کند و سپس یک نوع آن را انتخاب کنید. برای پی بردن به معماری دستگاه، اپلیکیشنی مانند برنامه CPU-Z را دانلود کنید. پس از نصب، تب "SOC" را باز کنید و به "Architecture Value" نگاه کنید. این گزینه معماری دستگاه را به شما نشان می‌دهد. اگر مطمئن نیستید، در گوگل جستجو کنید تا بفهمید گوشی شما از چه معماری استفاده می‌کند. نسخه اندرویدی که در نهایت با آن مواجه می‌شوید به نسخه سیستم عامل Lineage که دانلود کرده‌اید بستگی دارد.
گام پنجم: نوع Open Gapps خود را انتخاب کنید. گزینه های مختلفی برای انتخاب وجود دارد و هر کدام خدمات متفاوتی را ارائه می‌دهند. در مورد اینکه کدام یک را انتخاب می‌کنید زیاد نگران نباشید، زیرا می توانید بعدا آن‌ها را تغییر دهید.
گام ششم: نسخه Open Gapps را که انتخاب کرده‌اید دانلود کنید.
گام هفتم: بعد از طی کردن این مراحل باید دستگاه خود را فلش کنید.

ارتقا اندروید سامسونگ

برای دریافت آخرین نسخه اندروید سامسونگ یا بروز رسانی گوشی سامسونگ باید 3 گام زیر را طی کنید.
گام اول: دستگاه خود را باز کنید و به «تنظیمات» بروید.

تنظیمات در گوشی سامسونگ

گام دوم: به پایین منوی «تنظیمات» بروید تا «به‌روزرسانی نرم‌افزار» را پیدا کنید. روی آن کلیک کنید.

به روزرسانی نرم افزار در سامسونگ

گام سوم: "دانلود و نصب" را انتخاب کنید. تلفن شما بررسی می‌کند تا ببیند آیا به‌روزرسانی‌هایی موجود است یا خیر. اگر وجود دارد، به‌روزرسانی را برای شروع اجرا انتخاب کنید. اما، اگر هیچ به روز رسانی وجود نداشته باشد، به شما می‌گوید: "نرم افزار شما به روز است."

دانلود آپدیت ها در گوشی سامسونگ

نحوه به روز رسانی سیستم عامل اندروید در تبلت

به روز رسانی تبلت اندرویدی نسبتاً ساده است. این کار را برای Android Pie (9.0)، اندروید 10 و 11 انجام می‌دهید:

گام اول: مطمئن شوید که دستگاهتان به Wi-Fi متصل است تا از مصرف زیاد داده‌هایتان جلوگیری کنید.
گام دوم: با پایین کشیدن نوار اعلان‌ها یا نگاه کردن به صفحه اصلی خود، به نماد «تنظیمات» بروید.
گام سوم: در منوی «تنظیمات»، به پایین بروید تا «به‌روزرسانی نرم‌افزار» را ببینید و روی آن کلیک کنید.
گام چهارم: "دانلود و نصب" را انتخاب کنید. سپس تبلت شما بررسی می‌کند که آیا به‌روزرسانی‌ها در دسترس هستند یا خیر. در غیر این صورت به شما اطلاع می‌دهد که سیستم شما به روز است. اگر به روز رسانی در دسترس است، می‌توانید روی آن کلیک کنید تا اجرای نرم افزار شروع شود.

برای به روز رسانی اندروید نوقا (7.0) و اوریو (8.0) از این روش استفاده کنید:

1. تبلت خود را باز کنید و به Wi-Fi متصل شوید. سپس به «تنظیمات» بروید.
2. از منوی «تنظیمات»، «به‌روزرسانی نرم‌افزار» را انتخاب کنید.
3. «دانلود دستی به‌روزرسانی‌ها» را انتخاب کنید. پس از دانلود می‌توانید به روز رسانی را اجرا کنید.

آپدیت اندروید در تبلت

سخن آخر

به روز رسانی سیستم عامل در دستگاه اندرویدی شما می‌تواند چالش برانگیز باشد اما اگر مراحل ذکر شده در این راهنما را دنبال کنید آپدیت کردن گوشی نباید کار پیچیده‌ای باشد. به زودی آخرین سیستم عامل را در دستگاه اندروید خود خواهید داشت و خواهید دانست که چگونه به روز رسانی را برای نسخه‌های بعدی انجام دهید. امیدواریم این مقاله از کالاتیک برای شما مفید باشد. اگر سوالی درباره ارتقا نسخه اندروید در گوشی یا تبلت دارید می‌توانید در بخش نظرات آن را بنویسید تا پاسخ آن را دریافت نمایید.

پرسش‌های متداول

آیا نسخه اندروید ارزش ارتقا دارد؟

بله آپدیت نسخه اندروید ارزشمند است. تغییرات UI در این آپدیت‌ها می‌تواند مهم باشد. هیچ چیز بیشتر از یک رابط کاربری قدیمی در یک گوشی ناراحت‌کننده نیست. هنگامی که رابط کاربری و پوسته نرم افزار به روز می شود، احساس می‌شود که از یک گوشی جدید استفاده می‌کنید.

آخرین نسخه اندروید چیست؟

آخرین نسخه سیستم عامل اندروید 12 است که در اکتبر 2021 منتشر شد. همچنین اندروید 13 نیز بر روی گوشی‌های پیکسل عرضه شده است.

اگر اندروید خود را به روز نکنید چه اتفاقی می افتد؟

دلیل آن این است که وقتی یک سیستم عامل جدید منتشر می شود، برنامه های تلفن همراه باید فوراً با استانداردهای فنی جدید سازگار شوند. اگر آن را ارتقا ندهید، در نهایت، تلفن شما نمی‌تواند نسخه‌های جدید را در خود جای دهد - این بدان معناست که شما آدمی هستید که نمی‌توانید به شکلک‌های جدید جالبی که دیگران استفاده می‌کنند دسترسی داشته باشید.

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

نظرات (5)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.
محمد | میهمان
20 آبان 1402

عالی

محمد | میهمان
20 آبان 1402

منن تمام مراحل رو دنبال کردم فایده ندارد

محمود | میهمان
20 آبان 1402

آیا تبلت سامسونگ اندروید چهار رو میشه ارتقاء داد؟

مصطفی | میهمان
20 آبان 1402

میشه اندروید تبلتم روارتقاع بدم.4.4.2 هستش

محمود | میهمان
20 آبان 1402

سلام تبلت سامسونگ قدیمی دارم اندروید 4.4.2 آیا امکان داره اندرویدش رو ارتقا بدم؟

نیما محسنی نصب | میهمان
20 آبان 1402

آپدیت اندروید گوشی مشکلی در باتری گوشی به وجود نمیاره؟

حسین علی | میهمان
20 آبان 1402

نه مشکلی نداره