نگاهی به اینترنت پر سرعت ADSL مخابرات


کالاتیک
نظرات 1
content-main-img

شرکت مخابرات به عنوان اولین اپراتور مخابرات در ایران شناخته می‌شود که دو نوع اینترنت پرسرعت ADSL و VDSL را به کاربران ارائه می‌دهد. نوع خدمات‌رسانی شرکت مخابرات ایران سبب شده است با وجود شرکت‌های مختلف ارائه‌دهنده اینترنت، همچنان محبوبیت خود را حفظ کند. در این مطلب علاوه بر بررسی انواع اینترنت پرسرعتی که این شرکت ارائه می‌دهد، تعرفه‌ها و بسته‌های اینترنت ADSL مخابرات را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد. تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

اینترنت ADSL مخابرات

بیایید کمی به بررسی کلمه ADSL بپردازیم. خط مشترک دیجیتال متقارن یا همان ADSL کوتاه شده عبارت Asymmetric digital subscriber line است. اینترنت ADSL سرعت آپلود و دانلود یکسانی به شما نمی‌دهد و معمولا سرعت دانلود بسیار بالاتر از آپلود است؛ به همین منظور خط مشترک دیجیتال متقارن نام‌گذاری شده است.  این تکنولوژی کمک می‌کند بدون هیچگونه تجهیزات خاصی با استفاده از خط تلفن ثابت و مودم به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشید. اگر به دنبال اینترنتی پرسرعت با تعرفه‌های مناسب و کم‌هزینه هستید اینترنت ADSL مخابرات یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست. اینترنت مخابرات ADSL به تمام نقاط کشور خدمات رسانی می‌کند و در برخی مناطق سرعتی بسیار بالاتر از شرکت‌های خصوصی ارائه می‌دهد.

اینترنت خانگی

DSL چیست؟

DSL به زبان ساده درواقع بستری فراهم می‌کند که شما بتوانید با خط تلفن خود از اینترنت خانگی بهره‌مند شوید. به عبارتی با اتکا به این فناوری است که اینترنت خانگی در اختیار مشترکین قرار می‌گیرد.

انواع اینترنت پر سرعت ADSL مخابرات

در حال حاضر اینترنت خانگی مخابرات در سه نوع ADSL (خط اشتراک دیجیتال نامتقارن)، VDSL (خط اشتراک دیجیتال با نرخ بیت بسیار بالا) و UFB (فیبر نوری) در اختیار مشترکین قرار می‌گیرد که رایج‌ترین آن‌ها ADSL است. حال می‌خواهیم ببینیم تفاوت این سه با یکدیگر چیست! همانطور که پیش از این اشاره کردیم، اینترنت ADSL از سرعت دانلود و آپلود متفاوتی برخوردار است در حالی که در VDSL این دو تقریبا یکسان هستند. از طرفی سرعتی که اینترنت VDSL به شما ارائه می‌دهد چندین برابر بیشتر از سرعت ارائه‌شده توسط ADSL است و برای افرادی که از سرعت دریافتی توسط ای دی اس ال راضی نیستند می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

فیبر نوری کاملا با این دو متفاوت است؛ زیرا برای راه‌اندازی اینترنت‌های ADSL و VDSL از سیم مسی استفاده می‌شود و سرعتی که از این دو دریافت می‌کنید به فاصله‌تان از مرکز مخابراتی وابسته است؛ اما فیبر نوری جهت ارائه اینترنت به کاربران از کابل‌های فیبر نوری بهره می‌گیرد و سرعتی بسیار بالاتر از این دو در اختیارتان می‌گذارد.

کدهای دستوری اینترنت مخابرات

برای اطلاع از حجم اینترنت باقی مانده مخابرات روش‌های مختلفی وجود دارد. شما می‌توانید برای اطلاع از جزییات ترافیک خود به سایت مخابرات مراجعه کرده و با ورود به پنل کاربری به اطلاعات موردنظر دسترسی پیدا کنید. اما راه سریع‌تری نیز وجود دارد که تنها با وارد کردن کد دستوری از طریق موبایل می‌توانید حجم باقیمانده و مدت زمان استفاده از آن را دریافت کنید.  ابتدا کد دستوری #2*3*2020* را شماره گیری کرده و پس از آن شماره ثابت خود را وارد کنید. پس از چند دقیقه اطلاعات مورنظر برایتان پیامک می‌شود.

اینترنت مخابرات

تعرفه های اینترنت ADSL مخابرات

شرکت مخابرات ایران بسته‌هایی با بودجه‌های مختلف برای کاربران تدارک دیده است. در بخش زیر می‌توانید تمام تعرفه های این شرکت را مشاهده کنید. لازم به ذکر است برای خرید اینترنت از شرکت مخابرات باید ابتدا نسبت به رانژه خط خود اقدام کنید سپس با هماهنگی این شرکت خرید اینترنت را نهایی کنید.

حجم بین الملل حجم معادل داخلی سرعت سرویس قابل خرید قیمت سرویس پایه
ماهانه 50 گیگابایت ماهانه 100 گیگابایت 8 مگابیت یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه، یکساله ماهانه 42000 تومان
ماهانه 35 گیگابایت ماهانه 70 گیگابایت 16 مگابیت یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه، یکساله ماهانه 43500 تومان

ماهانه 80 گیگابایت

ماهانه 160 گیگابایت

16 مگابیت

یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه، یکساله

ماهانه 60000 تومان

ماهانه 120 گیگابایت ماهانه 240 گیگابایت 16 مگابیت یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه، یکساله ماهانه 75000 تومان
ماهانه 185 گیگابایت ماهانه 370 گیگابایت 4 مگابیت یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه، یکساله ماهانه 152000 تومان
ماهانه 345 گیگابایت ماهانه 690 گیگابایت 8 مگابیت یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه، یکساله ماهانه 222000 تومان
ماهانه 420 گیگابایت ماهانه 840 گیگابایت 16 مگابیت یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه، یکساله ماهانه 240000 تومان


مخابرات چه مزایایی نسبت به سایر اپراتورها دارد؟

علاوه بر امکاناتی که پیش از این توضیح دادیم، شرکت مخابرات مزایای دیگری نیز دارد که یکی از آن‌ها ویژگی پس پرداخت است. تعرفه‌هایی که در بخش قبل مشاهده کردید همگی پس از پرداخت هزینه برای شما فعال می‌شوند؛ اما هزینه تعرفه‌های پس پرداخت روی قبض تلفن ثابت شما اعمال می‌شوند و نیازی به پرداخت اولیه نیست. این نوع تعرفه برای افرادی که می‌خواهند هزینه سرویس را انتهای ماه پرداخت کنند بسیار مناسب است. در اینجا بخشی از تعرفه‌های پس پرداخت را آورده‌ایم و برای مشاهده همه این طرح‌های اینترنتی می‌توانید به سایت مخابرات مراجعه کنید.

حجم سرویس سرعت سرویس قابل خرید قیمت سرویس
80 گیگابایت 16 مگابیت در ثانیه 12 ماهه 600000 تومان
50 گیگابایت 8 مگابیت در ثانیه 12 ماهه 420000 تومان
40 گیگابایت 8 مگابیت در ثانیه 12 ماهه 320000 تومان
35 گیگابایت 8 مگابیت در ثانیه 12 ماهه 435000 تومان
22 گیگابایت 8 مگابیت در ثانیه 12 ماهه 350000 تومان
18 گیگابایت 8 مگابیت در ثانیه 12 ماهه 280000 تومان
15 گیگابایت 8 مگابیت در ثانیه 12 ماهه 250000 تومان
12 گیگابایت 8 مگابیت در ثانیه 12 ماهه 220000 تومان


سخن آخر

در این مطلب با نگاهی به انواع اینترنت خانگی مخابرات، اعم از ADSL، اینترنت VDSL و فیبر نوری تلاش کردیم به صورت مختصر در رابطه با هریک توضیحاتی ارائه کنیم تا بتوانید با اطلاعات کامل‌تری نسبت به خرید اینترنت مخابرات اقدام کنید. در صورتی که تجربه استفاده از این نوع اینترنت خانگی را داشته‌اید، نظرات خود را در بخش کامنت با ما در میان بگذارید.

پرسش‌های متدوال

برای ثبت نام اینترنت ADSL مخابرات باید به چه سامانه‌ای مراجعه کرد؟

در صورتی که قصد خرید اینترنت مخابرات را دارید می‌توانید با مراجعه به سایت tci.ir از شرایط ثبت‌نام باخبر شوید.

برای ثبت‌نام در سامانه اینترنت مخابرات چه اطلاعاتی نیاز است؟

برای ثبت نام در سامانه مخابرات مهم‌ترین مدرکی که نیاز خواهید داشت کارت ملی است.

از چند طریق می‌توان هزینه تعرفه مخابرات را پرداخت کرد؟

هزینه را می‌توانید به صورت پیش پرداخت یا پس پرداخت استفاده کنید. در این روش هزینه روی قبض تلفن شما صادر می‌شود.

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

نظرات (1)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.
اسماعیل | میهمان
20 آبان 1402

عالی