هر آنچه باید در مورد دیسکورد بدانید


کالاتیک
نظرات 0
content-main-img

دیسکورد (Discord) که در سال 2015 راه‌اندازی شد، پلتفرمی برای افرادی با علایق مشابه برای اشتراک‌گذاری و برقراری ارتباط است. در اصل Discord یک اسکایپ برای علاقه‌مندان به بازی است، این سرویس برای کمک به بازیکنان در برقراری ارتباط و هماهنگی از طریق سرورهای خصوصی طراحی شده و به شما امکان می‌دهد با افراد دیگر از طریق چت یا تماس صوتی و تصویری ارتباط برقرار کنید. برنامه Discord از طریق نسخه دسکتاپ و موبایل برای کاربران اندروید و iOS در دسترس است. محبوبیت این اپلیکیشن طی سال‌های اخیر چند برابر شده  و اکنون اعضای این برنامه به بیش از 250 میلیون کاربر ثبت‌شده رسیده است. تا انتهای مقاله هر آنچه باید در مورد دیسکورد بدانید با کالاتیک همراه شوید.

دیسکورد چیست؟

دیسکورد برای کامپیوتر و موبایل

Discord برای اولین‌بار در سال 2015 به‌عنوان برنامه‌ای برای افراد درجهت برقراری ارتباط آسان در حین انجام بازی‌های رایانه‌ای راه‌اندازی شد. این سرویس به کاربران امکان می‌دهد سرورهایی ایجاد کنند که از کانال‌های متنی و صوتی مختلفی تشکیل می‌شود. یک سرور معمولی ممکن است اتاق‌های چت اختصاصی برای موضوعات خاص و همچنین کانال‌های صوتی برای بازی‌ها یا فعالیت‌های خاص داشته باشد. چت صوتی باکیفیت بالا و با تأخیر کم این سرویس را به ابزاری محبوب برای پخش‌کننده‌ها و پادکست‌های Twitch تبدیل می‌کند. تقریبا می‌توانید از Discord در هر دستگاهی که دارید استفاده کنید برنامه‌های اختصاصی دسکتاپ Discord برای Windows و Mac و همچنین برنامه‌های iOS و Android برای چت و تماس در حال حاضر وجود دارد. می‌توانید برنامه Discord خود را به تعدادی از سرویس‌های محبوب از جمله Twitch و Spotify متصل کنید؛ بنابراین دوستانتان به‌راحتی می‌توانند آنچه را که انجام می‌دهید ببینند.

این برنامه به شما کمک می‌کند افراد دیگر را پیدا کنید و به لیست دوستانتان اضافه کنید. بسیاری از مردم از Discord نه‌تنها برای صحبت با یکدیگر در حین بازی، بلکه به‌عنوان یک ابزار سازمانی و اجتماعی استفاده می‌کنند. به لطف این وسعت عملکرد، کاربران Discord را به‌عنوان یک پلتفرم اجتماعی نیمه عمومی می‌شناسند. افراد برای ارتباط با بقیه می‌توانند سرور ایجاد کنند یا به سرورهای دیگران ملحق شوند و از طریق چت یا صوت با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. درحالی‌که بیشتر سرورها مربوط به بازی هستند، می‌توانید سرورهای عمومی Discord را نیز بیابید که بر موضوعات مختلفی تمرکز دارند از جمله مواردی مانند انیمه، ارز دیجیتال یا فقط دوست‌یابی و معاشرت. استفاده از این برنامه رایگان است و نیازی نیست برای استفاده از امکانات اصلی آن هزینه‌ای بپردازید. برخی قسمت‌های این برنامه دارای پرداخت درون برنامه‌ای است که در صورت تمایل می‌توانید به‌صورت ماهانه 9.99 دلار و سالانه 99.9 دلار خریداری کنید.

تفاوت دیسکورد با بقیه برنامه‌های مشابه چیست؟

اگرچه تعداد زیادی برنامه ارتباطی رایگان آنلاین وجود دارد، امکانات مختلف دیسکورد آن را از بقیه متمایز می‌کند. این اپلیکیشن امکانات برنامه‌های محبوبی همچون Skype و Slack را با یک کاربری ساده ارائه می‌دهد. امکانات مختلف این برنامه باعث شده است که گروه‌های بزرگی از کاربران Discord را به‌عنوان مکانی برای ملاقات و گپ زدن با افرادی که علایق مشابهی دارند بشناسند. بخش اتاق چت برنامه که در آن کاربران می‌توانند به سرورهای عمومی یا خصوصی بپیوندند، قسمت موردعلاقه کاربران است. در حالت کلی برای استفاده از دیسکورد و امکانات آن حتماً نیازی نیست که گیمر باشید. هنگامی که برای خودتان سروری می‌سازید، می‌توانید برای اعضا تعیین نقش کنید و مدیریت بخش‌هایی از سرور را به آن‌ها بسپارید.

سرور دیسکورد چیست؟

سرورهای بازی دیسکورد

اگر به دنبال ایجاد فضایی برای برقراری ارتباط با دوستان، هم‌کلاسی‌ها یا همکاران خود هستید، راه‌اندازی سرور Discord تنها چند ثانیه طول می‌کشد. فقط روی نماد + در سمت چپ پایین برنامه کلیک کرده و دستورات ظاهر شده را دنبال کنید. در ابتدا باید مشخص کنید که سروری که قصد ساخت آن را دارید در کدام یک از دسته‌بندی‌های Gaming، Study Group و Artists & Creators قرار دارد.

با ساختن سرور در دیسکورد این امکان فراهم می‌شود تا بتوانید لینک را در اختیار سایر کاربران قرار داده و با یکدیگر تعامل داشته باشید. برای هر سرور می‌توانید یک کانال جداگانه تعیین کنید. کانال‌ها به دو بخش صوتی و متنی تقسیم می‌شوند تا دسترسی به آن‌ها راحت باشد و همچنین می‌توانید برخی کانال‌ها را خصوصی کنید تا فقط افرادی که دسترسی‌های لازم را دارند اجازه ورود داشته باشند.

هیچ محدودیتی در تعداد سرورهایی که می‌توانید در آن عضو شوید وجود ندارد و می‌توانید به‌راحتی از سروری به سرور دیگر به‌دلخواه جابه‌جا شوید؛ لیست سرورهایی که در آن عضو شده‌اید همیشه در سمت چپ برنامه نمایش داده می‌شود و انتخاب مقصد شما تنها با کلیک کردن روی یکی یا دیگری انجام می‌شود. برای عضو شدن در یک سرور حتماً باید لینک ملحق شدن به آن سرور را داشته باشید اما بعضی سرورهای عمومی نیز وجود دارند که تنها با سرچ نامشان می‌توانید جوین شوید. برای ساختن سرور شخصی خودتان کافی است وارد برنامه شده و روی علامت + بزنید. سپس باید نام و عکسی برای سرورتان انتخاب کنید و پس از آن سرور ساخته شده و می‌توانید تنظیمات آن را شخصی‌سازی کنید، کانال‌های مختلف بسازید و برای افراد تعیین نقش و دسترسی کنید.

موارد استفاده از دیسکورد

گیم و بازی

Discord به شما امکان می‌دهد صفحه‌نمایش خود را با هرکسی در کانال صوتی به اشتراک بگذارید که کاربردهای مفید مختلفی از همکاری در پروژه‌های بصری تا اجرای جلسات تیم دارد. به‌اشتراک‌گذاری صفحه‌نمایش خود در Discord به‌سادگی کلیک کردن روی نماد «صفحه نمایش» در پایین سمت چپ برنامه، زمانی که در یک کانال صوتی هستید، است. اگر Discord تشخیص دهد که در حال انجام یک بازی هستید، یک گزینه اضافی برای پخش مستقیم آن عنوان در کانال خود خواهید دید که به شما کنترل دقیقتری بر مواردی مانند وضوح و نرخ فریم می‌دهد. می‌توانید برای حداکثر 50 نفر در Discord استریم کنید، بنابراین حتی گروه‌های بزرگ نیز می‌توانند سرگرم شوند.

گوش‌دادن گروهی به موسیقی

دیسکورد گوش‌دادن به آهنگ‌های Spotify را با دوستان خود آسان می‌کند. اگر مشاهده کردید که هرکسی در سرور شما در حال گوش‌دادن به موسیقی در Spotify است، می‌توانید با کلیک روی نام کاربری آن و انتخاب گزینه Listen Along هم‌زمان با آن‌ها به موزیک گوش دهید.

تماس تصویری

Discord در حال حاضر از چت تصویری برای حداکثر 25 شرکت‌کننده پشتیبانی می‌کند و اگرچه به‌اندازه زوم یا Google Meet قوی نیست اما برای جلسات کاری کوچک، کلاس‌های یوگا و غیره برنامه‌ای کاربردی است.

ربات‌های کاربردی دیسکورد

ربات های کاربردی و مفید برنامه دیسکورد

دیسکورد ویژگی‌های بسیاری دارد اما وقتی شروع به‌ اضافه کردن ربات‌ها می‌کنید، واقعاً کاربردی و جذاب‌تر می‌شود. این ربات‌ها می‌توانند ویژگی‌های بسیاری را به سرور شما اضافه کنند، از هشدارهای خودکار و درخواست‌های موسیقی گرفته تا بازی‌های مبتنی بر متن که می‌توانید در اتاق چت خود بازی کنید. ما چند ربات مفید و سرگرم‌کننده را برایتان مشخص کرده‌ایم.

1) ربات MEE6: یکی از محبوب‌ترین ربات‌های دیسکورد موجود در جهان MEE6 است. ابزاری همه‌کاره که می‌تواند به طور خودکار اتاق‌های گفتگو شما را مدیریت کند. هشدارهایی را از صفحات توییتر، یوتیوب و ردیت مورد علاقه‌تان برای شما ارسال کرده و همچنین می‌تواند چت‌های صوتی را ضبط کند.

2) ربات Groovy: این ربات به همه افراد سرور شما اجازه می‌دهد تا موزیک‌های در حال پخش در کانالتان را مدیریت کنید. با استفاده از این ربات می‌توانید آهنگ‌ها را به جلو یا عقب برده یا حتی متوقفشان کنید.

3) ربات Sipmle Poll :Simple Poll یکی از محبوب‌ترین ربات‌های نظرسنجی Discord است که به شما امکان می‌دهد انواع نظرسنجی‌ها را با چند خط متن ایجاد کنید.

سخن آخر

در مقاله فوق سعی کردیم درباره برنامه دیسکورد که امروزه بین کاربران محبوبیت زیادی پیدا کرده است کمی صحبت کنیم. اپلیکیشن دیسکورد برنامه‌ای برای ارتباط صوتی، تصویری و متنی با سایر کاربرانی است که با شما علایق مشترک دارند.

پرسش‌های متداول

دیسکورد چیست؟

دیسکورد برنامه‌ای رایگان است که بیشتر توجه گیمرها را به خود جلب کرده و این امکان را به کاربران می‌دهد تا به‌صورت آنلاین با یکدیگر ارتباط صوتی، تصویری و متنی داشته باشند.

دیسکورد برای چه پلتفرم‌هایی منتشر شده است؟

برنامه دیسکورد برای ویندوز، اندروید و iOS در دسترس است.

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

نظرات (0)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.