راهنمای خرید تلویزیون مناسب گیمینگ


کالاتیک
نظرات 0
content-main-img

تلویزیون‌های مناسب گیمینگ بیشترین بهره را از کنسول بازی می‌برند و باعث می‌شوند تا تجربه بازی شما کاملا تغییر کند. این دستگاه‌ها ممکن است اشکال و اندازه‌های مختلفی داشته باشند؛ اما وجود ویژگی‌ها، اندازه‌ها و قیمت‌های مختلف سبب می‌شود تا یافتن مناسب‌ترین گزینه کار دشواری باشد. به همین دلیل، در این مطلب راهنمای خرید تلویزیون مناسب گیمینگ را برای شما آماده کرده‌ایم و بهترین‌های بازار را معرفی می‌کنیم تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

تلویزیون‌های مناسب گیمینگ بهترین پنل‌های موجود در بازار را دارند و همه آن‌ها رزولوشن 4K دارند و با پنل‌های OLED و QLED، به راحتی قدرت PS5 یا ایکس باکس سری X را نشان می‌دهند. در ادامه با کالاتیک همراه باشید.

فهرست بهترین تلویزیون مناسب گیمینگ

در ادامه می‌خواهیم به فهرستی از بهترین تلویزیون های مناسب گیمینگ بپردازیم که در بازار ایران نیز موجود هستند و می‌توانید آن‌ها را برای تجربه هرچه بهتر از بازی های ویدئویی خریداری کنید. این تلویزیون ها مناسب اجرای بازی های کنسول های نسل نهمی در بالاترین کیفیت هستند و همین امر نیز باعث می‌شود نسبت به تلویزیون‌های دیگر موجود در بازار کمی گران تر باشند. همچنین استفاده از بهترین هدست های گیمینگ در کنار تلویزیون می تواند لذت بازی را چند برابر کند.

تلویزیون سامسونگ TU7000 مدل 55 اینچ

تلویزیون سامسونگ TU7000 مدل 55 اینچ

اگر به دنبال یک تلویزیون گیمینگ با قیمت مناسب و مقرون‌به‌صرفه هستید، سامسونگ TU7000 می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. مدل 55 اینچی این تلویزیون از صفحه نمایش تخت VA LCD با رزولوشن 4K یا 2160 × 3840 پیکسل استفاده می‌کند و نور پس‌زمینه آن نیز Edge LED است.

این صفحه با نسبت تصویر 16:9 نرخ نوسازی 60 هرتز دارد اما با قابلیت Motion Rate 120 می‌تواند محتوای با نرخ فریم بالا را شبیه‌سازی کند تا تصاویر نرم‌تر شوند. همچنین می‌تواند محتوای HDR را هم نمایش دهد. از دیگر مشخصات این صفحه می‌توان به ارتقا دهنده رنگ PurColor و قابلیت Clean View برای حذف نویز از تصاویر دریافتی اشاره کرد.

در بخش صدا شاهد اسپیکر 2 کاناله متشکل از 2 بلندگوی 10 واتی هستیم که توان کلی 20 وات ارائه می‌دهد. البته این تلویزیون ساب ووفر ندارد که با توجه به برچسب قیمتی مقرون‌به‌صرفه می‌توان از این مورد چشم‌پوشی کرد. این سیستم از استاندارد دالبی پشتیبانی می‌کند و قابلیت‌هایی مانند پشتیبانی از هدست بلوتوثی و Multiroom Link برای کنترل و به‌اشتراک گذاری یک منبع موسیقی در چندین دستگاه صوتی نیز دارد.

رابط کاربری هوشمند سامسونگ TU7000 تایزن نسخه 5 است که فرمت‌های صوتی، تصویری و ویدیویی زیادی را پشتیبانی می‌کند. این رابط از دستیارهای هوشمند سامسونگ (Bixby)، گوگل اسیستنت آمازون الکسا پشتیبانی می‌کند و قابلیتی به نام Ambient mode دارد که تصویر پس‌زمینه را با فضای پشت تلویزیون یکپارچه می‌کند. همچنین سازگاری کاملی با اپلیکیشن SmartThings سامسونگ دارد.

این تلویزیون یک درگاه USB و دو درگاه HDMI دارد و علاوه بر رابط کامپوزیت (AV)، از وای‌فای و بلوتوث 4.2 برخوردار است. از دیگر درگاه‌های این تلویزیون می‌توان به درگاه شبکه، ورودی آنتن و خروجی صدای دیجیتال S/PDIF اشاره کرد.

در بخش سخت‌افزار سامسونگ از پردازنده Crystal Processor 4K استفاده کرده که گیرنده دیجیتال ATSC/ClearQAM و گیرنده آنالوگ نیز دارد. از دیگر امکانات این تلویزیون می‌توان له حسگر نور محیط، DLNA و قابلیت کست و اشتراک بی‌سیم محتوا اشاره کرد. همچنین می‌توان این تلویزیون را به دیوار نیز وصل کرد.

تلویزیون سامسونگ QN90A مدل 75 اینچ

تلویزیون سامسونگ QN90A مدل 75 اینچ

اگر به دنبال بهترین یکی از بهترین تلویزیون‌های سامسونگ برای بازی هستید، پیشنهاد می‌کنیم نگاهی به QN90A مدل 75 اینچ بیندازید. این تلویزیون 75 اینچی صفحه‌ای از نوع Neo QLED با پنل VA دارد و نور پس‌زمینه آن Direct Full Array Mini LED است که حداکثر روشنایی 1862 نیت و عمق رنگ 10 بیتی ارائه می‌دهد.

کیفیت تصویر QN90A مدل 75 اینچ 4K یا 2160 × 3840 پیکسل با نرخ بازسازی 120 هرتز است و می‌تواند محتوای HDR را با فناوری‌های HLG و +HDR10 پلاس نمایش دهد. این تلویزیون می‌تواند با پشتیبانی رزولوشن 4K و 120 فریم بر ثانیه، به گزینه‌ای مناسب برای کنسول‌های بازی نسل نهم تبدیل شود. از دیگر قابلیت‌های صفحه نمایش این تلویزیون می‌توان به تکنولوژی Ultimate UHD Dimming برای کنترل نور پس زمینه صفحه نمایش و ایجاد کنتراست تصویر، تکنولوژی Local Dimming از نوع Quantum Matrix Technology برای کنترل نور پس زمینه صفحه نمایش و ایجاد کنتراست تصویر و قابلیت Natural Mode برای تنظیم خودکار میزان روشنایی صفحه نمایش و تصویر با توجه به شرایط نوری محیط اشاره کرد.

تلویزیون سامسونگ QN90A مدل 75 اینچ از سیستم اسپیکر 4.2.2 کاناله استفاده می‌کند که علاوه بر تکنولوژی‌های صوتی Dolby Digital Plus و Object Tracking Sound Plus، صدای دیالوگ‌ها را تقویت می‌کند و صدایی فراگیر و سه بعدی ارائه می‌دهد. این تلویزیون تمام این کارها را به وسیله پردازشگر صدای Neo Quantum Processor 4K انجام می‌دهد.

این تلویزیون از سیستم عامل تایزن نسخه 6 بهره می‌برد که کمی نسبت به Android TV قابلیت‌های کمتری دارد؛ اما می‌تواند به خوبی نیازهای کاربر را برآورده کند. از جمله این قابلیت‌ها می‌توان به قابلیت 360 Video Player برای پخش ویدئوهای 360 درجه، Time Shift برای متوقف کردن و مشاهده دوباره برنامه پخش زنده، Super Ultra Wide Game View برای نمایش زاویه دید گسترده در بازی‌ها، Tap View برای به اشتراک گذاری راحت و سریع محتوا و Mirror Screen از موبایل سامسونگ گلکسی به تلویزیون با نزدیک کردن موبایل به تلویزیون و غیره اشاره کرد.

تلویزیون سامسونگ QN90A مدل 75 اینچ دو پورت USB 2.0 و 4 پورت HDMI (سه عدد HDMI 2.0 و یک عدد HDMI 2.1) دارد. علاوه بر این موارد، در بخش اتصالات و ارتباط شاهد پورت خروجی صوتی دیجیتال اپتیکال، ورودی آنتن و بلوتوث 5.2 هستیم.

تلویزیون ال جی اولد C1 مدل 77 اینچ

تلویزیون ال جی اولد C1 مدل 77 اینچ

ال جی اولد C1 را می‌توان یکی از بهترین‌ها در فهرست راهنمای خرید تلویزیون مناسب گیمینگ دانست. این تلویزیون 77 اینچی لبا پنل اولد دارای پنل تخت است و از رزولوشن 4K-UHD یا 2160 × 3840 پیکسل بهره می‌برد. این صفحه می‌تواند محتوای HDR را با فناوری‌های HLG، دالبی ویژن، HDR10 Pro و دالبی ویژن IQ نمایش دهد.

این صفحه نرخ بازسازی 120 هرتز و زمان پاسخگویی 1 میلی ثانیه دارد. همین امر سبب می‌شود تا تلویزیون مناسبی برای بازی باشد و بتواند پاسخگوی نیازهای گیمرها باشد. از دیگر مشخصات صفحه این تلویزیون ال جی می‌توان انتخاب خودکار بین حالت SDR و HDR، تنظیم هوشمند روشنایی و کیفیت نمایش تصویر، حالت‌های پیش‌فرض سینما، بازی، رویداد ورزشی و غیره، قابلیت Pixel Level Dimming، ارتقا دهنده رنگ، کاهش دهنده نویز و غیره اشاره کرد.

در بخش صدا شاهد سیستم اسپیکر 2.2 کاناله متشکل از 2 بلندگوی 10 وات و 2 ساب ووفر 10 وات هستیم که توان کلی 40 واتی را رو به پایین ارائه می‌دهند. این سیستم علاوه بر پشتیبانی از دالبی اتموس و دالبی دیجیتال، از قابلیت‌هایی مانند پخش موسیقی از طریق بلوتوث و بی‌سیم (WISA)، صدای شفاف Clear Voice Pro، ارتقا دهنده صدا، صدای فراگیر (OLED Surround) و هوش مصنوعی تنظیم خودکار صدا اشاره کرد.

تلویزیون ال جی اولد C1 مدل 77 اینچ از رابط هوشمند webOS 6.0 ال جی استفاده می‌کند قابلیت‌هایی مانند LG Sound Sync برای اتصال راحت و بی‌سیم سینمای خانگی، ساندبار و غیره، کنترل جادویی، فروشگاه محتوای ال جی، قابلیت روشن کردن تلویزیون با گوشی از طریق WiFi و بلوتوث، جستجوی فایل از طریق شبکه، ماشین زمان، قابلیت ضبط برنامه تلویزیونی روی حافظه جانبی، امکان ایجاد محدودیت برای برخی شبکه‌ها و سایت‌ها، حالت صرفه‌جویی انرژی، پیشنهاد دهنده‌ی کانال، مجهز به هوش مصنوعی LG AI ThinQ و غیره در آن دیده می‌شود.

در بخش درگاه‌های ارتباطی شاهد 3 پورت USB و 4 درگاه HDMI 2.1 هستیم. علاوه رابط کامپوزیت، وای‌فای و بلوتوث 5، درگاه شبکه، ورودی آنتن، خروجی صدای دیجیتال S/PDIF و خروجی هدفون نیز در این تلویزیون دیده می‌شود.

این تلویزیون از نسل چهارم پردازنده α9 استفاده می‌کند که دو گیرنده دیجیتال DVB-S2 و DVB-T2 به گیرنده آنالوگ، حسگر نور محیط، DLNA و قابلیت کست و اشتراک بی‌سیم محتوا نیز در آن دیده می‌شود. در نهایت، این تلویزیون ال جی با پایه استاندارد VESA از نوع 200 × 300 میلی‌متر به دیوار متصل می‌شود.

تلویزیون ال جی اولد G1 مدل 65 اینچ

تلویزیون ال جی اولد G1 مدل 65 اینچ

اولد G1 یکی دیگر از محصولات ال جی در فهرست راهنمای خرید تلویزیون مناسب گیمینگ است که سال گذشته میلادی وارد بازار شد. صفحه نمایش این تلویزیون 65 اینچی از نوع اولد تخت با رزولوشن 4K-UHD یا 2160 × 3840 پیکسل است و پنل آن را خود ال جی می‌سازد. این تلویزیون محتوای HDR را با فناوری‌های HLG، دالبی ویژن، HDR10 Pro و دالبی ویژن IQ نمایش می‌دهد.

نرخ بازسازی تصویر 120 هرتز و زمان پاسخگویی 1 میلی ثانیه نیز مانند دیگر مدل‌های این فهرست، از مناسب بودن آن برای بازی حکایت دارد. از دیگر مشخصات صفحه نمایش اولد G1 می‌توان به فناوری ULTRA Luminance Pro برای بهبود کنتراست تصاویر، تنظیم هوشمند روشنایی و کیفیت نمایش تصاویر، حالت‌های پیش‌فرض سینما، بازی، رویداد ورزشی و غیره، قابلیت Pixel Level Dimming، ارتقا دهنده رنگ، کاهش دهنده نویز، حالت HGIG و تاخیر پایین خودکار (ALLM) و قابلیت نرخ نوسازی متغیر (VRR) اشاره کرد.

در بخش صدا شاهد سیستم اسپیکر 4.2 کاناله شامل 4 بلندگوی 10 و 2 ساب ووفر 10 وات هستیم که توان کلی 60 واتی ارائه می‌دهد. این سیستم علاوه برای پشتیبانی از استانداردها دالبی اتموس و دالبی دیجیتال، از قابلیت‌هایی ماند پخش موسیقی از طریق بلوتوث و بی‌سیم (WiSA)، صدای شفاف Clear Voice Pro، ارتقا دهنده صدا، صدای فراگیر (OLED Surround) و هوش مصنوعی تنظیم خودکار صدا نیز پشتیبانی می‌کند.

این تلویزیون مانند دیگر مدل‌های ال جی از رابط هوشمند webOS 6.0 که بر پایه اندروید توسعه پیدا کرده استفاده می‌کند و قابلیت‌هایی مانند قابلیت ضبط برنامه تلویزیونی روی حافظه جانبی، امکان ایجاد محدودیت برای برخی شبکه‌ها و سایت‌ها، حالت صرفه‌جویی انرژی، پیشنهاد دهنده کانال، مجهز به هوش مصنوعی LG AI ThinQ، تشخیص هوشمند دستور صوتی، سازگار با دستیارهای گوگل و آمازون الکسا و اپل Airplay 2 و غیره دارد.

در بخش درگاه‌های ارتباطی شاهد 3 درگاه USB و 4 درگاه USB 2.1 هستیم. این تلویزیون علاوه بر وای‌فای و بلوتوث، درگاه شبکه، ورودی آنتن، خروجی صدای دیجیتال S/PDIF و خروجی هدفون نیز دارد. این تلویزیون نیز مانند اولد C1 از پردازنده نسل چهارم α9 بهره می‌برد و گیرنده دیجیتال DVB-T2، گیرنده آنالوگ، حسگر نور و غیره در آن به کار رفته‌اند.

سخن آخر

در راهنمای خرید تلویزیون مناسب گیمینگ چهار عدد بهترین تلویزیون‌های مناسب گیمینگ را برای شما مورد بررسی قرار دادیم. قطعا تلویزیون‌های بیشتری در بازار موجود هستند؛ اما با مقایسه مشخصات مدل‌های این فهرست می‌توانید از گیمینگ بودن آن‌ها نیز مطمئن شوید. در نهایت، چنانچه سوالی در رابطه با این مطلب دارید می‌توانید آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

پرسش‌های متداول

تلویزیون مناسب گیمینگ چه کیفیت تصویری دارد؟

اغلب مدل‌های موجود در بازار رزولوشن تصویر 4K دارند و بهترین کنسول‌های بازی نیز از این کیفیت پشتیبانی می‌کنند؛ اما مدل‌های گران قیمتی نیز هستند که از رزولوشن 8K بهره می‌برند.

چه برندهایی تلویزیون مناسب گیمینگ می‌سازند؟

برندهایی مانند ال جی، سامسونگ و سونی تلویزیون‌های گیمینگ مناسبی تولید می‌کنند که می‌توانند نیازهای یک گیمر را به خوبی پاسخ دهند.

 

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

خرید لوازم دیجیتال

نظرات (0)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.