معرفی بهترین برند گوشی هوشمند چینی
کشور چین از جمله کشورهای برتر تولیدکننده محصولات هوشمند باکیفیت مانند گوشی، ساعت هوشمند و هدفون بیسیم به سراسر جهان است. چین توانسته در بازه کوتاه مدت برندهایی مانند هواوی، وان پلاس، شیائومی، آنر، لنوو، ویوو، ریلمی و اوپو را به بازار جهانی گوشیهای هوشمند معرفی کند. برای شناخت بهترین برند گوشی هوشمند ساخت کشور چین در ادامه مقاله همراه کالاتیک باشید.
مشاهده لیست قیمت و خرید گوشی موبایل در فروشگاه اینترنتی کالاتیک
بهترین برندهای گوشی چینی
اغلب محصولاتی که در چین ساخته میشوند کپی برداری از نسخه اورجینال هستند اما مقرونبهصرفه بودن همیشه به عنوان اولین و مهمترین مزیت آنها به حساب میآید. در ادامه به معرفی بهترین برند گوشی هوشمند چینی خواهیم پرداخت تا با توجه به مشخصات اصلی هر برند و تجربه کاربران بتوانید بهترین انتخاب ممکن را برای خرید بهترین گوشی هوشمند ساخت کشور چین داشته باشید.
شیائومی (Xiaomi)
شیائومی یک شرکت خصوصی مطرح در کشور چین است که گوشیهای هوشمند مبتنی بر سیستمعامل اندروید و سایر لوازم الکترونیکی و گجتهای پوشیدنی را طراحی، تولید و به فروش جهانی میرساند. شیائومی علاوه بر عرضه گوشی هوشمند همچنین به تولید ردیابهای تناسب اندام، تلویزیون، تصفیه کننده هوا و تبلت نیز شهرت دارد. شیائومی یک رابط کاربری اختصاصی با عنوان MIUI برای گوشیها و تبلتهای اندرویدی خود دارد. این شرکت چینی تا حد زیادی گوشیهای خود را از طریق فروش ویژه در بازار هند به فروش میرساند.
جدیدترین رونمایی شیائومی در تاریخ 5 ژانویه 2023 (16 بهمن) از موبایل شیائومی Redmi Note 12 5G صورت گرفت. این گوشی دارای صفحه نمایش لمسی 6.67 اینچی با وضوح 1080 پیکسل در 2400 پیکسل است. شیائومی ردمی نوت 12 از پردازنده هشت هستهای Qualcomm Snapdragon بهره میگیرد و دارای 4/6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی است که میتوان آن را تا 512 گیگابایت از طریق کارت SD افزایش داد.
در مورد دوربینها، Redmi Note 12 5G دارای دوربین اصلی با سه لنز 48، 8 و 2 مگاپیکسلی در پشت و دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی با وضوح تصویر بالا است. ردمی نوت 12 5G دارای سیستم عامل اندروید است و انرژی دستگاه نیز از یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی تامین میشود. شیائومی ردمی نوت جدید یک گوشی دو سیم کارته مجهز به حسگرهای اثر انگشت، مغناطیس سنج، قطب نما، شتاب سنج، حسگر نور محیط و ژیروسکوپ است.
هواوی (Huawei)
یکی دیگر از تولید کنندگان بزرگ گوشیهای هوشمند از کشور چین کمپانی هواوی است. شرکت مخابراتی هواوی از سال 1997 اقدام به تولید گوشیهای هوشمند در کشور چین کرده است. لازم به ذکر است که هواوی بزرگترین سازنده زیرساختهای مخابراتی در جهان است. این شرکت چینی همچنین گوشیهای هوشمند و تبلتهای اندرویدی و سایر گجتهای هوشمند نیز تولید میکند. روند پیشرفت هوآوی به سرعت طی شد و این شرکت چینی در مدت زمان کم به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان موبایل جهان تبدیل شد و کمپانی اپل را برای رتبه دوم فروش جهانی گوشیهای هوشمند در سال 2019 کنار زد.
در همان سال با تحریمهایی که علیه هواوی شروع شد، نهادهای ایالات متحده عملاً تجارت بین هواوی و هر شرکت آمریکایی را ممنوع کردند. این امر باعث شد تا گوگل ارتباط تجاری با هواوی را متوقف کند و با اینکه میت 30 و میت 30 پرو شیائومی از اندروید متن باز استفاده میکردند اما اولین گوشیهای این شرکت بودند که سرویسهای موبایل گوگل معروف به (GMS) را از قبل به صورت خودکار روی گوشی نصب نکرده بودند. ادامه داشتن تحریمها خبر بدی برای سری P40، سری Mate 40، میت X2 تاشو و همینطور سری P50 است. تمامی گوشیهای مذکور با قابلیتهای ویژه و توانمندیهای فراوان عرضه میشوند اما فقدان Google Play یک مشکل مهم برای گوشیهای هواوی بهحساب میآید.
هوآوی برای حل این بحران از فروشگاه اختصاصی جایگزین خود استفاده میکند؛ خبر خوب این است که همه گوشیهای هواوی که در ابتدا با خدمات Google Play عرضه میشدند، همچنان به بهروزرسانیهای امنیتی، برنامهها و سرویسهای Google دسترسی خواهند داشت و این قابلیت شامل تمامی محصولات هوشمند قبل از سری Mate 30 میشود که در انتهای سال 2019 وارد شدند.
لنوو (Lenovo)
کمپانی لنوو در سال 1984 در پکن تأسیس و در سال 2005 تجارت رایانههای شخصی IBM را تصاحب کرد و برای اولین بار در سال 2013 به برترین سازنده لپتاپ در جهان تبدیل شد. لنوو در سال 2011 وارد بازار تبلتهایی با سیستم عامل اندروید و ویندوز شد و در سال 2012 شروع به فروش گوشیهای هوشمند اندرویدی کرد و امتیاز موتورولا موبیلیتی را از Google خریداری کرد. جالب است بدانید شرکت لنوو همچنین یک برند فرعی فروش آنلاین برای گوشیهای هوشمند به نام Zuk در کشور چین نیز راه اندازی کرده است.
پردازندههای قدرتمند، نمایشگرهای با کیفیت بی نظیر، برنامههای اندرویدی مورد علاقه جوانان از جمله مواردی است گوشیهای هوشمند لنوو در اختیار شما قرار میدهند؛ بنابراین چه بخواهید بهترین تجربه دوربین را داشته باشید و چه طولانیترین زمان مکالمه بدون اتمام باتری، لنوو یک گوشی هوشمند با ارزش خرید بالا برای شما در نظر گرفته است.
مقالات مرتبط
هر آنچه باید در مورد ریلمی C55 بدانیم
هر آنچه باید درباره گوشی آنر Honor X8a بدانید
آنر (Honor)
هوآوی در ابتدا برند Honor را به عنوان یک برند فرعی زیر مجموعه در سال 2013 معرفی و با هدف تمرکز بر تولید محصولات ارزان قیمت و هدف قرار دادن قشر جوان به عرضه گوشیهای هوشمند در بازار جهانی پرداخت. پس از گذشت چند سال این برند ساخت کشور چین محصولات خود را به عرضه جهانی رساند و در سال 2015 فروشگاههای آنلاین خود را در اروپا راه اندازی کرد. در اواسط سال 2019، زمانی که تحریم هواوی از طرف ایالات متحده آغاز شد، به کلی شرایط فروش برای این شرکت تغییر کرد.
طی پیشرفت چشمگیر برند آنر در تولید گوشیهای هوشمند طولی نکشید که گوشیهای هوآوی و گوشیهای Honor با تحریم برنامههای Google مانند Play Store، Maps، Gmail و Chrome مواجه شدند. از آنجایی که این موارد برای اجرای یک گوشی هوشمند مهم هستند، به خصوص Play Store که امکان دانلود برنامههای جدید را فراهم میکند به هر دو کمپانی Honor و Huawei ضربه سختی وارد شد.
اواخر سال 2020 از سوی کمپانی آنر اعلام شد که هواوی قرار است مالکیت برند آنر را به شرکت فناوری اطلاعات جدید تحت عنوان Shenzhen Zhixin بفروشد که احتمالا دیگر شاهد اثرات ممنوعیت هواوی بر برند آنر نخواهیم بود. بعد از اعمال محدودیتها تاکنون شاهد آن بودهایم که آنر فناوری اختصاصی برند خود را ارائه میکند، اگرچه بسیاری از گوشیهای آن شباهتهای بسیاری با گوشیهای هواوی دارند اما در سال 2021، این برند چینی چند گوشی هوشمند خوب تولید کرد و در ابتدای سال 2022 از اولین گوشی تاشو خود به عنوان Honor Magic V رونمایی کرد.
وان پلاس (OnePlus)
وان پلاس نام یک برند گوشی هوشمند با طرفداران ویژه در کشور چین است. کمپانی OnePlus اواخر سال 2013 شکل گرفت. این شرکت اولین گوشی خود را با عنوان OnePlus One اوایل سال 2014 به بازار عرضه کرد. نام تجاری وان پلاس به سرعت در جهان گسترش یافت و در سال 2014 در مناطق مختلف جهان مورد دسترس عموم قرار گرفت و پس از آن گوشیهای جدید به صورت سالانه به بازار معرفی میشدند. شرکت وان پلاس تا حدودی به کمپانی اپل شبیه است از این نظر که طرفداران آن اغلب هنگام عرضه و معرفی محصول جدید در خارج از فروشگاههای فیزیکی برای خرید گوشیهای OnePlus صف میکشند.
محبوبیت اصلی این برند به دلیل محصولات هوشمندی است که تحت عنوان «قاتل پرچمدار» عرضه میکند. از مشخصات بارز محصولات قاتل پرچمدار میتوان به حداکثر قابلیتهای گوشیهای هوشمند رده بالا با قیمتهای پایینتر از رقبا اشاره کرد. جالب است بدانید امروزه گوشیهای جدید OnePlus جز پرفروشترین محصولات سال هستند.
ریلمی (Realme)
کمپانی Realme به سرپرستی Sky Li جز یکی از شرکتهای چینی است که به تولید گوشیهای هوشمند میپردازد. ریلمی در سال 2018 تاسیس شد و زیرمجموعه شرکت مادر BBK Electronics است. اولین محصول ریلمی در سال 2018 به نام Realme 1 به بازار محصولات هوشمند عرضه شد و با انصراف Sky Li از کمپانی Oppo او تصمیم گرفت شرکت اختصاصی خود را تحت عنوان Realme راه اندازی کند. فروش ریلمی به سرعت رشد کرد و در ابتدا بازار هند را تحت کنترل خود درآورد. Realme Phone از فروش شرکت سابق خود Oppo نیز پیشی گرفت و توانست خود را به عنوان یک برند محبوب در بازار هند تثبیت کند و ابر غولهای گوشی هوشمند مانند ویوو، شیائومی و سامسونگ را پشت سر بگذارد.
جالب است بدانید که شرکت رلمی به شارژ سریع گوشیهای هوشمند معروف است. کمپانی ریلمی دو سری ساخت گوشی هوشمند را به بازار عرضه میکند و در برخی مناطق، این شرکت دارای سریهای بسیار بیشتری از تلفنهای هوشمند مانند گوشیهای Narzo، Q، C و V-prefix است که به صورت عام در سطح جهانی قابل دسترس نیستند. اولین سری از دو سری اصلی Realme را میتوان به گوشیهایی مانند Realme 7 و Realme 7 Pro اختصاص داد؛ این گوشیهای مقرونبهصرفه و میانرده با گوشیهای Moto G Motorola و Redmi شیائومی رقابت میکنند و مناسب برای افرادی هستند که به تلفنهای ارزان قیمت با ارگونومی استاندارد و قابلیتهای در سطح معمول گوشی هوشمند نیاز دارند.
پس از تولید گوشیهای میان رده، ریلمی سری Realme GT را در سال 2021 به عنوان جایگزینی برای سری قبلی گوشیهای هوشمند یعنی سری x راه اندازی کرد. در حالی که گوشیهای سری X میان رده بودند، خط GT با تولید گوشیهای میان رده و رده بالا و عرضه GT 2 Pro از اولین گوشی پرچمدار ممتاز این شرکت را به بازار جهانی معرفی کرد.
گوشیهای Realme GT مجهز به پردازندههای سطح بالا، شارژ سریع و طراحی و تنوع رنگی متفاوت برخوردار هستند و تاکید کمتری بر قابلیتهای ویژه دوربین دارند. برخلاف بسیاری از برندهای مطرح گوشی هوشمند، ریلمی در استراتژیهای سالانه مربوط به این کمپانی از الگوهای خاصی در برنامه زمان بندی عرضه و فروش پیروی نمیکند. طبق گفتههای مدهاو شیث مدیرعامل Realme، این کمپانی قصد دارد فروشگاههای جهانی خود را در هند افتتاح کند و قصد دارد فروشگاههای خود را در هند افزایش دهد.
ویوو (Vivo)
Vivo یکی از برندهای گوشی چینی است که در سال 2009 تاسیس شد و برای مدتی گوشیهای خود را فقط در بازار چین به فروش میرساند. در سال 2014 محدوده عرضه گوشیهای ویوو تغییر کرد و علاوه بر چین در چند کشور دیگر که عمدتا در جنوب آسیا قرار داشتند تولید میشد. طولی نکشید که برند ویوو اولین گوشی هوشمند خود را در سال 2020 در اروپا نیز عرضه کرد و امروزه دستگاههای خود را در چند کشور از قارههای مختلف مانند بریتانیا، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، کلمبیا، شیلی و استرالیا به فروش میرساند.
طبق مصاحبه مدیرعامل ویوو با TechRadar، vivo یک شرکت مستقل است که به هیچ شرکت مادری در چین تعلق ندارد و تمرکز اصلی این کمپانی روی منابع تحقیق-توسعه و توسعه محصول است همچنین در توسعه نرم افزار و سخت افزار نیز با هیچ برندی شریک نیستند. گوشیهای پرچمدار ویوو با عنوان سری X که با گوشیهایی مانند X60 شناخته میشوند دارای مشخصات پیشرفته باقیمتهای میان رده هستند. علاوه بر تولید گوشیهای سری X، ویوو دستگاههای سری Y مانند Y70 و Y20s را نیز در تاریخچه گوشیهای هوشمند به ثبت رسانده است.
به طور کلی در مورد گوشیهای هوشمند Vivo میتوان گفت این کمپانی گوشیهای قابل اعتماد به لحاظ عملکردی و کم هزینه عرضه میکند که هر چه قیمت محصولات ویوو بالاتر میرود گوشیهای هوشمندی با مشخصات بهتر و قویتر توسط این کمپانی ارائه میشود.
اوپو (OPPO)
اوپو یکی دیگر از برندهای گوشی ساخت کشور چین است که امروزه در غرب محبوبیت زیادی پیدا کرده است. برند اوپو سال 2004 در چین تاسیس و در سال 2008 اولین گوشی هوشمند خود را روانه بازار کرد. Oppo با انتخاب استراتژی تولید گسترده گوشیهای هوشمند که طیف وسیعی از قیمتها را به خود اختصاص داده در تلاش است تا محصولاتش را برای خریداران در قشرهای مختلف طراحی و عرضه کند. برند اوپو بعد از عرضه اولین گوشی هوشمند تا به امروز روند رشد صعودی داشته و محصولات خود را در حدود 40 کشور مختلف در سراسر جهان به فروش میرساند.
اوپو گوشیهای خود را در کشورهای مختلف مانند بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، آلمان و استرالیا به فروش میرساند. کمپانی Oppo در اکثر کشورها، گوشیهای خود را در سه مدل Pro، Neo و Lite به فروش میرساند که معمولا مدلهای Lite مقرون بهصرفهتر هستند. گوشیهای Oppo Find X از الگوی عرضه سالانه پیروی میکنند و در ماه مارس در هر سال میلادی رونمایی میشوند.
درست است که اوپو با کمپانیهای بزرگی چون سامسونگ، اپل یا حتی رقبای چینی مانند شیائومی و هوآوی هم رده نیست، اما محبوبیت آن رفتهرفته در حال افزایش است و انتظار میرود در آینده شاهد محصولات هوشمند قوی و متنوعتری از این شرکت چینی باشیم.
قیمت گوشی هوشمند چینی
عوامل متعددی مانند برند گوشی، مشخصات فنی، نرخ ارز، هزینه گمرک، رجیستری و گارانتی محصول بر تعیین قیمت گوشی هوشمند چینی اثر گذار است. با توجه به کارکرد علم اقتصاد در بازار محصولات هوشمند هرچه قیمت گوشی هوشمند نسبت به رقبا پایینتر باشد، میزان تقاضای آن محصول بیشتر میشود و با فروش بالاتر و حداقل سود در طولانی مدت ثبات برندینگ و سود بیشتر حاصل میشود.
یکی از دلایل مهمی که گوشیهای هوشمند ساخت کشور چین قیمت ارزانتری نسبت به دیگر برندهای مطرح دارند استفاده از همین استراتژی تصاحب بازار جهانی با ارائه محصول با کیفیت و قیمت ارزانتر است.
سخن آخر
در مقاله پیش رو به معرفی بهترین برندهای گوشی هوشمند چینی پرداختیم و سعی کردیم با ارائه تاریخچه کوتاهی از هر برند همچنین بیان نقاط قوت و ضعف هر کدام از آنها شما را در خرید بهترین گوشی هوشمند همراهی کنیم. برندهای گوشی هوشمند وان پلاس، شیائومی و ریلمی از جمله برندهای محبوب در بازار گوشیهای هوشمند ساخت کشور چین هستند که توجه بسیاری از افراد را در سراسر جهان به خود جلب کردهاند.
با خواندن مقاله «معرفی بهترین برند گوشی هوشمند چینی» میتوانید با آگاهی کامل و شناخت کافی از برندهای موجود در بازار محصولات هوشمند به خرید بهترین گوشی برای خود و اطرافیانتان اقدام کنید.
پرسشهای متداول
گوشی برند چینی چی بخرم؟
گوشی OnePlus 11 بهترین گوشی هوشمند کمپانی OnePlus با مشخصات و نرم افزار عالی ارزش خرید بالایی دارد. وان پلاس 11 یک گوشی بسیار قدرتمند مجهز به تراشه رده بالای اسنپدراگون 8 نسل 2 به همراه رم 8 یا 16 گیگابایتی دارای یک سیستم مدیریت رم پیشرفته که به ادعای OnePlus امکان بهبود عملکرد هنگام انجام چند کار و بازی برایتان فراهم میکند.
از مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری گوشی وان پلاس 11 میتوان به حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش، بلندگوهای دوگانه با پشتیبانی از Dolby Atmos و اندروید 13 با رابط OxygenOS 13 اشاره کرد. نکته قابل توجه برای خریداران وان پلاس مدت زمان طولانی پشتیبانی از گوشی هوشمند است. این محصول از چهار بهروزرسانی اصلی اندروید و پنج سال بهروزرسانی امنیتی برخوردار است. وان پلاس 11 با قیمت حدودی 645 دلار در بازار جهانی عرضه میشود.
بهترین برند گوشی چینی کدام است؟
با توجه به میزان فروش و تجربه خریداران برندهای گوشی هوشمند وان پلاس، شیائومی و ریلمی به ترتیب از بهترین برندهای گوشی چینی در جهان هستند.
بهترین برند گوشی هوشمند چینی را از کجا بخرم؟
برای خرید بهترین گوشی هوشمند چینی کافی است به سایت کالاتیک مراجعه کنید و نسبت به خرید آنلاین بهترین گوشی برند چینی با هر برند و مدل دلخواه و بودجه مدنظر به خریدی امن اقدام کنید.
به این مطلب امتیاز دهید!
مطالب مرتبط |