مگ سیف اپل چیست و چه کاربردهایی دارد؟


کالاتیک
نظرات 0
content-main-img

محصولات شرکت اپل به ویژه گوشی‌های آن از محبوبیتی سراسری در جهان برخوردار هستند. ضمن اینکه اپل اغلب به عنوان پیشرویی در ارائه تکنولوژی‌های جدید شناخته می‌شود. یکی از این تکنولوژی‌های محبوب کوپرتینویی‌ها نیز مگ سیف نام دارد و همان‌طور که از نام آن پیدا است، به خاصیتی مغناطیسی یا مگنتی اشاره می‌کند. این تکنولوژی سخت‌افزاری است و با کاربردهایی مانند شارژ بی‌سیم ارتباط دارد. در ادامه این مقاله خواهیم دید که دیگر کاربرد مگ سیف اپل چیست و این تکنولوژی چگونه به کاربران آیفون کمک می‌کند.

مگ سیف اپل چیست؟

مگ سیف

مشتریان دائمی اپل و علاقه‌مندانی که اخبار این شرکت را دنبال می‌کنند، به خوبی می‌دانند که اولین بار نام مگ سیف در سال 2006 به میان آمد. در آن سال به شارژرهای لپ‌تاپ‌های مک شرکت اپل MagSafe گفته می‌شد، چراکه از اتصال مگنتی یا همان آهنربایی در آن استفاده شده بود. در سال 2020 پس از معرفی آیفون 12، بار دیگر این نام بر سر زبان‌ها افتاد.

در گوشی‌های آیفون 12 و 13، حلقه‌های مگنتی وجود دارد که از جنس آهنربا هستند و امکان شارژ بی‌سیم را فراهم می‌کنند. کاربران این گوشی‌ها کافی است شارژر مخصوصی را به پشت گوشی بچسبانند، تا فرایند شارژ شدن آغاز شود. این نکته را به یاد داشته باشید که امکان شارژ مگنتی برای اپل واچ‌ها وجود ندارد و شما باید همچنان از شارژر اپل واچ برای این کار استفاده کنید. در ادامه خواهیم دید که کاربردهای مگ سیف چیست.

نحوه کارکرد مگ سیف اپل

در سخت‌افزار آیفون 12 و 13، حلقه‌هایی از جنس آهنربا قرار دارد که به آن‌ها مگ سیف گفته می‌شود. با استفاده از این حلقه‌ها شما می‌توانید علاوه بر شارژ بی‌سیم دستگاه خود، از برخی لوازم جانبی نیز راحت‌تر از قبل استفاده کنید. در واقع این لوازم جانبی به صورت مگنتی و بهینه شده برای این دو مدل طراحی شده‌اند.

در آیفون‌های 12 و 13، 18 قطعه مستطیل شکل آهنربا به شکلی در کنار هم قرار گرفته‌اند که یک دایره تشکیل شده است. این دایره درست زیر قطعه شارژ بی‌سیم تعبیه شده است، تا امکان استفاده از مگ سیف به خوبی فراهم شود. در مدل‌های قدیمی‌تر آیفون نیز قطعه شارژ بی‌سیم وجود دارد، اما با آهنربا بهینه نشده‌اند. به این ترتیب در هنگام شارژ نمی‌توان آن‌ها را حرکت داد، چراکه هیچ اتصالی شارژر و دستگاه را کنار هم نگه نمی‌دارد.

کاربرد مگ سیف چیست؟

همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره کردیم، کاربرد مگ سیف در حیطه استفاده از برخی لوازم جانبی بررسی می‌شود. این کاربردها را در 4 بخش بررسی می‌کنیم.

کاربرد مگ سیف

شارژر مگ سیف بی سیم

اولین و مهم‌ترین کاربرد مگ سیف، شارژ کردن است. شارژر مگ سیف ظاهری مشابه شارژر اپل واچ دارد، فقط ابعاد آن بزرگ‌تر است. جنس بدنه از آلومینیوم است و در برخی قسمت‌ها از متریالی سفید رنگ استفاده شده است. این شارژر با دستگاه‌های دارای قطعه مغناطیسی، یعنی آیفون 12 به بعد سازگار است. پس از برقرار شدن اتصال بین شارژر و دستگاه، میدان مغناطیسی مناسبی بین حلقه مگنتی داخل گوشی و سیم پیچ داخل شارژر برقرار می‌شود که نتیجه آن شارژ شدن گوشی است.
اگر سخت‌افزار شارژر را از هم باز کنید، خواهید دید که درون آن نیز حلقه مغناطیسی مشابهی وجود دارد که سیم پیچ اصلی را پوشانده‌اند.

قاب مگنتی

این مسئله را فراموش نکنید که قاب‌های ناسازگار با تکنولوژی مگ سیف، ممکن است مانع عبور جریان مغناطیسی شوند، به این ترتیب امکان شارژ مگ سیف را از شما بگیرند. به همین دلیل باید حتماً از قاب‌ مگ سیف اپل استفاده کنید. روی این قاب‌ها حلقه‌ای مغناطیسی مطابق با مگنت داخلی دستگاه وجود دارد که جریان مغناطیس را به خوبی انتقال می‌دهد.

کیف پول مگنتی

کیف پول مگ سیف، یکی از لوازم جانبی کاربردی است که با دستگاه‌های آیفون 12 به بعد سازگاری دارد. شما می‌توانید به راحتی 3 کارت در ابعاد کارت‌های اعتباری در آن قرار دهید و به دلیل داشتن آهنربا به راحتی آن را به پشت گوشی خود بچسبانید. البته قرار دادن کارت اعتباری در آن توصیه نمی‌شود.

پاور بانک

پاوربانک مگ سیف نیز از اقلام بسیار کاربردی است. این دستگاه هم خاصیت مگنتی دارد و کافی است گوشی خود را به آن بچسبانید تا فرایند شارژ شدن آغاز شود. از نظر ابعاد نیز از بسیاری پاوربانک‌های معمولی موجود در بازار کوچک‌تر است. نکته‌ای که وجود دارد، این است که در بسته آن کابل وجود ندارد و باید به صورت جداگانه تهیه کنید. استفاده از کابل برای شارژ کردن خود پاوربانک لازم است.

تفاوت شارژ با مگ نت و شارژرهای قدیمی

تفاوت مگ سیف با شارژر قدیمی

شارژهای قدیمی آیفون به دودسته بی‌سیم و کابلی تقسیم می‌شوند و نکاتی که در ادامه خواهیم گفت نیز، مقایسه‌ای است که بین مگ سیف و هر دوی این شارژرها انجام شده است.

شارژرهای کابلی تایپ سی (USB-C) به همراه آداپتور آن، در 28 دقیقه شارژ را از 0 تا 50 می‌رسانند. این آداپتورها 20 ولتی هستند. این در حالی است که با مگ سیف 1 ساعت زمان برای همین مقدار شارژ نیاز است.
شارژر مگ سیف 15 ولت قدرت دارد، اما شارژرهای بی‌سیم قدیمی تنها 7.5 ولت قدرت داشتند.
چنانچه دمای آیفون بالا رفته باشد، امکان ادامه شارژ با مگ سیف بیشتر از 80 درصد وجود ندارد. توصیه می‌شود در این زمان گوشی را به جایی خنک‌تر ببرید.
اگر در هنگام شارژ مگ سیف، بخواهید از ایرپاد استفاده کنید، قدرت شارژ از 15 ولت به 7.5 ولت کاهش می‌یابد.

نکاتی در خصوص استفاده از مگ سیف

حتماً آن را دور از دستگاه‌های پزشکی نگه دارید، چراکه باعث تداخل می‌شود.
در هنگام تمیز کردن آن از دستمال بدون پرز استفاده کنید و اجازه ندهید هیچ مایعی به آن نفوذ کند.
از قرار دادن کارت‌های اعتباری در مقابل مگنت خودداری کنید، این کار هم به مگنت و هم به کارت آسیب می‌زند.
زمانی که می‌خواهید گوشی خود را شارژ کنید، حتماً کیف پول را از آن جدا کنید.

سخن آخر

بدون شک نگاه شرکت اپل رو به جلو است. این مسئله از تکنولوژی‌هایی که در طی سال‌ها به جهان معرفی کرده مشخص است. نکته قابل بحث این است که تکنولوژی‌هایی مانند مگ سیف تا چه اندازه کاربردی هستند. در بخش مقایسه دیدیم که این روش شارژ هنوز نتوانسته است از نظر سرعت جایگزین روش کابلی قدیمی شود. آیا کاربرد مگ سیف اپل می‌تواند نظرها را به خود جلب کند یا کاربران هنوز هم از روش کابلی استقبال می‌کنند؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت، برای رسیدن به شرایط ایده‌آل زمان نیاز است، اما بدون شک چنین روشی طرفداران خود را دارد. آیا شما از سری آیفون‌های 12 و 13 استفاده می‌کنید، به نظر شما مگ سیف تا چه اندازه کاربردی است؟

پرسش‌های متداول

مگ سیف اپل چیست؟

مگ سیف حلقه‌ای تشکیل شده از قطعات آهنربایی است که در سخت‌افزار گوشی‌های آیفون 12 و 13 به کار رفته است. مشابه همین حلقه در شارژر نیز وجود دارد. وقتی این دو در کنار هم قرار می‌گیرند، میدانی مغناطیسی ایجاد می‌شود که گوشی را با قدرت 15 ولت شارژ می‌کند.

مگ سیف چه کاربردهایی دارد؟

از مگ سیف برای شارژ، پاوربانک بی‌سیم، کیف کارت مگنتی و قاب مگنتی استفاده می‌شود.

چه دستگاه هایی امکان استفاده از مگ سیف را دارند؟

در حال حاضر سری آیفون‌های 12 و 13 چنین امکانی دارند. طبیعتاً تمام گوشی‌های بعدی شرکت اپل نیز با مگ سیف سازگار خواهند بود.

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)

نظرات (0)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.