مقایسه Honor Magic6 Pro و Xiaomi 14 Pro | تقابل دو پرچمدار


آنیا عباسی
نظرات 0
content-main-img
این روزها شرکت‌های تولیدکننده گوشی های اندرویدی رقابت تنگانگی باهم دارند تا بهترین گوشی های اندرویدی را روانه بازار کنند. در این مقاله به مقایسه شیائومی 14 پرو با آنر مجیک 6 پرو می‌پردازیم و ویژگی‌های هر کدام را مرور می‌کنیم.

گوشی Honor Magic6 Pro یکی از بهترین گوشی های اندرویدی جدید است که در ژانویه 2024 از آن رونمایی شد. این گوشی با طراحی چشم‌نواز و قابلیت‌های شگفت‌انگیز، نظر بسیاری از کاربران را جلب کرده است. شیائومی 14 پرو هم در اکتبر 2023 با مجموعه‌ای از قابلیت‌های قدرتمند به عنوان یکی از پرچمداران شیائومی از آن رونمایی شد.

قیمت گوشی موبایل

در این مقاله دو گوشی پرچمدار اندرویدی یعنی Honor Magic6 Pro و Xiaomi 14 Pro را در بخش‌های مختلفی باهم مقایسه کرده‌ایم تا انتخاب بین این دو گوشی برای شما ساده‌تر شود. اگر به گوشی میان رده جذاب آنر که بعد از معرفی و عرضه حسابی سروصدا به پا کرد، علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم نقد و بررسی گوشی موبایل آنر Honor X9b را حتما مطالعه کنید.

مشخصات فنی Honor Magic6 Pro و Xiaomi 14 Pro

مشخصات Honor Magic6 Pro Xiaomi 14 Pro
صفحه‌نمایش

6.8 اینچ LTPO OLED

120 هرتز

رزولوشن 2800 × 1280 پیکسل

حداکثر میزان روشنایی 5000 نیتی در حالت peak

6.73 اینچ LTPO AMOLED

120 هرتز

رزولوشن 3200 × 1440 پیکسل

حداکثر میزان روشنایی 3000 نیتی در حالت peak

ابعاد و وزن

8.9 × 75.8 × 162.5 میلی‌متر

229 یا 225 گرم

8.5 × 75.3 × 161.4 میلی‌متر

223 یا 230 گرم

حافظه رم

12 و 16 گیگابایت

12 و 16 گیگابایت

حافظه ذخیره‌سازی

256 و 512 گیگابایت - 1 ترابایت

256 و 512 گیگابایت - 1 ترابایت

دوربین سلفی

50 مگاپیکسل با لنز عریض

حداکثر کیفیت ویدئو: 4k با سرعت 30 فریم بر ثانیه، FullHD با 60 فریم بر ثانیه با لرزشگیر gyro-EIS

32 مگاپیکسل با لنز عریض

حداکثر کیفیت ویدئو: 4k با سرعت 60 فریم بر ثانیه، FullHD با 60 فریم بر ثانیه با لرزشگیر gyro-EIS

دوربین اصلی

50 مگاپیکسل دوربین اصلی (لنز عریض) و دریچه دیافراگم متغیر f/1.4 تا f/2.0

180 مگاپیکسل (لنز پریسکوپ تله‌فوتو) و دریچه دیافراگم f/2.6

50 مگاپیکسل (لنز اولتراواید) و دریچه دیافراگم f/2.0

قابلیت‌های دوربین: LED flash, HDR, panorama

حداکثر کیفیت ویدئو: 4k با سرعت 60 فریم بر ثانیه، FullHD با سرعت 240 فریم بر ثانیه با لرزشگیر gyro-EIS (OIS, HDR, 10-bit video)

50 مگاپیکسل دوربین اصلی (لنز عریض) و دریچه دیافراگم متفیر f/1.4 تا f/4.0

50 مگاپیکسل (لنز تله‌فوتو) و دریچه دیافراگم f/2.0

50 مگاپیکسل (لنز اولتراواید) و دریچه دیافراگم f/2.2

قابلیت‌های دوربین: Leica lens, Dual-LED dual-tone flash, HDR, panorama

حداکثر کیفیت ویدئو: 8K با سرعت 24 فریم بر ثانیه (HDR)، 4K با سرعت 60 فریم بر ثانیه (HDR10+, 10-bit Dolby Vision HDR, 10-bit LOG)، FullHD با سرعت 960 فریم بر ثانیه، HD با سرعت 1920 فریم بر ثانیه با لرزشگیر gyro-EIS

تراشه

Snapdragon 8 Gen 3
4 نانومتری
GPU: Adreno 750

Snapdragon 8 Gen 3
4 نانومتری
GPU: Adreno 750
سیستم‌عامل

اندروید 14 (MagicOS 8)

اندروید 14 (HyperOS)
باتری 5600 میلی‌آمپر ساعت 4880 میلی‌آمپر ساعت
سرعت شارژ

شارژ سریع 80 وات با سیم

شارژ سریع 120 وات با سیم
گواهی IP

IP68

IP68

مقایسه طراحی و کیفیت ساخت مجیک 6 پرو آنر و 14 پرو شیائومی

گوشی های پرچمدار هر برند، جزو محصولات باکیفیت و لوکس آن محسوب می‌شود؛ کمپانی آنر هم برای ساخت گوشی مجیک 6 پرو از متریال باکیفیتی استفاده کرده است که جذابیت ظاهری ویژه‌ای به این گوشی بخشیده است. بدنه Honor Magic6 Pro از شیشه یا سیلیکون پلیمر ساخته شده که روکشی از چرم گیاهی هم روی آن دیده می‌شود. چرم به‌کار رفته در Honor Magic6 Pro جذابیت ویژه‌ای به ظاهر این گوشی بخشیده است و باعث می‌شود در زمان در دست گرفتن گوشی حس خوبی داشته باشید.

گوشی های مجیک 6 پرو که از جنس شیشه ساخته شده‌اند، در پنل پشتی دو رنگ هستند و طرح‌های جذابی مثل رگه‌هایی از سنگ روی آن‌ها دیده می‌شود. گوشی آنر مجیک 6 پرو در 5 رنگ، مشکی (Black)، سفید (White)، آبی (Blue)، سبز (Green) و بنفش (Purple) تولید و عرضه شده است. دوربین‌های سه‌گانه گوشی Honor Magic6 Pro با طراحی جالبی در پنل پشتی این محصول جای گرفته‌اند و ظاهری جذاب به این محصول بخشیده‌اند.

در لبه راست گوشی مجیک 6 پرو آنر دکمه‌های ولوم و پاور قرار دارد و در لبه پایینی درگاه شارژ، میکروفون، اسپیکر و اسلاید سیم‌کارت جای گرفته است. در لبه سمت چپ چیزی دیده نمی‌شود و در لبه بالایی اسپیکر و سنسور مادون قرمز به کار رفته است. گوشی Honor Magic6 Pro به استاندارد IP68 مجهز است که نشان می‌دهد این محصول می‌تواند تا 30 دقیقه در عمق 1.5 متری آب مقاوم باشد. به طور کلی گوشی آنر مجیک 6 پرو، طراحی مدرن و جذابی دارد و از الگوی خاص شرکت Honor پیروی می‌کند. برای بررسی بیشتر این گوشی به مقاله نقد و بررسی گوشی آنر مجیک 6 پرو مراجعه کنید.

طراحی گوشی آنر مجیک 6 پرو

برویم سراغ طراحی گوشی شیائومی 14 پرو؛ این گوشی از نظر طراحی تفاوت خاصی نسبت به گوشی‌های پرچمدار سری 13 ندارد. Xiaomi 14 Pro طراحی مستطیلی‌شکل تخت و صافی دارد که خمیدگی‌های کوچکی در لبه‌های بدنه و محل اتصال فریم دیده می‌شود. جنس پنل پشتی گوشی 14 پرو شیائومی از شیشه است که متاسفانه اثر انگشت و لکه را تا حدودی جذب می‌کند. فریم این گوشی هم از تیتانیوم و هم از آلومینیوم ساخته شده، که با توجه به سلیقه خود می‌توانید بین این دو انتخاب کنید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که نسخه فریم تیتانومی حدود 7 گرم سبک‌تر از فریم آلومینیومی است.

ماژول دوربین‌ گوشی شیائومی 14 پرو به صورت مربعی ساخته شده و از این نظر کاملا با گوشی آنر مجیک 6 پرو متفاوت است. در لبه راست این گوشی دکمه‌های ولوم و پاور دیده می‌شود و در لبه بالایی اسپیکر، میکروفون، اسلاید سیم‌کارت و پورت تایپ سی قرار دارد. این گوشی به استاندارد IP68 مجهز است که از این نظر با آنر مجیک 6 پرو تفاوتی ندارد. گوشی شیائومی 14 پرو در 6 رنگ مشکی (Black)، تیتانیوم (Titanium)، سبز (Green) و نقره‌ای (Silver) تولید شده که انتخاب بین آن‌ها کاملا به سلیقه شما ربط دارد.

گوشی‌های موبایل شیائومی 14 پرو و آنر مجیک 6 پرو هر دو کیفیت ساخت بالایی دارند و نمی‌توان ایرادی خاصی از آن‌ها گرفت. وزن و ابعاد این گوشی نزدیک به هم است و هر دو از طراحی خاص و متفاوتی برخوردارند. البته این نکته را در نظر بگیرید که ظاهر این دو گوشی به‌ویژه در قسمت ماژول‌ دوربین‌ها و جنس بدنه باهم متفاوت است و اینکه بین گوشی Honor Magic6 Pro و Xiaomi 14 Pro کدام یک را انتخاب کنید، کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

مقایسه صفحه نمایش گوشی شیائومی 14 پرو با آنر مجیک 6 پرو

گوشی Honor Magic6 Pro به صفحه‌نمایشی از نوع LTPO OLED با ابعاد 6.8 اینچ مجهز است و از نرخ نوسازی 120 هرتز هم پشتیبانی می‌کند. حداکثر میزان روشنایی صفحه‌نمایش آنر مجیک 6 پرو، یکی از نقاط قوت این گوشی است که عدد آن به 5000 نیت هم می‌رسد که نشان می‌دهد به‌راحتی می‌توانید زیر نور مستقیم خورشید و محیط‌های باز از گوشی موبایل Honor Magic6 Pro استفاده کنید.

از دیگر نکات این صفحه‌نمایش می‌توان به رزولوشن 1280 در 2800 پیکسل اشاره کرد که محتوا را با کیفیت بسیار خوبی نمایش می‌دهد. تراکم 453 پیکسل در هر اینچی این صفحه‌نمایش، می‌تواند محتوا را بسیار با جزئیات و واضح نشان دهد.

صفحه‌نمایش مجیک 6 پرو آنر به علت برخورداری از فناوری LTPO از نرخ نوسازی متغیر بهره می‌برد که می‌تواند با توجه به سرعت و نوع محتوای به نمایش آمده، نرخ نوسازی را از 1 هرتز تا 120 هرتز تنظیم کند؛ در واقع LTPO بودن پنل صفحه‌نمایش در مصرف و مدیریت باتری کمک شایانی می‌کند. البته اگر علاقه‌ای به استفاده از این حالت ندارید می‌توانید نرخ نوسازی را بین سه حالت 60، 90 یا 120 هرتز به‌صورت جداگانه تنظیم کنید. در کل باید بگوییم در گوشی آنر مجیک 6 پرو با صفحه‌نمایشی با کیفیت، واضح و روشن سروکار داریم که قابلیت پاسخ به تمامی نیازهای کاربران را دارد.

صفحه نمایش شیائومی 14 پرو

در طرف دیگر شیائومی 14 پرو نیز به صفحه‌نمایشی با ابعاد 6.73 اینچ مجهز شده که حداکثر نرخ نوسازی آن 120 هرتز است. این صفحه‌نمایش باکیفیت، پنلی از نوع LTPO AMOLED دارد و محتوا را با کیفیت بسیار بالایی در اختیار کاربر قرار می‌دهد. صفحه‌نمایش Xiaomi 14 Pro می‌تواند تا 3000 نیت روشن شود که برای کار کردن در محیط‌های روشن و روزهای آفتابی کاملا مناسب خواهد بود.

در بخش مدیریت نرخ نوسازی نیز این گوشی عملکرد بسیار خوبی از خود به‌جا می‌گذارد و به لطف فناوری LTPO، نرخ نوسازی می‌تواند تا 1 هرتز کاهش یابد تا در مصرف باتری صرفه جویی شود. رزولوشن این گوشی هم 1440 در 3200 پیکسل است و از تراکم پیکسلی 522 ppi بهره می‌برد.

هم شیائومی 14 پرو و هم آنر مجیک 6 پرو از صفحه‌نمایش‌های بسیار باکیفیت برخوردارند و ایرادی خاصی نمی‌توان به این دو دستگاه گرفت. شیائومی 14 پرو از رزولوشن بالاتری نسبت به آنر مجیک 6 پرو برخوردار است و از طرفی دیگر Honor Magic6 Pro میزان روشنایی بالاتری از Xiaomi 14 Pro دارد. در مقایسه Honor Magic6 Pro با Xiaomi 14 Pro باید بگوییم هر دو گوشی صفحه نمایش‌هایی با کیفیت و روشنی دارند که لذت تماشا کردن فیلم و سریال را برای کاربران به ارمغان می‌آورند.

مقایسه نرم افزار Magic6 Pro با Xiaomi 14 Pro

آنر مجیک 6 پرو با اندروید 14 و نسخه 8 رابط کاربری MagicOS روانه بازار شده است. MagicOS به عنوان رابط کاربری اختصاصی شرکت آنر شناخته می‌شود که ویژگی‌های مختلفی چون پشتیبانی از هوش مصنوعی، امنیت از اطلاعات کاربران و غیره را دارد. وجود این رابط کاربری باعث می‌شود تا به سادگی با گوشی کار کنید و از این بابت به مشکل خاصی برنخورید.

نرم افزار شیائومی 14 پرو و آنر 6 پرو

یکی از اولین گوشی‌های شیائومی که به رابط کاربری HyperOS شیائومی مجهز شد، Xiaomi 14 Pro بود. HyperOS رابط کاربری جدید شیائومی است که تجربه کاربری بسیار راحتی از کار با گوشی ارائه می‌دهد و نسبت به رابط کاربری پیشین شیائومی، بهبودهای قابل‌توجهی دارد. البته باید به این نکته توجه کنیم که ظاهر این رابط کاربری با MIUI خیلی تفاوت ندارد و به همین دلیل کاربران گوشی‌های شیائومی با این رابط کاربری به آسانی ارتباط برقرار خواهند کرد. برای اطلاع از اینکه کدام گوشی‌ها آپدیت MIUI 15 را دریافت خواهند کرد، پیشنهاد می‌کنیم فهرست گوشی هایی که آپدیت MIUI 15 را دریافت می‌کنند را مطالعه کنید.

هر دو گوشی آنر Magic 6 Pro و شیائومی 14 Pro در بخش نرم‌افزار عملکرد تقریبا یکسان و قدرتمندی دارند و به سختی می‌توان میان این دو دستگاه برنده‌ای را انتخاب کرد؛ چرا که هر دو گوشی تجربه کاربری بسیار لذت‌بخشی را به کاربر ارائه می‌دهند.

مقایسه سخت افزار دو گوشی آنر مجیک 6 پرو با 14 پرو شیائومی

شرکت آنر برای گوشی مجیک 6 پرو آخرین تراشه حال حاضر شرکت کوالکام یعنی اسنپدراگون 8 نسل 3 را در نظر گرفته است. این تراشه از لیتوگرافی 4 نانومتری شرکت TSMC بهره می‌برد که قدرت پردازشی بالایی دارد. Magic6 Pro توانایی اجرای برنامه‌ها و بازی‌های سنگین را دارد و اگر اهل بازی‌های موبایلی جنگی و اکشن هستید، این گوشی می‌تواند پاسخ‌گوی نیازهای شما باشد.

سخت افزار گوشی آنر 6 پرو

شیائومی 14 پرو هم مانند مجیک 6 پرو به تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 مجهز شده است که قدرت پردازشی بسیار خوبی دارد. پردازنده گرافیکی هر دو دستگاه هم یکسان است و هم شیائومی 14 پرو و هم مجیک 6 پرو از پردازنده گرافیکی Adreno 750 بهره می‌برند.

با توجه به استفاده از تراشه و پردازنده گرافیکی یکسان در گوشی های موبایل Xiaomi 14 Pro و Magic6 Pro، باید بگوییم که این دو دستگاه از نظر قدرت پردازشی مشابه هم هستند و هر دو به جهت مجهز بودن به اسنپدراگون 8 نسل 3 و پردازنده گرافیکی Adreno 750 عملکرد فوق‌العاده‌ای را ارائه می‌دهند.

مقایسه دوربین Honor Magic6 Pro و Xiaomi 14 Pro

گوشی موبایل آنر مجیک 6 پرو در ماژول دوربین پشتی خود مجهز به سه سنسور 50 مگاپیکسلی (واید)، 180 مگاپیکسلی (پریسکوپ تله‌فوتو) و 50 مگاپیکسلی (اولتراواید) مجهز است. لنز اصلی کیفیت فوق‌العاده‌ای دارد و تصاویری با وضوح و روشنایی بالا ثبت می‌کند. سنسور اصلی از مجموعه‌ای از قابلیت‌های هوش مصنوعی بهره می‌برد که کیفیت تصاویر را از بسیاری از جهات بهبود می‌بخشد. سنسور اصلی به قابلیت OIS (لرزش‌گیر تصویر اپتیکال) مجهز است که از تار شدن تصاویر جلوگیری می‌کند.

با سنسور دوربین اصلی Honor Magic 6 Pro می‌توانید با کیفیت 4k با سرعت 60 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنید. سنسور پریسکوپ تله‌فوتو 180 مگاپیکسلی، هم که از قابلیت OIS و زوم اپتیکال پشتیبانی می‌کند، برای عکاسی از فاصله بسیار دور مناسب است.

دوربین گوشی مجیک 6 پرو

سنسور اولترا واید 50 مگاپیکسلی با زوایه دید 122 درجه هم کیفیت قابل‌قبولی دارد و در بخش دوربین سلفی با سنسور 50 مگاپیکسلی با کیفیت بسیار خوبی در ثبت تصاویر مواجه هستیم. این سنسور از قابلیت تشخیص عمق بایومتریک و توانایی ضبط فیلم با کیفیت 4k با سرعت 30 فریم بر ثانیه بهره می‌برد. دوربین سلفی مجیک 6 پرو آنر به قابلیت gyro-EIS یا لرزشگیر تصویر الکترونیکی ژیروسکوپی مجهز است که باعث می‌شود هنگام ضبط با دوربین سلفی لرزش در فیلم به حداقل برسد.

گوشی شیائومی 14 پرو به سه لنز 50 مگاپیکسلی اصلی، تله‌فوتو با زوم اپتیکال 3.2 برابری و اولترا واید مجهز است که همه سنسورها به‌ویژه سنسور اصلی کیفیت بسیار بالایی دارند. قابلیت‌های هوش مصنوعی در گوشی شیائومی 14 پرو هم به کار رفته است. سنسور دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی هم تصاویری با جزییات خوب و نویز کم ثبت می‌کند، در گوشی شیائومی 14 پرو امکان فیلمبرداری با دوربین سلفی با کیفیت 4k با سرعت 60 فریم بر ثانیه فراهم است که از قابلیت لرزشگیر اپتیکال هم پشتیبانی می‌کند.

در مجموع گوشی‌های Honor Magic 6 Pro و Xiaomi 14 Pro از کیفیت بالایی در بخش سنسورهای اصلی و سلفی برخوردارند و هر دو عملکرد فوق‌العاده‌ای برای ثبت تصاویر و فیلم‌ها از خود به نمایش می‌گذارند.

مطلب داغ برای طرفداران شیائومی:
آغاز آزمایش‌های رسمی سیستم عامل HyperOS 2.0 شیائومی

مقایسه باتری و شارژر گوشی شیائومی 14 پرو و مجیک 6 پرو

آنر یکی از شرکت‌های تولیدکننده گوشی است که در مدیریت و بهینه‌سازی باتری عملکرد بسیار خوبی دارد. Honor Magic6 Pro از باتری با ظرفیت 5600 میلی‌آمپر ساعت بهره می‌برد که بسیار قدرتمند است. به‌لطف باتری با ظرفیت بالا، تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 و سیستم نرم‌افزاری بهینه مجیک 6 پرو، این دستگاه شارژدهی بسیار خوبی دارد و از شارژ سریع 80 واتی پشتیبانی می‌کند.

باتری آنر مجیک 6 پرو

شیائومی 14 پرو از باتری با ظرفیت 4880 میلی‌آمپر ساعت بهره می‌برد و به‌لطف آداپتور شارژ 120 واتی، برای شارژ شدن فقط به 19 دقیقه زمان نیاز دارد. گوشی مجیک 6 پرو به جهت مجهز بودن به باتری 5600 میلی‌آمپر ساعتی در بخش باتری از شیائومی 14 پرو پیشی می‌گیرد.

گوشی آنر مجیک 6 پرو بخریم یا شیائومی 14 پرو؟

گوشی آنر مجیک 6 پرو از طراحی مدرن و جذابی برخوردار است و با دوربین 180 مگاپیکسلی، باتری 5600 میلی‌آمپر ساعتی با قابلیت شارژ سریع و شارژ معکوس، تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 و رم 16GB و حافظه 1 ترابایتی یک گوشی پرچمدار تمام‌عیار است که ارزش خرید بالایی دارد. این گوشی با کسب رتبه 1 در زمینه دوربین (اصلی و سلفی)، صفحه‌نمایش، باتری، اسپیکر از وب‌سایت مشهور DXOMARK یک رقیب جدی برای گوشی‌های پرچمدار سامسونگ و شیائومی محسوب می‌شود.

مقایسه شیائومی 14 پرو با آنر مجیک 6 پرو

گوشی Xiaomi 14 Pro بدنه و صفحه‌نمایشی بسیار خوبی دارد و تصاویر را با کیفیت و دقت رنگ بالایی به نمایش می‌گذارد. تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 گوشی شیائومی 14 پرو در کنار سیستم‌عامل HyperOS شیائومی در کل تجربه روان و بدون باگی را در اختیار کاربر می‌گذارد. باتری این گوشی، شارژدهی معمولی دارد که در کنار شارژر با توان بالا می‌توان تا حدودی از آن چشم‌پوشی کرد. دوربین گوشی شیائومی 14 پرو به‌خصوص لنز اصلی، تصاویر را با کیفیت بسیار خوب ثبت می‌کند.

در مجموع در مقاله مقایسه گوشی های آنر مجیک 6 پرو و شیائومی 14 پرو در مجله کالاتیک، مشاهده کردیم که هر دو دستگاه در حد و اندازه واقعی گوشی های پرچمدار ظاهر می‌شوند و در بسیاری بخش‌ها رقابت تنگاتنگی باهم دارند. این دو دستگاه به‌طور نسبی در یک سطح قرار دارند و نمی‌توان با قطعیت اعلام کرد که کدام گوشی بهتر است و این انتخاب برعهده شما قرار می‌گیرد که بر اساس سلیقه خود، کدام یک را انتخاب کنید.

پرسش‌های متداول

قیمت گوشی آنر مجیک 6 پرو چقدر است؟

در حال حاضر گوشی موبایل Honor Magic6 Pro در بازه قیمتی 68 الی 85 میلیون تومان (با توجه به حافظه و فروشنده‌های مختلف) در ایران به فروش می‌رسد.

باتری مجیک 6 پرو بهتر است یا شیائومی 14 پرو؟

باتری گوشی آنر مجیک 6 پرو با ظرفیت 5600 میلی‌آمپر ساعت، عملکرد بهتری نسبت به شیائومی 14 پرو دارد.

خرید آنلاین گوشی موبایل لپ تاپ و لوازم جانبی

 

به این مطلب امتیاز دهید!

۳.۵/۵ - (۴ امتیاز)
مطالب مرتبط

خرید لوازم دیجیتال

نظرات (0)

برای ثبت نظر خود وارد شوید.